Tam Sürümünü Görmek İçin : Suç-Ceza Sitesi
İngilizce dönem ödevim için İlginç suçlara verilen cezalar lazım. Google abla bana bu konuda pek yardımcı olamadıda , acaba bu konuda Türkçe ve ya İngilizce kaynak site bilen varmı ?
Bu başlığı nereye açmam gerektiği hakkında çok tereddüt ettim.
bir ara star tv de en salak suçlular diye program vardı ilginç suçlar arındırıyordu.. belki onun sitesine ulaşabilirsen olayı çözebilirsin
bende bu konuda bir ara çok bilgi vardı simdi baktım az birşey var e-mail ini verde gonderiyim diyerlerini bulursam onlarıda gonderirim.
yannız elimdekiler su anda amerika eyaletlerindeki hala yürürlükte olan aptalca yasalar
umarım isine yarar.
Horkuns@Yahoo.Com sen genede bir gönder , inceliyim. Teşekürler
Bir de her sene Amerika'da duzenlenen bir yari$ma var. En sacma i$lerden en fazla tazminat alma konusunda. Onunla ilgili Turkce veya Ingilizce kaynak bulabilirsin rahatca. Hatta forumda da yazilmi$ olabilir. Anahtar kelime olarak "karavan" i deneyebilirsin.
:cool:
Mingitau
20/03/2004, 23:23
Hakkı Öcal bi kısmını Mutasyon da nerde kalmıştık isimli konuya koymuştu, kaybolmazsan o konu içinde belki bulabilirsin :D
gonderdim eline ulasmıştır umarım
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.