Tam Sürümünü Görmek İçin : Aday buymus
Son anketlere göre Bush yine baskanlik yarisinda öndeymis rakibi ise John F. Kerry isimli bu memur tipli vatandasmis. Sanirim bir 4 yil daha Bush politikalari etkili olacak.
bir ara adaylarin sac muhabbeti gundemdeydi. o ara bu aday, saciyla diger adaylara fark atmisti. kazanirsa sactan kazanir yani. :) ama kazanmaz.
fatihhayri
20/04/2004, 16:43
Adamın bide profilden resmini koysaydın.
Dalton kardeşlerden Avarel Dalton'a benziyor adam
Fena takildim tipine adamin cok zavalli bir görunusu var sanki bakkala borcunu ödeyemeyecek söyleyecek söz bulamiyor. Kaslar kucuk Emrah, agiz hababam sinifindaki Kemal Sunal.
Mütevazi bir tip, ancak adam ABD'nin Ketçap krali. :)
muharrem_tac
20/04/2004, 18:16
Herhalde iş tipe kalsaydı başkan olacak en son kişi yine Bush olurdu .
Volkan Uzun
20/04/2004, 18:34
bu arada birkac yuz milyon dolarin shibi kendisi :)
Öyle deme üstat güçlü görünmek, güçlü olmak amerikan başkan adaylarında aranan bir özellik.
ama tipe bakma bu işler tiple olmuyor bir anda çok fazla etkili tesirler yapabilir...
bak hitlere adam sigara içki içmeyen mülayim birisi gibi. chapline de benziyor komik sayılır...
adam birde 1930 larda nobel barış ödülüne aday gösteriliyor....
gel gör ki neler yaptı...
BUSHT gibi
muharrem_tac
20/04/2004, 20:46
Öyle deme üstat güçlü görünmek, güçlü olmak amerikan başkan adaylarında aranan bir özellik.
Arnold Schwarzenegger 'in nasıl Kaliforniya valisi olduğunu şimdi anladım . Gelecekte bu eleman ABD başkanı olursa şaşırmayın . Asıl o zaman Terminatör Amerika 'yı göreceğiz herhalde .
Ali Sarı
20/04/2004, 21:57
Arnold Schwarzenegger 'in nasıl Kaliforniya valisi olduğunu şimdi anladım . Gelecekte bu eleman ABD başkanı olursa şaşırmayın . Asıl o zaman Terminatör Amerika 'yı göreceğiz herhalde .
Ne yazık ki ABD başkanı olamayacak sayın terminatör. ABD başkanı olabilmek için ABD vatandaşı olmak şart.
muharrem_tac
20/04/2004, 23:27
Ne yazık ki ABD başkanı olamayacak sayın terminatör. ABD başkanı olabilmek için ABD vatandaşı olmak şart.
ABD vatandaşı olmak mı gerekiyor yoksa ABD 'de doğmuş olmak mı ? Herneyse , eskiden bu abimizi severdim fakat aşırı bir müslüman düşmanı olduğunu ve mevcut yönetimi desteklediğini öğrendiğimden beri kendisine gıcığım vardır keferenin .
Ali Sarı
21/04/2004, 14:47
Tam bilmiyorum ağabey. Bu eleman kaliforniya valisi adaylığı sırasında başkan olmak istediğini ama abd vatadaşı olmadığı için olamayacağı gibi bir şeyler söylemişti. Bu terminatör elemanı Avusturya vatandaşı sanırım.
Hangı kose yazasında okudugumu hatırlamıyorum ama sanırım gecen pazar gunku gazetelerın bırındeydı, dokunmatık demokrası adında bısey..
Yanı soylenen amerıkada bı sonrakı secımlerın bıldıgımız oy pusulaları ıle degılde dokunmatık oylama cıhazları ıle yapılacagı.. Buda secımlere yıne golge dusecegı kaygılarını guclendırıyor(mus)..
Cunku cıhazların guvensız oldugu yanı elektronık bır saldırı karsısında oylama sonuclarının degıstırılebılecegı kanıtlanmıs.. (bıraz celıskılı olsada) cıhazların yapısı, patent yasaları uyarınca acıklanamıyormus.. En onemlısı ıse cıhazları ureten sırketlerın ıktıdardakı cumhurıyetcılere olan yakınlıgı bılınıyormus..
Ustelık anladıgım kadarıyla ıktıdara saıbelı bır secımle gelmıs ve oyların tekrar sayımını mahkeme kararı ıle engellemıs(?) bır baskan oldugu dusunulurse amerıkada, suankı ıktıdarın bı sonrakı secımlerı yıne acık ara kazanacagı soylenebılır(mıs)
Mingitau
21/04/2004, 15:49
ABD başkanlığı için ABD' de doğmuş olmak gerekli sonradan vatandaş olanlar olamıyor.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.