turker
28/09/2002, 15:37
Win98se kurdum ve tüm sürücüleri yükledim. Ayrıca ie 6.02 ingilizce,mysql,apache ve php kurdum sisteme. ikinici veya üçüncü açılışında explorer.exe hatası verip windowsu bana yeniden kurmam gerektiğini söyleyen mesajla karşılaştım. Bunu doğal bir durum olarak karşılayıp aynı işlemleri tekrarladım ve ve sonuş yine aynı oldu. Daha sonra win98 kurdum. bu sefer sürücüleri yükleyip bıraktım hala çalışıyor ama arada bir ie hata verip kapanıyor internetteyken. yeni kurduğum sistem 5-6 kez açıldı.
Virüsten şüphelenip norton 8.0 , avp ve f-prot kurup hepsiyle bir aratma yaptım bir sonuç yok. f-protu güncelleyip arattım yine bir sonuç çıkmadı. Scandisk ile bir tarama yaptım ve geçersiz uzunlukta dosya adı gibi bir şeyler bulup düzeltti.
ie6.02,win98se daha önceden kurmuştum ve 4-5 ay kullandım. sorun yoktu. Sistemime ne olduğu konusunda fikri olan var mı? Windowstur yapar mı diyeyim?
Virüsten şüphelenip norton 8.0 , avp ve f-prot kurup hepsiyle bir aratma yaptım bir sonuç yok. f-protu güncelleyip arattım yine bir sonuç çıkmadı. Scandisk ile bir tarama yaptım ve geçersiz uzunlukta dosya adı gibi bir şeyler bulup düzeltti.
ie6.02,win98se daha önceden kurmuştum ve 4-5 ay kullandım. sorun yoktu. Sistemime ne olduğu konusunda fikri olan var mı? Windowstur yapar mı diyeyim?