Tam Sürümünü Görmek İçin : FX 5200 Ekran Kartı İçin Yardım
Arkadaşlar benim makinamda 128 mb FX 5200 ekran kartı var genelde oyun yüklerken sorun çıkartıyor ve yüklemeyi yapamıyor. Dediler ki fx 5200 serisi ekran kartları directX 9 ile düzgün çalışmıyormuş şans bende de directX 9 var bu sorunu ortadan kaldırmak için ne yapmamız lazım.
HiperAktif®
06/04/2004, 18:59
en güncel sürücüleri yüklemelesini.
nvidiadır heralde
http://download.nvidia.com/Windows/56.64/56.64_winxp2k_international_whql.exe
olmadı
http://raspopov.dem.ru/DxRemove.htm
buradan directx removeyi yükle :) sonra 8'i kur (bu bence doğru değil ve silmez sanırım)
eğer işletim sistemin winXP ise muhtemelen öyle olabilir bazen problem çıkartabiliyo benimde başıma böyle bişi gelmişti sana tavsiyen CD den doğru bir kurulum yap olmazsa internetten en son sürücüleri indir :hiohahoha
İşletim sistemim XP pro directX9.0 üzerine 8.0 kurdum birşey farketmedi bende partionMagic ile 10Gb bir fat32 li bir yer oluşturdum ve win98 kurdum windowsu kurdu mycomputer de sadece 1 partions var yani 70 Gb yokoldu gerçi partionMagic aktif partions olarak fat32 seçmişti heralde fdiskten aktif partionsu değiştirirsem sorun düzelir heralde daha denemedim sizin düşünceleriniz nedir eve gidince deneyeyim.
Love®M@n
08/04/2004, 10:56
Anakartın ne? AMD + KT serisi bi anakartmı kullanıosun?
Anakartım Gigabayt 8Q800 ultra p4/sis 655 + 963 ddr 400
alperalp
23/06/2004, 18:33
aynı ekran kartı problemi bendede var ama benim anakart msi kt4av işletim sitemi amd atlon 2500 ne önerirsiniz
fx5200 de bende sorunyaşamıştım ve bunu yazmıştım.
Tam olarak arkadaşlar bir cevap bulamadılar.
su anda Nfs undergroun ve moha oyunlarını oynayabiliyorum .
max payne 2 oynuyorum ama max payne 1 ve nfs 5 oynayamıyorum .
bendeki gariplik bu.Yanliz ben farklı ekran kartları denedim.yinede cözüm bulamadım malum nfs 5 eski bir oun 16 ob ekran kartında oynadım ben bu oyunu ama 128 mb ekrankartı + 512 ram de oynayamıyorum.senin sorununda muhtemelen fx5200 serisinden kaynaklanıyordur . Çözümde ise Dx ) olması falan cok etkilemiyor çünki ben her ikisindede denedim.ama win xp ile 98 farkı oluyor .....bir de o şekilde dene
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.