Tam Sürümünü Görmek İçin : Varmıdır derdin kardeş gel anlat
Hayattaki en kötü olay herhalde bir çok tanıdığının olmasıdır..
Çünkü yarasından fazlası ya yalaka oluyo ya üstünden geçinen biri...
uff birde bi sevdiğin insanı 4 senedir görmüyosan kötü koyuyo be hayat.
Bu de 700 küsür mil. TL alacağın olunca :D
Senin bir derdin var lostof ama :tabi:
abi çocuk derdini söylemiş varsa 700 milyonun ver ne aynı şeyi tekrar eder mahiyette yazıp yer işgal ediyorsun ki :p
ya yoksa yemre sen mi aldın o parayı:confused:
mkarabulut
04/10/2002, 17:06
Çok canım sıkılıyor
yok ben almadım
ama böyle olayları bilirim giden para geri gelmez....
şahin abi bana yardım etsinde bi siemens m 50 gördüm onu alayım bide hat alayım hayırlısıyla.....
olurmu abi?
mustafa yapmam gereken işlerin yarısını sana verebilirim istersen bende yetiştiremiyorum diye canım sıkılıyordu böylece seninde canın sıkılmaz ne dersin
:)
sokrates
04/10/2002, 20:10
Orjinal mesajı gönderen mkarabulut
Çok canım sıkılıyor
sıkı can iyidir diyolar çıkmazmış:)
Ne bu herkes hayattan bikmis sanki sonbahardanmidir nedir :)
benimde canım sıkılıyor almak isteyen var mı derdimin yarisini:uff:
Orjinal mesajı gönderen Rapsodi
benimde canım sıkılıyor almak isteyen var mı derdimin yarisini:uff:
aa minicik bi çocuğun ne derdi olacak ki :p ama sıkılıyorsanda sende ver hatta tamamını:D
mkarabulut
05/10/2002, 10:42
Orjinal mesajı gönderen nihan
mustafa yapmam gereken işlerin yarısını sana verebilirim istersen bende yetiştiremiyorum diye canım sıkılıyordu böylece seninde canın sıkılmaz ne dersin
Düzeltiyorum : Canım sıkkın
Düzeltiyorum : Canım sıkkın
yanında bozo var sitede şahin abi gibi biri ve karşında bilgisayarın nası sıkkın olabiliyorsun
:D
tamam şakaydı.
şu ülkede sıkkın olmak normal bi psk. esasında
amaaaaan deme sakın napalım başkada neden sıkıldığını kestiremiyoruz.sende paylaş burda çok değerli insanlar var eminim senin için bişeyler yapabilirler. kimse bişey yapamazsa söle yeni bi topik açalım ora stres atma yeri olsun hoş metinler yazalım nası fikir?
paramı alacağım kesin... Orası şüphesiz :D
Ayrıca derdi olmayan insan yoktur işte anlatın buraya derdinizi...
Nihan senin derdin nedir peki ?
Mustafa sen ist demisin gel hadi bi gün buluşak :D
Evet gündem deki bi der :D
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Senin bir derdin var lostof ama :tabi:
yanında bozo var sitede şahin abi gibi biri ve karşında bilgisayarın nası sıkkın olabiliyorsun
:D
bu mustafanın herzamanki hali.sabah 8:30-9:00 arası iyidir.12 ye kadar sıkkınlık başlar. 12 13 arası yemekte bayağı konuşur ve sonra akşama kadar canı sıkkın kalır.ancak eve gittiğinde düzeliyor.
adamın canı sıkılınca dünya ile ilişkisi kalmıyor.bana bakması için 5 defa seslenmem lazım.zaten bizimkide ondan farklı değilki. :(
mkarabulut
06/10/2002, 16:24
Orjinal mesajı gönderen LoS.ToF
Mustafa sen ist demisin gel hadi bi gün buluşak :D
Pek sayılmaz gaziantep'deyim,belki bi gün görüşürüz :)
bu mustafanın herzamanki hali.sabah 8:30-9:00 arası iyidir.12 ye kadar sıkkınlık başlar. 12 13 arası yemekte bayağı konuşur ve sonra akşama kadar canı sıkkın kalır.ancak eve gittiğinde düzeliyor.
adamın canı sıkılınca dünya ile ilişkisi kalmıyor.bana bakması için 5 defa seslenmem
Napalım canımız sıkılıyor dedik ya.... :rolleyes:
Hem bu her zamanki halim değil,işyerine ilk girdiğim zamanlar böle değildim hatırlarsın,4-5 aydır böyleyim...
