Tam Sürümünü Görmek İçin : Hangi Paketleme Prog. ve Güvenlik İçin Ne Yapmalıyız. ?
Ben yaptığım programı vb6.0 içindeki P&D ile paketlemeyi düşünüyorum sizin bildiğiniz paketleme programları varmıdır, kullanımı nasıldır kullanımının bana kazandıracakları nelerdir programın güvenliği için ne gibi önlemler almamız gerekir...
gurelcenk
10/05/2004, 23:52
install shield programi guzeldir, tavsiye ederim
www.installshield.com
Euclides
11/05/2004, 01:20
paketleme ile güvenliği asla ve asla sağlayamazsın tecrübe ile sabittir. Ticari paketleme programları bile bir işe yaramıyor Sebep:Sonucta hep bir noktada orjinal kodlara ulaşıyor...
selami_32
11/05/2004, 08:12
wise 9 pro bence :super:
paketleme ile güvenliği asla ve asla sağlayamazsın tecrübe ile sabittir. Ticari paketleme programları bile bir işe yaramıyor Sebep:Sonucta hep bir noktada orjinal kodlara ulaşıyor...
Euclides kardeş ben güvenlik derken paketlemedenin bana sağlayacağı güvenliği kast etmemiştim mesela program ilk çalışırken hdd nin seri numarasını alarak başka makinada çalışmasını engellemek ve başka güvenlik yöntemleri nasıl şifrelenir ben bunları kast etmiştim ama fazla bilgi göz çıkarmaz...
:4:
wise 9 pro bence :super:
install shield programi guzeldir, tavsiye ederim
şu programlardan biraz bahseder misiniz ne gibi avantajları + ları ve - leri var zahmet olmazsa tabi
gurelcenk
12/05/2004, 09:11
install shield 'in adresini vermiştim
orada iyi pazarlıyorlar zaten :)
ama kısaca şöyle:
sen projeni seciyorsun bu program projenin kullandigi gerekli ocx ve DLL'leri alip paketliyor
yanlış hatırlamıyorsam trial version bile yaratiyorsun,key code 'lar olusturuyorsun
para karsiligi programini satmak istersen tabiiki... ancak bunlar basit cozumler cunku tarihi geri alip her sekilde yeniden install edebiliyorsun programi...
Euclides 'in dediği doğru
paketleme ile güvenliği asla ve asla sağlayamazsın
install shield sonuc olarak kullanimi kolay bir programdir
kisi programini bilgisayarini kurarken cesitli gorsellikler olusturabilirsin (kısa program tanıtımları gibi...) ayrica her tur programda oldugu gibi bir kullanim sozlesmesi olusturabilirsin. (sözleşmeyi kabul ediyorum, etmiyorum vb...)
ne desem birşeyler eksik kalır
bence bir download edip trial'ini bir dene
syg.
overworld
30/06/2004, 02:59
InterDev'e installer isimli modülü ekleyerek de yukarıdakiler yapılabiliyor. Ama sanırım o biraz daha uzman işi. Şu ana kadar ihtiyacımı karşıladı ancak geniş kullanmak için C falan istiyor.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.