PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Ne olcak ceviz in hali....

IcenGuard
29/04/2004, 18:32
hayata dair gitsin demiyorum ama alakasız adamları getiriyor (google sağ olsun..)
beni bile rahatsız etmeye basladı ki; ben pek aldırmam böyle şeylere..

goolge ın hayata dair i indexlememesini sağlamak için robot.txt ile oynasak...

Yada daha kolayı sadece üyelere gözüksün ki ; siteye üye olmak isteyenler hayata dair yüzünden değilde diğer kısımlar için gelsin... yada gitsin...
++ en önemlisi google ın indexlemesi engellenmiş olur... Herkez rahatlar..

redial
29/04/2004, 18:37
Arkadaslar, bu konuya kafa yoran bir ekip var, dilerseniz onlarin kafasini daha fazla karistirmamak icin bu konuyu kapatalim.
Cevizin gelecegi ile ilgili yardimda bulunmak istiyorsaniz, daha fazla bilgi paylasimi, daha fazla makale, daha fazla ceviri kesinlikle daha iyi olacak. Cekinmeden yayinlanmasini istediginiz makalelerinizi ve cevirilerinizi yollayabilirsiniz. (Konumuz BT)

HunTER
29/04/2004, 19:06
Katılıyorum.. Hatta ne dersınız tepkımızı 24 saat ıcınde sıteye bırer makale eklıyerek dıle getırelım.. Bunu hem bolumun kapatılmasını ısteyenler forumun gercek amacını vurgulamak, hemde kapatılmamasını ısteyenler bakın bız sadece bu bolum ıcın burda degılız demek ıcın yapabılır..

Not: Eger yazı eklemek ıcın mevcut bı hesabınız yoksa yazınızı bana dıledıgınız herhangı bır formatta yollayabılırsınız.. Bunları duzenleyıp sızın ısmızle yayınlamak da benım gorevım olsun..

Daha fazla bılgı ıcın, www.ceviz.net