Tam Sürümünü Görmek İçin : longhorn setup
ya ben bu longhorna bayıldım
longhornun demosunu veya betasını indirebileceğimiz bi adres bilebiliyomusunuz
kardeş bulanlar nasıl buluyor
HiperAktif®
09/05/2004, 16:36
microsoftun sitesinden indirebilirsin.(ciddiyim ama tam adresi bilmiyorum)
bu konu wareze girmez.
microsoft un "Yükleme Merkezi"nde bulamadım...Neyse pardon o zaman...
Microsoft'tan indirebilmek için, özel bir kullanıcı kaydının olması gerekiyor diye biliyorum!?
HiperAktif®
09/05/2004, 19:35
yok hayır..ben windows 2003' indirmiştim..
mssql 2000'de indirilebiliyor..
longhornun linkinede rastlamıştım birkaç sitede ancak longhorn sever olmadığım için ilgi göstermdim :)
bir bakayım bulursam linki vericem.
nasıl olur yaw :)
indirememen lazım. beta build'ler var piyasada şu anda. onlar da sadece tester'lara özel olarak verilir. öle microsoft'un sitesinden filan indiremezsin betayı. son sürümü ise hayatta siteye koymazlar abi :) hatan olmasın?
HiperAktif®
09/05/2004, 22:23
forumun kayıtları FBI sayesinde hasarsız olsaydı, o sıralarda windows2003 için açtığım konuyu gösterirdim :)
konuda win2003ü microsoftun linkinden indirdiğimi söylemiştim :)
ve banada garip gelen bu olaya Sutekin Kürşat "microsoft deneme amaçlı izin veriyor" demişti..
aynı şekilde MSSQL 2000'i microsofttan 120 günlük deneme sürümünü indirebiliyorsunuz..
Longhorn bütün beta yazılımlar gibi test amaçlı dağıtılıyor. E tabii bi yerlerden de piyasaya sızabiliyor. www.suprnova.org 'da torrent ile indirilebilecek 3-4 tane longhorn betası var. Haberiniz olsun.
Google arama sonuçlarına (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=windows+longhorn+download&meta=) bakarsanız Longhorn'u indirebileceğiniz istemediğiniz kadar adres bulabilirsiniz.
forumun kayıtları FBI sayesinde hasarsız olsaydı, o sıralarda windows2003 için açtığım konuyu gösterirdim :)
ne demek bu hiper?
Bır ara FBI cevızınde ıcınde barındırıldıgı dıske el koydu ve o dıskı bır daha gerı alamadık (Sebebı bız degıldık elbette.. Dogrusu sebebın ne oldugunu bende bılmıyorum.).. Buda forumu yaklasık bır ıkı ay gerıye atmıstı o donemde.. Yanı kalıcı bı hafıza kaybı yasadık :)
siz ne derseniz diyin ben kazaaa liteden indiriyom 250MB sini indirdim toplam 424MB
fatihhayri
14/05/2004, 17:42
Ben şahsen yeni çıkan programlar konusunda biraz daha sabırlıyımdır.
Program çıkacak
Kesin 1-2 ay içinde sp çıkacak tama oturdu forumlarda sorunlar azaldımı
ozaman ben o programı yüklüyorum.
Zaten yeni versiyonlar ile eski versiyonlar arasında çok büyük bir farklıklık olmuyor.
Olsa da hemen kendini gösterdiği için sistem biraz hızlı çalışıyor.
Benim önerim sabırlı olmanız.
sabreden derviş muradına ermiş takılıyosun anladık ama en son çıkan teknoloji ve ürünleri kullanmak bizimde hakkımız...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.