Tam Sürümünü Görmek İçin : Bitek-o finalistleri belli oldu...
Zerzevat Adam
11/03/2004, 23:03
http://web.bitek-o.org/biteko2004finalistler.html
Finalistler belli oldu.
Bu sıralama kayıt tarihine göre. Bunlar finalistler, derece alanlar 1.5 ay sonra final yarışmalarndan sonra belli olacak...
İnşallah yüzünüzü kara çıkartmam...
IcenGuard
11/03/2004, 23:06
simdiden tebrikler...
Zerzevat Adam
11/03/2004, 23:13
Sağol...
Zerzevat Adam
11/03/2004, 23:27
Yarışmanın sonuçları olmasada şunu belirtmek isterim:
Üstümde emeği geçen, eleştirerek veya yardım ederek her konuda yardım eden, Ceviz.net'e makale yazan, herhangi bir kişinin her hangi bir sorusuna yardım eden ve bütün abilerime ablalarıma teşekkürler.
Site hakkında bölümünde de dile getirdim, ayrıca söylemeyi unuttuğum kişilerden çok özür dilerim :(
Eğer ocal.net 'teki "omer balyali" birşeyler başarıyorsa ona yardım eden bu site ve bu sitenin sakinleridir...
Mingitau
12/03/2004, 00:08
Ablalarını, arkadaşlarının ablalarını ve iki bacin ile 1 teyzenin unutmuşsun :p
Zerzevat Adam
12/03/2004, 00:23
:P
Arkadaşlarımın ablaları :D
Ba$arilar.
Programlama bolumunde Huzeyfe'yi de goruyorum, guzel $eyler yapmi$ gencler.
:cool:
Hatta oha! programlara bakiyorum da biz de coderiz diye dolaniyoruz ortada diyorum utanmadan!
Zerzevat Adam
12/03/2004, 00:56
Bende yazılım ve web programlamada akranlarımın iyi olmasını çok istiyorum. Web tasarımdan önemli bu yaşta. Çünkü yazılımcı ve web programlayıcı liseden iyi yetişirse ileride güzel şeyler yapabilir ve Türkiye'de ki sektöre katkıları büyük olur.
Huzeyfe'nin yaptığı benimde hoşuma gitti..
Programlama projeleri $oyle (okudukca hayretlerden hayret begeniyorum kendime):
1. Parmak izi analizi yazilimi.
2. FTP, IRC, POP3 gibi serverlari bir bundle olarak barindiran bir sistem
3. Kameradan -evet bildigimiz webcam- aldigi gorsel inputlarla cali$an bir makro programi.
4. RAD tarzi bir programlama platformu.
5. Bir $ifreleme yazilimi.
6. Taranan sayfalardan OSS tarzi sorulari text ortamina aktarip guzel bir ar$ivleme yapan sistem.
7. PHP Editoru.
8. Anti spyware-virus programi.
ve birkac guzel program daha.
Dibim du$tu arkada$lar, bizden sonra gelen nesilde adam olacaklar da varmi$, helal olsun!
Zerzevat Adam
12/03/2004, 01:14
PHP Editörü geliştirilir ama şu an için fazla iyi değil.
Yani PHP Dökümantasyonu var kendince ve 1-2 kodu menüden ekleme.
En azından renklendirme olmalıydı..
fasttech
12/03/2004, 15:15
Tebrikler Ömer.
Başarılar.
Dibim du$tu arkada$lar, bizden sonra gelen nesilde adam olacaklar da varmi$, helal olsun!
E sen ne sandıydın :P
con_simit
13/03/2004, 01:19
Benim ortaokul diplomam yok diye almadılar yarışmaya. Bu yaz dışarıdan bitirip, liseye başlayınca görürüsünüz beni!
Arkadaş grafikleri çiziyor, ben de PHP'yle Türkçe tarih gösteren ilk script'i yazıyorum. Daha ne projeler var bende: Bir sağ click'le uyarı veren javascript var ki, onu bir sonraki seneye saklıyorum.
Açın önümüzü, 2000 kuşağı geliyor!
Zerzevat Adam
13/03/2004, 01:26
Gökdemir abi bu avatarın büyüğü varsa onu koysana :) Ve bence bunu kullan hep eskisi gibi ;)
Hadi butun oylar con_simit'e :)
Katılanlara başarılar. Böyle etkinliklerin olması gayet hoş..
Ayrıca bağlantısı verilen sayfanın karakter kodlaması UTF-8 olmasına rağmen, kaynak kodda windows-1254 olarak belirtilmis. Haliyle bir mudehale gerektiriyor duzgun goruntuleyebilmek icin.
Tebrik ediyorum kardeşim.
Başarılarının devamını diliyorum.
Zerzevat Adam
13/03/2004, 17:01
Herkese tekrar teşekkürler...
Finalistler Açıklandı Açıklanmasına Ama; pek çok kişinin hakkı yendi gibime geliyor.Buna siz karar verin ben ilköğretim öğrencisiyim...
Benim projem: http://proje.bitek-o.org/B40113A221
Finale Kalan proje : http://proje.bitek-o.org/B31203A129
Bu çok sevdiğim yarışmada finale kalamamak beni çok üzdü. Siz karar verin hangisi finali hak ediyor. Her türlü yoruma açığım pozitif ve negaitif... En azından bende derece almasam bile finallere kalarak o heyecanı o ortamı yaşamak isterdim...
Gönenç Çelik
İlköğretim Web Tasarımı Yarışmacısı
Msn:gonenccelik@hotmail.com
E-Mail:gonenc@celiknet.com
Bornova/İzmir
Mingitau
13/03/2004, 20:11
a ha Animasyonu sevdim :D
Sanırım senin srunun fazlaca profesyonelimsi gözükmesi :D
Arkadaşın projesi Tubitak Liseler arası yarışma için bölgede 1. seçilmişti. Ankara' ya gittiklerinde aldıkları tepki fazlasıyla büyük ve ciddi bir proje bunlar yapmamıştır olmuştu :D
Bu çok sevdiğim yarışmada finale kalamamak beni çok üzdü. Siz karar verin hangisi finali hak ediyor. Her türlü yoruma açığım pozitif ve negaitif...
Bu iki sayfayı ilköğretim de okuduğunuzu göze alarak değerlendirirsek flash'lı olan sayfa bir ilköğretim öğrencisine daha çok yakışıyor.
@_ViRuS_:
Yari$malara herkes kazamak icin girer. Kaybedenler eger o yari$madan elde ettikleri tecrubenin farkina varamazlarsa i$te o zaman gercekten kaybetmi$lerdir.
Zerzevat Adam
13/03/2004, 23:04
Yaşa sen (A)çık (S)öyleyen (A)dam :)
başarılar ömer ;)
yazmadı deme sonra...
Zerzevat Adam
14/03/2004, 16:18
Sana da ;)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.