PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : virüsmüdür nedir anlayamadım

CHoNa
09/04/2004, 15:12
:aglama: bilgisayarımda çalışırken devamlı norton devamlı speedy.scr speedy.exe programlarında virüz bulduğunu ve temizlediğini şimdi kalan işime devam edebileceğimi söylüyo
ondan sonra gene aynı şeyde virüs olduğunu söylüyo işim devamlı yarım kalıyo regedit den windows tan kısaca bilgisayarımdan speedy ile ilgili herşeyi sildim gene aynı hatayı veriyo illallah geldi valla

yardım edenden allah razı olsun

o-z-a-n
09/04/2004, 15:16
sistemini "x-clean" ya da "ad-aware" programları ile bir kontrol etmeni tavsiye ederim.

chiefeng
09/04/2004, 15:45
sistemini "x-clean" ya da "ad-aware" programları ile bir kontrol etmeni tavsiye ederim.

norton bunu için yeterli değilmi sence? Çünkü bende norton kullanıyorum, bahsettiğin programlarıda mı kullanmamız gerekiyoo?

o-z-a-n
09/04/2004, 16:13
norton, internet de dolaşırken virüs içermeyen ancak kullanıcının isteği dışında ya da kullanıcının farkında olmadan onaylayarak aktifleştirdiği spyware'leri yakalayamıyor.

acayip
10/04/2004, 02:03
Arkadaşlar bilgisayarınıza mutlaka Spy-bot programını yükleyin.Norton spyware leri bulamaz.Ad-aware de yetersiz kalıyor.spy-bot tan hiç biri kurtulamıyor.Tabii devamlı güncellemelisiniz.