PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : canım

deepbluesky
30/03/2004, 18:20
canımın çekirdeği dün bir ayinde fırına verdim seni kavrulman için ,çekilip bir tutam toz olman için , bir cezveye girip buharı üstünde bir kahve olman için ,tüm zerafetinle nakışlı bir fincanda yerini alman için, bir faninin damrlarına girip kırk yıllık bir hatrının olması için .....ve kırk yıl hatrımı saydırman için...taşırdığım tüm kahveler dünyayı siyaha boyadı ..........filistin de bir yarim vardı bir daim mor menekşe taşırdı ellerinde....bir tankın önünden kırmızı renkli bir bayraktı bedeni aldın onu çiçeğiyle toprağa ektin......benim ardı arkası kesilmeyen bu sulama merasimlerne hapsettin.........sevgili dünya sevgilimi hangi hayl rıhtımına sakladın....bir yarim vardı bir zamanlar afrikada bir gül bahçesi hayl ederdik kendimizce bir bankta çocuklarımızla otururduk..yağmayan yağmurların kuruttu onuda bir savan rüzgarıyla.......ve bir çok yarim dünayanın bilmeme nersinde saklı.....ey toprak üstündekiler...ey toprak altındakiler......benim yarim olurmusunuz....bu soğuk savaşı benimle verirmisiz.......sevgili dünya gelip benimle bir fincan kahve içermisin bırak hatrım bende kalsın....