Neyse sen beni anlıyorsun,zaten sende farklı değilsin ya
bugun pazar ben çalışıyorum ve sanırım yarın öğlen 2 ye kadar da çalışacağım.....
bakalım sonuçta ne olucak
Napalım canımız sıkılıyor dedik ya.... :rolleyes:
Hem bu her zamanki halim değil,işyerine ilk girdiğim zamanlar böle değildim hatırlarsın,4-5 aydır böyleyim...
Neyse sen beni anlıyorsun,zaten sende farklı değilsin ya
len zaten işe gireli 8-9 ay oldu.ilk zamanlarındada iş hayatına yeni atılmanın heyecanı vardı.herkeste oluyor bu iş.
biliyorsun ben sabah 8:30 gece 24:00 çalışıyorum. 01:00 de eve gidip sabah 8:00 de tekrar evden çıkıyorum.bu nasıl birleşecek bilmiyorum :D
mkarabulut
06/10/2002, 21:01
Demekki yanlış giden bi şeyler var...
lan senin bugün internette ne işin var? pazartesi günüde pazarı değerlendiremedim diye dert yanarsın.
mkarabulut
06/10/2002, 21:37
TheBozo bey : Büyüyünce beni anlarsın belki ...
Sevgiler & saygılar & iyi çalışmalar...
@mkarabulut bu nasil bir derttirki sadece buyukler anlar:confused: :sus:
:) ehuehue Mustafa taam gelirim oralara :D
yaw adamlar 15 ine attılar. Hayırlısı zaten 15 inde bankama bakıcam yoksa gerekli işlemleri yapıcaz artık.
saat gecenin 3 oldu ve 4 saattir pc başındayım.başım ağrıdı işlerimi bitirsemde nete girebilsem diye öldüm ama nete girdim kafam almıyor ya bişeyyi .okuyorum mesajlar gitmiyor beynime.o yüzden şu ciddi konuları biraz ısınma topiklerinden sonraya bıraktım:D
evet arkadaşlar sizin sıkıntınız sanki monotonluktan yada rutinlerden kaynaklanıyor gibi.doğru mu? bence doğru:rolleyes:
o halde izin alın mustafa ve bozoya diyorum bunu tabi beraber
maraşa gidin yaşar pastanesinde dondurma yeyin. sonra çıkın urfaya gidin balıklı göldeki balııklara bakın. gerçi siz antepte dolaşabilirsiniz doğru ya benim hayatımda o kadar yer gezipte içinde kaybolduğum tek şehir g.antep:( oyüsden orda dolaşın dememiştim ama size bişi olmas isterseniz orda dolaşın yada değişiklik dediğimize göre gelin burda dolaşın :) ya tamam demek istediğim şu, hayatınıza sürekli yenilikler getirin,hedefler belirleyin
onlarda biras zor olsun uğraşırken canınız çıksın! emin olun hiç sıkılmazsınız.ben öle yapıyorum da hiç fena olmuyor...
