Tam Sürümünü Görmek İçin : bu ne seçimdir...
Seçim çalışmaları yapmak adına sokakları kirleten, duvarlara (daha da kötüsü tarihi yapılara) boy boy afişler yapıştıran, zangır zangır müzikler çalan (hepside berbat kanaatimce) bu insanlar aslında ne yapmak istiyor?
En çok kirleten, en fazla sinir bozan kazacak mı? [Hakketen öyle midir(?)]
Bunları yapan hiç bir partiye veya adaya oy vermek içimden gelmiyor. (Düşünüyorum da bunu yapmayan hiçbir aday yok....)
Arkadaşlar bence mevzuyla alakalı birşeyler yapmalıyız....
HiperAktif®
18/03/2004, 03:13
haklısın da
başka tanıtım yolu aklına geliyo mu ?
Mingitau
18/03/2004, 07:19
Evet, sıcak bir ev ziyareti :)
Burda da seçim olmuştu ne tek bir gürültü patırtı ne mikrofonlarda kendini paralayanlar ne tek bir afiş görmedim ortalıkta, ruhum duymadı, bir ara dediler aday şu yakındaki lokale gelecek, geldi konuştu gitti sessizce bağırmadan çağırmadan sakince herşey oldu bitti.
Volkan Uzun
18/03/2004, 09:59
burdada secimlere az kaldi, gurultu bir tek tvlerde.
ikiside cikip abuk subuk konusuyor, bir suru prof, marketingci bunlari tartisiyor.
sokaklar temiz vala :)
Bunu ben her secim doneminde dusunurum, ama secimler sonunda bu ortaligi cok kirleten partilerden herhangi birisinin kazandigini gorunce 'demekki cogunluk bu pislikten, gurultuden, karmasadan rahatsiz degil' sonucuna varirim...
Çanakkalede yasaklandı bu tur seyler.. Yanı ısteyınce olabılıyormus demek.. Hatta gectıgımız pazar polısın bır partı otubusunu durdurup sesı kıstırdıgını dahı gordum..
Mingitau
18/03/2004, 14:11
@ HunTER Çanakkale' yi pilot bölge seçelim, burada eleman yetiştirip diğer illere yollayalım :D
@Şahin, Bir ara İskandinav ülkelerinden birinde adam ana muhalefet lideriyken, eşi de iktidardaydı. (Halen de öyle olabilir) Böyle bir ortamda gürültü çıkması düşünülemez zaten :D
Düşünüyorumda Meltem İktidar, Haluk Muhalefet olsa nasıl olurdu diye... :)
- Şu toplantıda gerçekliği tartışılır olmayan iddialarda bulunmuşsun Abidin, çocuklara kötü örnek oluyosun. Hadi bakalım al şu battaniyeyi, sen salonda yatıyosun.
- Uff yaa, Yatak örtüsünü kaldırma dışarda yat, oplantı yap dışarda yat, nedir bu çektiğim yahu...
fatihhayri
18/03/2004, 15:55
Herşeyin tadını kaçırdığımız gibi bununda tadını kaçırıyoruz milletçe.
Siz tükanınızın önüne iki levha assanız reklam vergisi almaya gelir belediye. Ama kendi resmini istediği yere asar.
Bir düzensizliktir gidiyor. Düzelmesi için illaki dışarıdan birimi uyarması lazım. Devlet açısındadan da bu böyle bazı yasalar AB ye giriyoruz diye çıkıyorsa bu memlekette
kimse çıkıp höt demeden bunların susacağı yok.
Höt diyecek babayiğit lazım
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.