Tam Sürümünü Görmek İçin : Klasörler Neden Bozuluyor?
Evde çalışmamı yapıyoru kaydediyorum V.B6.0 projesi sabah işe götürüyorum orda da devam ediyorum ama akşam evde değiştirdiğim dosya bozuluyor ve aşşağıdaki gibi oluyor nortonla tarattım bişe bulamadı sorun nerededir bendemi iş yerindemi?
HiperAktif®
06/05/2004, 20:24
sanırım CD ye kaydedip getiriyorsun..
CDyazarken ya kalsör ve dosya isimleride türkçe karakter olmamasına dikkat et yada
burning programından karakter setini değiştir..
hayır flas disk ile götürüyorum
HiperAktif®
06/05/2004, 20:48
tavsiyem -ki eğer böyle yapmıyorsan-
dosyaları tek klasöre koy ve klasörü zip'leyip flash diske aktar..
sorun olacağını sanmıyorum.
diski cikartmadan once durduruyormusun?
basit bi şey ama ben yapmayı unuttugum icin 2 saatte download ettigim hersey uctu...
dosyalar tek kalsörde ama ziplemiyorum şu anda flaş diskim 128 mb kalsör 21.56GB göstriyor ve çok acil bir şey olmaz ise durdurmadan çıkartmıyorum aklıma takılan bir konu va sadece o makinadan aldığım kalsör bozuk çalışmıyor diğerleri sağlam
Flash Diskine bir başka belge (v.b 6.0 haric)yukleyin onu deneyin.Aynı flash memory i bir kaç PC de deneyin.Flash Memory'nin arızalı olmadıgından emin olalım. Bir başka çözüme gecelim.Not:Regional Optionslarınızı da kontrol edin.(Dil Seçenekleri)
içinde zaten bircok dosya var ve çalıştığım kalsörün bir kopyasıda içinde (ismi değişik bir biçimde ) duruyor sadece o makinadan aldığım dosya bozuk oluyor kopya sağlam makinanın ayarlarına bi bakayım...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.