PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Microsoft'tan Yazılım Geliştiricilere Özel Teknik Destek

MEHMET
13/04/2004, 15:01
bugun mailime gelen bir haberi sizinle paylaşma istedim. Kimbilir belki yardımcı olur. gelen mailden kısa bir alıntı yaparak http://www.yazgelistir.com/haberler.aspx?haberid=85 girmenizde yarar görüyorum.
Microsoft Türkiye, 6 Nisan 2004 tarihi itibarı ile tüm Yazılım Geliştiricilere özel ücretsiz Teknik Destek Servislerini başlattığını duyuruyor. Bu yeni servis, yazılım geliştiricilere sadece Microsoft’un yetkin Teknik Destek ekiplerine ve onların bilgi birikimlerine erişim imkanı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda dünya çapında benzer sorunlarla karşılaşmış olan diğer yazılımcılarla da bilgi alışverini mümkün kılıyor. Yazılım Geliştiricilere sağlanan bu Teknik Destek hizmet ile aktif olarak kullandıkları Microsoft ürünlerinden maksimum faydayı sağlayabilecek ve belirli sayıda ücretsiz telefon desteği ve sınırsız sayıda haber grupları üzerinden iletebilecekleri soru sormalarına imkan sağlayacaktır....

o-z-a-n
13/04/2004, 15:04
Bu Microsoft'un gidişatı beni huylandırmaya başladı. Önce açık koda sonra da yazılım geliştiricilere destek. Bunun altında bir Çapanoğlu var ama hepimiz için hayırlısı olsun...:)

muharrem_tac
13/04/2004, 15:29
Çapanoğlu yok merak etmeyin . Microsoft vizyonu kendini yeniden yapılandırıyor . Tabi her zamanki gibi geribildirimlere kulak kesilerek .

Eğer biryerlerde bir lider arıyorsanız emin olun hatasını en kısa zamanda düzelten ve yeri geldiğinde geri adım atmasını bilen biri bulacaksınız .