PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Böyle bir alert olabilir mi ?

muharrem_tac
17/04/2004, 21:37
Bir süredir küskün olduğum Windows XP ile uğraşıyorum . Hızlı kullanıcı değiştirme özelliği çok hoşuma gitti . Administrator olarak oturum açtım ve winamp şu meşhur "Zalım" şarkısını çalarken kullanıcı değiştirdim . Baktım yeni kullanıcı ile de "Zalım" çalmaya devam ediyor . Fakat winamp ortalarda görünmüyor . Görev Yöneticisi 'nde Winamp da Administrator kullanıcısı tarafından çalıştırılıyor görünüyor . Linux 'da aynı makinede birden fazla kullanıcının oturum açması normal da Windows 'da daha önce denemediğim için hoşuma gitti tabi .

Fakat yeni oturum açmış kullanıcının oturumunu kapatmak istediğimde güzel bir MS klasiği ile karşılaştım :

Buraya tıklayınız (http://www.eserisi.com/iger_insanlar.jpg)

BoraN
18/04/2004, 12:31
iger insanlari da dusunen bir isletim sistemi, ne guzel... :)

sadist_sniper
18/04/2004, 14:47
keşke bütün işletim sistemleri iger insanları düşünse :)

Zerzevat Adam
18/04/2004, 14:59
Yahu onu geçtim; WinXP PRO Türkçe var bende geçen gün dedim Güvenli Kip'te açayım (ne kadar güvenli ama değil mi...) sonra Türkçe giriş ekranı çıktı dedi parolayı gir falan filan.

Sonra girerken şöyle mesajlar gördüm: "The User is giriş yapıyor." yani tam böylemiydi hatırlamıyorum ama Türkilizce konuştu...

alper
18/04/2004, 15:07
:P bana hiç olmadı

Okan
18/04/2004, 20:06
Winamp 3 te bu tür problemler sık görülmekte. Windows xp de tabi. 98 de denemedim bazen winamp kapatmış olmama rağmen hala müzik çalıyor ve winamp kayıp :) Bunun bir problem olduğunu düşünüyorum ama zararı yok.