Tam Sürümünü Görmek İçin : jbuilder 9'a j2me yüklemek
sadist_sniper
21/04/2004, 21:42
jbuilder 9 kullanmaktayım! Bu aralar telefona java uygulamaları yazmaya merak sardım, ondan dolayı da j2me indirdim geçen gün fakat bunu jbuilder 9'a bağlayamadım! Mesela bi tane midlet dosyası yaratmak istiyorum, fakat diyor ki midlet class'ını bulamıyorum! Help'e de baktım, oradaki herşeyi harfi harfine yaptım olmadı! Sizin bu konudaki bilgilerinizden yararlanmak istiyorum, teşekkürler:)
Tom_Bombadil
23/04/2004, 18:02
öncelikle classpath ayarlarını kontrol et bence. syntax hatası yapmış olabilirsin. birde win2000 kullanıyorsan ve autoexec.bat dosyasından girdiysen pathleri ozamanda çalışmaz.
hic jbuilder ile kasma.. Sun One Studio Mobil Edition 5.. ücretsiz free.. çek kur yaz çalıştır bitti.. compile ettikten sonra .jar ve .jad lari wml destekli hostuna at gir hostuna indir ceptelefouna bitti..
Sun One Studio Mobil Edition 5... bunu tam olarak nerden indirebiliriz...
Borland JBuilder X yükledim... new projekt diyorum... micro bölümü aktif degil... bunun icin ne yapmaliyim... nasil update edebilirim(var mi)...
ayrica Sun One Studio Mobil Edition 5'i nerden yükleyebilirim... gercekten free mi yoksa ben mi yanlis gördüm.. hic de free gibi durmuyordu...
muharrem_tac
10/07/2004, 12:05
Ben bu Sun One Studio Mobil Edition 5'i www.sun.com 'da epey bir aradım . Bulduğum sonuçlar beni hep Sun One Studio Update 'ine götürdü . Bu da muhtemelen NetBeans IDE 'de olduğu gibi bir güncelleme sonrası aktive oluyor . Ya da en azından şöyle diyeyim ben bunun ayrı bir download pakedini bulamadım .
IcenGuard
10/07/2004, 12:15
Borland JBuilder X yükledim... new projekt diyorum... micro bölümü aktif degil... bunun icin ne yapmaliyim... nasil update edebilirim(var mi)...
ayrica Sun One Studio Mobil Edition 5'i nerden yükleyebilirim... gercekten free mi yoksa ben mi yanlis gördüm.. hic de free gibi durmuyordu... Tutorial larını okumamıssın..
help>tutorials>Mobile development tutorials>....
(proje olusturduktan sonra midlet yapa bilirsin)
okumaya okuyacaktim da help bölümünde bi hata vardi... acilamiyordu....
tesekkür ederim... biraz daha ugrasalim bakalim...
azcik ugrastirdi ama hallettim... o da jbuilderla simdiye kadar hic ugrasmadigimdan oldu... jbuilderla sorunsuz .jad ve .jar dosyasi da elde edebildim... netbeansdaki sorunu hala anlamis degilim... yardim eden tüm arkadaslara cok tesekkür ederim...
hayir hayir... .jar dosyasi olusmuyormus.... kafayi yicem ya... nasil cözerim ben bu sorunu... netbeansda olusan .jar dosyasi ise yaramiyor, jbuilderde ise hic olusmuyor .jar dosyasi... biri yardim edebilir mi...
bi abiye sordum... su cevabi verdi jbuilder icin... fakat ben anlamadim...
cevap :
Sihirbazlarda Arcive Builder var. Oradan bir jar
yaratman gerekir. Jar yararttıktan sonra derlediğinde
jar oluşturulur..
edit:
oh beee... yaptim en sonunda :hiohahoha
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.