PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Ummadığımız dağlara kar yağmış... -Stackholm-

Mingitau
25/04/2004, 15:56
http://www.ntvmsnbc.com/news/267303.asp

Demek ki, çuvaldızdan önce kendimize iğne batırmalıymışız, vaktiyle F Tipi karşıtları yanında yer alan İsveç Parlementerleri şimdi ne yapacak bakalım ?

Cekici
25/04/2004, 16:27
bu haber çok hoşuma gitti ama şunu bilsek daha iyi olur adamların o hali bile bizden iyi ise ki sanmıyorum; bunlar Türkiye' nin sadece belli kesimlerine bakıp kıyaslıyorlar bizim bu halimiz bile sizin en iyinize bile on basar küstahlığında bile buluna bilirler bu haberi takip edip sonunda neler olucak izlemek lazım aslında ben bir turistten duydum Türkiye' ye geldiklerinde bekledikleri gibi kasaba ülkesinin çımaması insanların, avrupada anlatılanlar gibi olmadıklarını ve ben bunları duyunca çok seviniyorum

Sahin
25/04/2004, 16:37
Ankara'da ki İsveç başkonsolsluğu ile ufak tefek problemlerimiz olmuştu. Biz dedim "İsveçi dünyanın en demokratik ülkesi bilirdik, insan haklarına en saygılı, sistemi en oturmuş ülke sanırdık". İsveçli görevli kadın; "Kim demiş"?

Mingitau
25/04/2004, 16:45
:):)

Cekici
25/04/2004, 17:07
İsveçli görevli kadın; "Kim demiş"?

isveç mi yok canım size davulun sesi uzaktan hoş geliyor yada boşver bunların alayı fıs hepsi boş beleş adamlar gibi bişeyler dememişler mi

if cevap.value = false then
inanmam
else
şerefsizim aklıma gelmişti ( by ylmerdğn)
end if

Ateşbalığı
25/04/2004, 17:24
Ummadığımız dağlara kar yağmış... mış mış mış

Ben içinde insan olan her olaydan herşey umarım,gardımı alırım.Şaşırmadım.

Karşıyım:F tipine

Karşıyım:İşkenceye

Karşıyım:Soykırımlara

Karşıyım:Kültürel baskılara

Karşıyım :İnsanın insana zulmüne

Karşıyım: Düşünce suçu diye bir tabirin olmasına."En önemli özelliği düşünemk olan bir varlığın böyle bir kavram yaratmış olması salaklığına."

Karşıyım ....................

Cekici
25/04/2004, 17:27
Karşı olmadıklarını yazsaydın daha çabuk biter di
hahaha...