Tam Sürümünü Görmek İçin : Mouse Cursor
Bir CD vardı bende full .ani, .cur, .ico dolu idi şimdi bulamıyorum. Çok acil değişik cursor lazım bana arkadaşlar. Comet türü cursor download edebileceğim sayfa bilen var mı?
abi inanmayacaksın ama bende binlerce ico dosyası var ama hangi cd de bilmiyorum bugun maçtan sonra bi bakayım bulabilirsem yarın yollamaya çalışıyırm
Bana transparan bir cursor lazım emrem birde hover yani link üstüne gelince el oluyor ya o. Teşekkürler.
Tamam Emrem bir tane yaptım kendime nasıl olmuş?
çok iyi ya
bu kursor karşısında bir smile ekliyorum herkese yapmam yani ha bu ara digiturk ün cevabını yazdım
Bende sana cevap yazdım :D
netscape te de görünmüyor ayrıca ben olsam hand i değiştirmeye bakarım
son olarak form elemanlarında şekil bozuluyor onlara ayrı eklemen gerekebilir
Abi Netscape'de kendini yenilesin artık ama bak %20'lerden %3-%1'ler düştü pazardaki payı. Bu arada hangi form elemanlarında sorun var ben bulamadım. Birde bende normal el cursoru kalmamış sende varsa bana bir tane ödünç yollarmısın?
mesaj yazarken üsteki bold italic underline php list butonları mesela
Valla onlara vereceğim değeri henuz bulamadım. Sen biliyormusun? Birde şu normal el cursorunucidden istiyom yollasana abi bendeki kayboldu aniden. :)
abi yarın yollarım buradan çıkmıyor
select boxlar ile butonlara css içinde cursor:hand; filan dersen olur gibi geliyor bana
butonların üzerine gelince cursur mavi oluyor aynı işlemi el olarak select boxlara eklesen süperolacak abi ama bende bulamıyorum o hand i
O zaman inputlarada el çıkıyor mesela konu yazan kısma falan tam oturmamış bu style sanırın ya da alacağı bütün değerleri düzgün girmek gerekiyor.
Ok elide yaptım sonunda :tamams:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.