PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Domain süreleri

alize
14/04/2004, 09:51
bir domainin bitiş tarihini 20 Feb 2004 olduğu söyleniyor. Bende bu domainin peşindeyim. anlaşılan ilgili kişiler kayıdı yenilememiş. Ancak domaini alamıyorsunuz. kayıtlı diyor. bu kayıt yenileme süreci ne kadar. ben bu domaini ne zaman alabilirim.

yemre
14/04/2004, 09:59
3 ay .... yani bittikten 3 ay sonra ilk sahibi tamamen hakkından feragat etmiş oluyor...

benim bildiğim kadarıyla...

Zerzevat Adam
14/04/2004, 11:03
Benim bildiğim kadarıyla durum şöyle:

Redemption Period = 40 gün
Eğer 40 gün içinde yenilenmez ise;
Pending Delete = 75 gün

Ve şöyle bir durum var Redemption Period'da bulunan domaini domain sahibi tekrar almak isterse en son çıkar karar itibari ile 150$ ücret ödüyor... Bunuda vereceklerini sanmıyorum...

http://www.icann.org/registrars/redemption-proposal-14feb02.htm Şurada bir konu var

Ve bu kararları alan kurum: http://www.icann.org

Okan
14/04/2004, 12:49
+1 Omerbalyali katiliyorum çok doğru...

vadumor
23/04/2004, 23:07
snapnames.com a gir almak istedigin domaini search ettir. sonra bu domain var snap etmek istiyormusun diyor sen evet diyorsun bellirli bir ucreti var o ucreti odetikten sonra domain duser dusmez otomatik olarak senin adina register ediyor. daha once denemedim ne kadar guvenli bilmiyorum deneyen varsa tecrubelerini yazsinlar pls.

düşünsenize google'un kayıtları silinior şans eseri siz kayıt ediyorsunuz yasal olarak artık sizde sayılır sonucta .com u ilk gelen alır politaksı var.. kardeşim ben aldım almak istiyorsan ver 5m$ senin olsun.. (ne fantastik bir rüya)

PsyX
23/04/2004, 23:44
Fazla hayal kurmamak lazım...

Scorpion
24/04/2004, 02:16
snapnames.com a gir almak istedigin domaini search ettir. sonra bu domain var snap etmek istiyormusun diyor sen evet diyorsun bellirli bir ucreti var o ucreti odetikten sonra domain duser dusmez otomatik olarak senin adina register ediyor. daha once denemedim ne kadar guvenli bilmiyorum deneyen varsa tecrubelerini yazsinlar pls.

düşünsenize google'un kayıtları silinior şans eseri siz kayıt ediyorsunuz yasal olarak artık sizde sayılır sonucta .com u ilk gelen alır politaksı var.. kardeşim ben aldım almak istiyorsan ver 5m$ senin olsun.. (ne fantastik bir rüya)

Domain satışı yapan bir çok yerde bu var bkn : Godaddy