Tam Sürümünü Görmek İçin : Cehennem.com'un yeni yayın politikası
Su halıyle forum bı hack forumundan cok guvenlık forumunu andırıyor,
Yayin politikamiz'da yaptigimiz degisiklikler dogrultusunda forumda bir takim degisiklikler yapildi.
-Asagida belirtilen basliklar yayindan kaldirilmistir;
+ XXX Sifreler
+ Mail Hacking
+ Icq Hacking
+ Chat&IRC Hack
+ Dagitim
+ Warez
+ Crack&Serials
Ne dıyorsunuz? Ornegın sızde benım gıbı (daha once) yaptıkları seyın dogru olmadıgını dusundugunuz halde bunuda bırılerının yapması gerekıyordu dıyormusunuz?
Bir kere sitenin adi sakat. Bu adi kullandiklari surece ne degisiklik yaparlarsa yapsinlar, su anki imaji aynen kalir.
En azindan http://www.cennet.com/ dan iyi oldugunu söyleyebilirim. :)
En azindan http://www.cennet.com/ dan iyi oldugunu söyleyebilirim birisi şakamı yapıyor o domainde :)
Yalnız iptal ettikleri konu başlıklarını yakında hayata geçirecekleri iddialı bir siteden yapmayı düşünüyorlarmış arkadaşlar...(hakkaten bu cennet.com nedir? anlayamadığımız yeni bir microsoft esprisi mi, yoksa acemi bir webci mi?)
Ateşbalığı
05/05/2004, 10:50
Şimdi, nasıl yani, mail adreslei falanda mı hack edilebiliyor ? Eyvah eyvah.
Yalnız iptal ettikleri konu başlıklarını yakında hayata geçirecekleri iddialı bir siteden yapmayı düşünüyorlarmış arkadaşlar
Gordugum kadarıyla kaldırılan konu baslıkları yenı acılan foruma tasınmamıs.. Daha dogrusu forum baslıkları tasınmıs evet ama ıcerıkler (eskı forumdakı postlar) tasınmamıs..
MoonWolf
05/05/2004, 10:56
cehennem.com'cular piyasanın en eskisi sayılıyorlar ,içlerinde şöyle bir arzunun meydana çıktığını düşünüyorum ; http://www.astalavista.com u açarsanız bir ufak pencerede http://www.astalavista.net açılıyor.bunlar "hacking books,ve tools" vb.gibi yazılımları dvd vs formatlarda satıyorlar cehennem.com da aynı onlar gibi tişört vs işine girmeye çalıştılar biraz daha ilerleyince öyle bişeyler yapmayı planlıyacaklardı belki ama şimdi yön değiştirip sistem güvenliği vs gibi daha ciddi takılmaya çalışacaklar.Asıl amaçlarını sorarsanız yine bence :) bu piyasada isim edinme ve para kazanma.onlar artık vaktinin geldiğini düşünüyorlar. tabi bu da bence :)
Arkadaşlar bunlar politika yapıyorlar baksanıza sayfadaki linke
www.internetinkaranlikyüzü.com
başka bir sayfa adında toplamışlar ama amaç aynı gibi geldi bana.
Konu bu bölume daha uygun sanirim...
evrentunga
05/05/2004, 13:54
cehennem.com da eskilerden hiç kimse kalmadı.çoğu ban yedi.istedikleri kadar uğraşsınlar cehennem de , hack gösterileri ve milliyet kardeş işbirliği ile art yarışmaları yaparlar.hack gösterisine gelince, bir bakın ve hack gösterisi denir mi görün derim.
HiperAktif®
05/05/2004, 14:46
menüde hacked bölümleri falan var :)
ayrıca astalavista.box.sk'nında kendini güvenlik sitesi olarak gösterip bir sürü yaptırımdan kurtulduğunu işitmiştim.;)
Eşşeğe altın eğer taksaniz...
arsızadam
08/05/2004, 11:35
evet cehhenmen com dakilerin çoğu ban yedi kendi içlerindeki kavgalar nedeniyle ekipden çok büyük kopmalar oldu zaten o havayıda bir daha yakalayamadılar kurtadam içinde aynısı geçerli siteyi komple sattı birine eski tayfadan kimse geriye kalmadı cehhennemdekide kurtadamdakide ekibin şu anda 25 i yenitayfa da toplandı. ve bu site farklı bir temel üstünden ilerliyor o yüzden başarılı olucak gibime geliyor şu anda bir paylaşım sistemi üstinde çalışıyolar çok ilginç bir olay olucak.
Euclides
08/05/2004, 19:20
Cehennem.com tr'de ilk hack sitesiydi.O zamanlar bir forumu falanda yoktu ve bir karizmas? vard?.(Gerçi ho? wardomain.com'da ki toollar? yay?nlard? ama :) )
?imdi ise hiç bir i?e yaramayan bir çöplük...orada tak?lan çooooooooook büyük bir ço?unluk ?u k?zd?m buna k?zd?m diye hack i?ine girmeye çal??anlar.
selami_32
08/05/2004, 19:42
iyi ki ceviz var
arsızadam
08/05/2004, 20:13
tabiki cevizin yeri çok farklı bakma benim mesaj sayıma kayıt olduğum tarihe bakarsan görürsün ben epeydir bu forumda takılmakdayım ama yeni yeni mesaj atıyorum çünkü pek bir bilgim yok insanlarıda yanlış yönlendirmek istemem bilgili arkadaşlarımızın yazılarını okuyorum devamlı ve sağolsunlar çok faydalarını gördüm cehhenme gelince tekrar diyorum orda çok değerli insanlar vardı tıpkı burdaki gibi ama o insanları hacker lamer diye nitelendirmek yanlış olur çünkü hepsi zaten yazılımcı bilgisayar mühendisi v.b tarzında bilgili insanlardı vede zaten bu işler böyledir cehennemde mesela benim hatırladığım 5 kişi vardı binlerce kişi götüren bilgi veren mesela kurtadam içinde aynısı geçerli toplasanız 20 kişi var 5000 kişilik forumu götüren diğerleri sırf laf olsun diye takılanlar
Mingitau
09/05/2004, 01:33
internetinkaranlıkyüzü gerçekten hoş olmuş, hele gülmece bölümü :p
Astalavista özentisi Pehhh
MoonWolf
09/05/2004, 18:26
internetinkaranlıkyüzü gerçekten hoş olmuş, hele gülmece bölümü :p
Astalavista özentisi Pehhh
öyle değilmi sence ? :)
Mingitau
09/05/2004, 18:45
evet öyle :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.