Tam Sürümünü Görmek İçin : izmireden kimse yokmu yawwww
selam arkadaşlar bilindiği üzere şuan izmirde askerlik yapıyorum ve hafta sonları çıkıyorum dışarı bizim cevizden hiç izmirden kimse yokmu ya burda ot gibiyim dışarı çıkıyorum bişey yapmıyorum ot gibi serserice gemek dışında bişzim elemanlardan kimse varsa tanışalım yazın buraya ok veya omer@yuce.org a ok
Ali Sarı
11/04/2004, 13:23
Valla ben de istanbulda ot gibi geziyom. Ey istanbullu cevizciler, bi buluşalım ya hu :)
(Şimdi yeniden bir buluşma operasyonu başlayacak. Bissürü plan yapılacak neticede hiçbir şey olmayacak. :D)
Kocaeli'den olsaydiniz hic sikinti cekmezdiniz. :p Bakiniz gecmis konulara, haydi bulusalim dedigimizde derhel bulusuveriyoruz. Orneklerle garantilenmis bir iddia oldugunu unutmamak gerekir. :D
Kolay Gelsin...
ben varım -da- sen hafif büyük kaçarsın. :)
Valla yaa, R'dam da yokmu hic cevizci? Ooyle bos bos gezip duruyorum... :p
Bu arada safak kac Ömer?
ArkHe can
geldim uc hafta kaldim Kocaeli'de.. bol bol sıkıldım.. bu mu sizin konukseverliğiniz?? Bu arada hmustak'in düğün fotoğraflarında kot ceketli birisi var.. o arkadaşta cevizci mi?? geçerken onun dükkanına uğramış cd felam almıştım.. ayak ustu iki kelam etmiştik... McDomaldsin yakınındaydı dükkanı..
O arkadas fotografci, ceviz ile alakasi yok...
Bu arada, gecenlerde bir ara, cevizci radarlarimiz arizalanmis idi, bu nedenle seni saptayamamis olabiliriz, keske sen fethiye de felan yokmu cevizci deyi bir feryad etseydin, kesin birimizden birisi duyardi...
Evet kesinlikle, radar sorununa kurban gittin. Yoksa ben burada "iyi de geldigini nereden bilecektik, keske haber verseydin" demeyecegim. Haberimiz kesin olurdu, ama redial hocamin da belirttigi gibi sucun sahibi bozulacagi tutan radar... :D
olur kardeş yaş farketmiyor ortak noktalar önemli
:)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.