PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Photoshopta klavyeyi kullanamıyorum!

cL
28/03/2004, 13:26
Photoshop bilgisayara kurulduktan beri klavyeden gelen tuşları kullanmama izin vermiyor. Bazıları kullanılıyor ama hepsi değil.Örneğin ctrl+z (geri al) kullanılmıyor.Menüden step backwarda tıklamaktan ellerim ağrıdı,historyden silmek baydı iyice.Format atıp tekrar yükledim yinede aynı.Tuşlar fireworkste,dreamweaverda çalışıyor, bu photoshop heralde naz yapıyor.

ArkHe
28/03/2004, 14:29
Versiyonu yazmamissin ama, CS 8.0 ise, boyle acayiplikler bana normal geliyor. Yazilimi denedim, bu tarz acayipliklerden baya bir basima geldigi icin kullanmiyorum. Zaten de gerekli degil neyse.
Cozumu aramadim ama, ben cd'deki surumden kaynaklandigini dusundum velhasil acayip bir surumdu zaten.

Ozetle, CS ise, kullandigin surumu tazele demek isterim.

Kolay Gelsin...

cL
28/03/2004, 14:36
Evet CS kullanıyorum.Herşey çok güzel ama bu sorun acayip zorluyor insanı çalışırken.

ArkHe
28/03/2004, 14:39
Bir de Ctrl+Alt+Z denesen, bu calisiyorsa rahat edersin.

Kolay Gelsin...

cL
28/03/2004, 14:56
Oda çalışmıyor.İnternette bir çok siteyi gezdim bir çok forumu okudum ama çözümünü bulamadım.Çok ilginç bir durum.

HiperAktif®
28/03/2004, 19:27
sebebi yasal olmayan photoshop kullanımından kaynaklanıyor + yanlış yasal olmayan dosyalar çekmişssin :)

Sahin
28/03/2004, 19:30
Sürümden kaynaklandığı doğru, başka bir cd bul ve onu dene bende CS kullanıyorum böyle bir sorun yok.

roviss
28/03/2004, 19:33
Arkadaşlar aynı sorun bende de var ama daha acaip olanı ben CS kurarken tarihi geriye almadan kuramadım. Böyle yapmayınca zaten kurduktan sonra tarihi normale alsam da PS açılmıyor...

Kısayollar konusu da aynı. Zati 3 günde indirdim Dial-up ile. Yanlışlık sürümden mi kaynaklanıyor yoksa patch dosyalarında mı bi gıllıh w@®...?
Bu arada benim indirdiğim PS 156 MB...

HiperAktif®
28/03/2004, 19:43
konu iyice crack'e kaçıyor.

birşeyin sürümünden kaynaklandığı doğru.
ama crackin sürümünüden!

Sahin
28/03/2004, 20:26
Kimse crack diye bir şey dememiş ki Hiper, Photoshop'un sorunlu olduğundan bahsediliyor, çözüm yeni bir photoshop sürümü yüklenmesi şeklinde tavsiyeler. Kimse al sana adres al sana crack demiyor. Kaç para bu CS türk parası ile?

HiperAktif®
28/03/2004, 20:30
istersen photoshoptaki bu patch hatasını telafi eden dosyaları koyayım buraya..
roviss tarihi geri almandaki sebep zamanı geçmiş bir KEY kullanmandan kaynaklanıyor..

HiperAktif®
28/03/2004, 20:31
Photoshop'un sorunlu olduğundan bahsediliyor, bende sorunlu olan photoshop değil photoshopu tam sürüm yapan crack dosyasının bug'undan kaynaklanıyor diyorum.

amazonda $649

roviss
28/03/2004, 20:50
Key'i gördüğümde 7.02'deki olduğunu hatırladım ama annam veremedim...;-(
Neyse, düzeltebilen varsa mail atsa...
roviss@roviss.com

cL
29/03/2004, 02:09
Sürümden kaynaklandığı doğru, başka bir cd bul ve onu dene bende CS kullanıyorum böyle bir sorun yok.
Siz CSyi crackli kullanıyorsunuzdamı sorun yok yasal kullanıyorsunuzdamı sorun yok.

HiperAktif®
Dediğin key dosyasını koyarsan sevinirim.Birde CSnin cracki dosya olarak yok serial olarak var.O halde serialdamı sorun var.

sebas
16/04/2004, 01:38
sorun ne keyde ne de serialde.. sorun engine32.cab dosyasinda... o yüzden yapiyor.. saglam bi tane bulup eskisiyle degistirip yeniden kurarsan hiç bir sorun kalmaz bence... ayni sorunlari yasamistim... böyle yaptim oldu...
kolay gelsin...