PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : XP de partitionları ayarlamak!

PG13
24/04/2004, 15:15
merhaba
XP Prof. kullanıyorum. 80 Gb lık HD im 40-40 ayrılmış durumda.

ben bunu verilerim kaybolmadan 10-70 olarak ayırmak istiyorum.
bunu nasıl yaparım?

partition magic programını yükledim fakat aktifleştiremedim çalışmıyor yani denemedigim crack filan kalmadı.

program kullanmadan yeniden kurulum yaparak dedigim işlemi yapabilirmiyim?

teşekkürler...

vadumor
24/04/2004, 15:44
Partition Magic 7

bu program Hardmisk uzmani.. başka biri başka bi program ederse sen dinleme partition magic 7 kur... anlarsin hemen zaten ben ilk kurdugumda direk ayirdiydim herhangi bir helpe felan bakmadim cok basit ve cok profosyonel..

Cekici
24/04/2004, 16:22
partions magic olmadan olmaz korsan olarak satılan symantech system work diye bir cd var o senin işini görür. crek istemez cok güzel bak tavsiye ederim..

vadumor
24/04/2004, 16:43
partions magic olmadan olmaz korsan olarak satılan symantech system work diye bir cd var o senin işini görür. crek istemez cok güzel bak tavsiye ederim..

aynı şeyi tekrarlamanın kime ne faydası var?

ayrıca korsandan bahsetmen IT development yazını tamamen karalıyor!.. çok kızdım...

Cekici
24/04/2004, 16:55
dikkat edersen arkadaştaki partions magic çalışmıyor ve ben bir cd de işine yarayacak kaliteli programları önerdim hem türkiyede kaç kişi bırak TR' yi bu sitede kaç kişi şahsi olarak lisanslı windows, ofis, Vb, macromedia urünlerini kullanıyor en önemlisi senin kaç lisanslı programın var

selami_32
24/04/2004, 17:03
merhaba
XP Prof. kullanıyorum. 80 Gb lık HD im 40-40 ayrılmış durumda.

ben bunu verilerim kaybolmadan 10-70 olarak ayırmak istiyorum.
bunu nasıl yaparım?

partition magic programını yükledim fakat aktifleştiremedim çalışmıyor yani denemedigim crack filan kalmadı.

program kullanmadan yeniden kurulum yaparak dedigim işlemi yapabilirmiyim?

teşekkürler...

partition magic 8 ise sorun çıkmaması lazım ama neyse saygılar :(

muharrem_tac
24/04/2004, 17:07
Partition Menager var ücretsizdir . Onu kullanabilirsiniz . Ben onu kullanırım , hiçbir sorun da yaşamadım . Bölümlemeleri ayarladıktan sonra makine komut satırından açılıyor ve bütün verileri yedekliyor , ondan sonra bölümlüyor ve açıldığında sizin yaptığınız partition ayarları faal oluyor .

vadumor
24/04/2004, 18:37
dikkat edersen arkadaştaki partions magic çalışmıyor ve ben bir cd de işine yarayacak kaliteli programları önerdim hem türkiyede kaç kişi bırak TR' yi bu sitede kaç kişi şahsi olarak lisanslı windows, ofis, Vb, macromedia urünlerini kullanıyor en önemlisi senin kaç lisanslı programın var

ben param yettigince lisansli program aliyorum suan lisansi olan programlari yazayim..

win xp
ofis xp
winrar
norton internet security (icerisinde norton antivir 2002 var)
macromedia fireworks mx 2004 (dreamweaver ve flash içinde alacagim)
photoshop yok cunku fazla kullanmıyorum.. kurmadım bile...

birde .NET in lisansi yok onuda kurmuyorum zaten... baskada program yok bilgisayarimda..

ben copy&paste ye karsi oldugum kadar korsanada karsiyim... bilgisayarimda sirf korsan olmasin diyede oyun oynamiyorum.. ha bide visual basic yok ama onunda orjinalini alacagim.. .NEt cok pahali galiba bana gore deil yani sadece bi zamanlar incelemek icin kurmustum..

bunlarin disinda olan programlarda freeware zaten..
myIE2, winamp, milkshape beta 1.7b

görüldüğü üzere fazla bir program kullanmıyorum bunlar işime yarıyor... ikon yapmak icin axalis kullanirdim 30 gunu doldu diye kaldirim kurmuyorum.

Bir programcı olarak yapılan emeklere saygı duyduğumdan dolayı korsana karşıyım...

bu mesajıda bozmak için atmadım.. gerçekten lisansa önem veren birisiyim. türkiyede benden bi tane daha yoktur heralde...

Cekici
24/04/2004, 18:57
evet sen teksin bizim gibi 30 program kulansan tamam bütçe sıfır

muharrem_tac
24/04/2004, 19:18
@vadumor ,

Whidbey betasını Microsoft badavaya verdi . Seminerde . Ayrıca eğer MSDN abonesi olursan ki -fiyatları değilse bile ödeme şekilleri çok uygun - paranın alamayacağı kadar programa kitaba ve beta aşamasındaki yazılımlara kavuşursun . Bütün işletim sistemleri , bütün microsoft programları , sadece oyunlar harıç .