PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : c ile bellek yönetimi

isa saglam
03/05/2004, 21:23
ben üniversite öğrencisi biriyim. Bitirme tezim c ile bellek yönetimi bu konu ile alakalı türkçe makale veya bilgisi olanlar bana mail atabilirmi?
saglam_isa@hotmail.com

Euclides
04/05/2004, 01:16
çok ayıplıyorum seni... :!
insan kendi hazırlamalı !

acehreli
04/05/2004, 01:55
Euclides, belki de burnum tikali cunku ben Isa Saglam'in mektubunda kopyacilik kokusu almadim. :) Bana tamamen kaynak ariyormus gibi geliyor.

Bunun yaninda Isa Saglam'a yanit verebilecek olanlarin kendisine mektup atmak yerine buraya yazmalarini rica ederim. Foruma gelen sorular ve yanitlar hepimizi ilgilendirir.

Ali

Euclides
04/05/2004, 02:16
ewet belkide sen haklısın ac.
Ama ben "mailim şu bulan buraya atsın" denildimi hemen kıpraşıyorum. Çünkü genelde bu taktiği teslim etmeye 2 gün kala forum forum gezen ve bir daha da o forumlarada uğramayacak olan tabiri uygun düşerse "öğrenci benzeri" kişilerce uygulanıyor...

acehreli
04/05/2004, 02:29
Ve belki de sen haklisin Euclides :)

Mektupla yanit istenmesinin de forumlara yabanciliktan kaynaklandigini dusunmek zorunda oldugumu dusunuyorum. Cunku elimde supheden baska bir sey yok :)

isa saglam
04/05/2004, 10:29
Yardım etmek istemiyorsanız sorun değil. Ben sadece ek kaynak arayışı içindeyim. Onlarıda kullanacağım. Nasıl isimlendirmek istiyorsanaız öyle diyin ister kopyacılık ister kaynak arayışı. Ayrıca sitenin acemisiyim mail adresi vermenin kopyacılık! olduğunu bilmiyordum.Yardımlarınızdan dolayı (adabı muhaşeret kurallarını anlatmanızdan) teşekkür ederim.

isa saglam
04/05/2004, 10:30
çok ayıplıyorum seni... :!
insan kendi hazırlamalı !
zaten kendim hazırlıyorum ben işin programlama kısmıyla ilgilenmiyorum genel itibariyle inceleme altına alıyorum program yazılması gerekiyorsa merak etmeyin program yazabiliyorum.