Tam Sürümünü Görmek İçin : javascipt ile actigim pencerenin kapatilmamasi icin ne yapilabilir
sokrates
21/09/2002, 17:36
merhabalar
javascipt ile actigim pencerenin kapatilmamasi icin ne yapilabilir
kapat ve simge durumuna kucult gibi buttonlarin olmamasini
nasil saglanabilir yani
window.open nesnesine parametre olarak bir seyler verilerek bu yapilabilirmi
mkarabulut
21/09/2002, 17:38
Yahu bırak adam bilgisayarında açılan tarayıcı pencelerine müdahale edebilsin :D
HErneyse, fullscreen yapmayı deneyebilirsin. Ama her halikurda ALT + F4 işe yarayacaktır.
Bence boşver...
sokrates
21/09/2002, 17:57
alt + f4 u iptal etmenin bir yolu varmi :D
yeni pencere acip icine kapat buttonu koyucattim fullscreen olmaz
yaw ama guzel gorunuyor :)
Şahsi görüşüm hakim olamadığım sitelere acaip antipati duyarım. belli başlı siteler dışında bunu yapanda pek yok. Girmek istedigim zaman girmek, çıkmak istediğim zaman çıkmak isterim, extra şeyler siteye bir daha uğramama sebep olur.
Ve alt+f4 sanırım disable edilemiyor.
Mingitau
21/09/2002, 19:27
PCWORLD cd sinin sunumu html ile yapılmış chromless miydi neydi hoş bişi vardı ve kapat yok(muydu)tu(?).
Bi ona bak derim. :)
Şahin'in dediğine aynen katılıyorum....
ama window.close ile kapatabilirsin... pencereyi ama insanların haklarını ellerinden alma :P
sokrates
21/09/2002, 19:55
arkadaslar beni yanlis anladiniz. amacim hazirladigim sitede siir linkine tiklayinca onu ufak bi pencerede acmak ve pancerenin boyutunun degistirilmemesini saglamak pencerenin boyutu degisince siirin goruntusu bozuluyo her sey siir icin di yani
alt + f4 sakaydi window close zaten koyacaktim sayfaya
sahin abinin dediklerine aynen katiliyorum
:confused:
resizeble=no yap olsun bitsin zihni aslında çok yönetemi var gir bir warez sitesine 10 tane popup fırlar onlardan biri mutlaka hiçbir şekilde kapanmıyordur bak kaynak koda copy/paste ;)
bunun bir yolu var bununla ilgili bir scripte var elimde ama arkadaşlara katılıyorum bu scripti kullanıma açmıyorum....
ilginize,,,
sokrates
25/09/2002, 20:11
resizable parametresi benim işimi gördü
warez sitesi kurarsam isterim ama yemre :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.