los.tof sorunu gördüm ama cvp vermeyceğim zaten bi topiği bi derdim yüzünden yeterince işgal ettim (avatar muhabbetiyle)
bir ikincisi olmasın bari :)
Buna birazda gençlik enerjisinin kanalize edilememesinden kaynaklanan geçici içe kapanma dönemi derler, bir kaç PHP yazısı ile kendine dönebilir insan :D
mkarabulut
07/10/2002, 10:12
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Buna birazda gençlik enerjisinin kanalize edilememesinden kaynaklanan geçici içe kapanma dönemi derler, bir kaç PHP yazısı ile kendine dönebilir insan :D
Peki deneyelim ama hiç sanmıyorum :cool:
valla zaman buldukça bişeyler yapıyoruz.bir aydır gabiad (gaziantep bilişimci işadamları deneği) nin turnuvası vardı.haftada birkaç maç yapıyorduk,yeni insanlar tanıdık ve oda cumartesi sona erdi (elendik :D ) tabi mustafanın bunlardan pek haberi yok.adam gelip bir defa abisini izlemedi bile. başka şehirlere gitme olayına artık korkuyorum.geçenlerde malatyadaydım antepe dönerken otobüste uyumuşum, gözümü açtığımda mersindeydim (gerçek bir olay,antep-mersin 4 saat ve adana,osmaniye yi geçmeme rağmen kimse beni görmemiş). malatya maraş derken iki gün içinde 7 tane şehir gördük.:) şimdi birde ek iş çıktı.yeni insanlar görmek adına (paranın üzerindeki atatürk resmi --C.Y.). yaklaşık iki ay boyunca minik kardeşimi bile zor göreceğim.hayatla iki ay sonra buluşmak dileğiyle...;)
mkarabulut
07/10/2002, 10:32
Orjinal mesajı gönderen theBozo
tabi mustafanın bunlardan pek haberi yok.adam gelip bir defa abisini izlemedi bile.
peki abi,
bildiğini sanıyorum her cumartesi sürekli yapmam gereken bazı işlerimin olduğunu,eğer evde oturacak kadar vaktim olsaydı heralde maçınıza gelirdim abi :) Ama malumunuz kısmet olmadı abi
Elenmenize üzüldüm abi.Neyse gelecek sefere abi...
+1
aferin abisi :D olacak olacak.len şimdiye kadar 6-7 maç yaptık ve hepsi hafta sonuydu.hiçbirinde ama hiçbirinde evde değilmiydin.evle arası 1 dakika ya.
mkarabulut
07/10/2002, 10:43
Bozo abi,
Sadece ama sadece bir kere evdeydim. Diğerlerinde hep dışarıdaydım.
Abi,elenmenize gittikçe daha çok üzülüyorum,nerdeyse üzüntümden çıldıracam. Böylece senin bu göbekle kalenin içindeki uçuş hikayelerini dinleyemeyecem artık,ne de ortasahadan attığın golleri,çok acı olacak benim için ama katlanacam, napalım...
eheh :D
ne oluyor abi? :melek: :p
takma abisi yaw.sen birgün maç ayarla dediklerinin hepsini senin içinde yaparız icabında.hem bu konuyu kapatalım.iki metre arkamda oturuyorsun, ordan soyle.boş yere kimseyi rahatsız etmeyelim.:sus: bu konuda.şu bizim acı biber konusu ne olduya yaw.en son birisi tıp mı edebiyat mı deyip bırakmıştı.:p
Hı ne noluyooo yaa... Ula evin içinde sıkılıp patlıyorum zaten ?
Neyse bu günün dertleri:
Abimle tartıştım. (Konuşmuyo...)
Param yok...
Sürekli evin içindeyiiim.
Kafam çatlıyo.
Nihan dertlerinizi anlatmanız için açtım bu forumu...
tşk. ederiz LoS.ToF .. ama şikayet etmeye , serzenişlerde bulunmaya hakkımm yok diye düşünüyorum çok zaman..yada bunun olağan olduğunu.çünkü imtihan sırrı şuuruyla hayatı algıladğımı, anlatma, paylaşma noktasında ise çok başarılı olmadığımı ki ceviz.net üyeleri buna şahitte oldular vakti zamanında vb. nedenlerle yazmıyorum..
dertlerinden en kısa sürede kurtulman dileğiyle..
mustafa ve bozo ne alemdesiniz bakalım canınız hala sıkkın mı ?
mkarabulut
11/10/2002, 10:38
mustafa ve bozo ne alemdesiniz bakalım canınız hala sıkkın mı ?
Derman arardım derdime derdim bana derman imiş
Burhan arardım aslıma aslım bana burhan imiş
Mingitau
14/10/2002, 11:03
Bu dizeler zatı alinizin eseri mi?
mkarabulut
14/10/2002, 11:29
Değil tabii ki.. :)
:) :super: başka da ne diyebilirim ki :sus:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.