Tam Sürümünü Görmek İçin : Ummadığımız dağlara kar yağmış... -Stackholm-
Mingitau
25/04/2004, 15:56
http://www.ntvmsnbc.com/news/267303.asp
Demek ki, çuvaldızdan önce kendimize iğne batırmalıymışız, vaktiyle F Tipi karşıtları yanında yer alan İsveç Parlementerleri şimdi ne yapacak bakalım ?
bu haber çok hoşuma gitti ama şunu bilsek daha iyi olur adamların o hali bile bizden iyi ise ki sanmıyorum; bunlar Türkiye' nin sadece belli kesimlerine bakıp kıyaslıyorlar bizim bu halimiz bile sizin en iyinize bile on basar küstahlığında bile buluna bilirler bu haberi takip edip sonunda neler olucak izlemek lazım aslında ben bir turistten duydum Türkiye' ye geldiklerinde bekledikleri gibi kasaba ülkesinin çımaması insanların, avrupada anlatılanlar gibi olmadıklarını ve ben bunları duyunca çok seviniyorum
Ankara'da ki İsveç başkonsolsluğu ile ufak tefek problemlerimiz olmuştu. Biz dedim "İsveçi dünyanın en demokratik ülkesi bilirdik, insan haklarına en saygılı, sistemi en oturmuş ülke sanırdık". İsveçli görevli kadın; "Kim demiş"?
Mingitau
25/04/2004, 16:45
:):)
İsveçli görevli kadın; "Kim demiş"?
isveç mi yok canım size davulun sesi uzaktan hoş geliyor yada boşver bunların alayı fıs hepsi boş beleş adamlar gibi bişeyler dememişler mi
if cevap.value = false then
inanmam
else
şerefsizim aklıma gelmişti ( by ylmerdğn)
end if
Ateşbalığı
25/04/2004, 17:24
Ummadığımız dağlara kar yağmış... mış mış mış
Ben içinde insan olan her olaydan herşey umarım,gardımı alırım.Şaşırmadım.
Karşıyım:F tipine
Karşıyım:İşkenceye
Karşıyım:Soykırımlara
Karşıyım:Kültürel baskılara
Karşıyım :İnsanın insana zulmüne
Karşıyım: Düşünce suçu diye bir tabirin olmasına."En önemli özelliği düşünemk olan bir varlığın böyle bir kavram yaratmış olması salaklığına."
Karşıyım ....................
Karşı olmadıklarını yazsaydın daha çabuk biter di
hahaha...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.