PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : herşey iyi güzelde Grafik/Tasarım sertifika nerden bulacaz arkadaşlar?

orsa
09/03/2004, 10:03
arkadaşlar güzel çalışıyoruz ama, yarın bir sertifika lazım olsa, akademik personel hesabı ne yapacaz. Bazen kağıtlar çok önemli oluyor. İsterseniz referanslarınızı kamyonetle götürün koyun adamın/kadının önüne ama sertifika diyolar ne yapcaz...

Zerzevat Adam
09/03/2004, 18:09
Bilgeadam.com 'un web tasarımcı & grafiker sertifika kurs ve sınavı var.

Ama senin istediğin asıl grafikerlik için sanırım. Burada gittiğin üniversiteye bakarlar sanırım..

orsa
10/03/2004, 17:26
Bilgeadam.com 'un web tasarımcı & grafiker sertifika kurs ve sınavı var.

Ama senin istediğin asıl grafikerlik için sanırım. Burada gittiğin üniversiteye bakarlar sanırım..

tesekkür ederim omerbalyali.

Zerzevat Adam
10/03/2004, 20:44
Ayrıca webdersleri.com da böyle ps kursu falan gibi yerlere giden arkadaşlar vardı. O kurslara sorabilirsin sertifikasyon hakkında. Yani kursa katılmaktan ziyade sertifika nasıl alabilirim gibi...

kaleduvari
13/06/2004, 16:52
Bir yere girmek istediğin zaman adam senin ne yaptığına değilde sertifikana mı bakacak ?
Yapmayın Allah aşkına.

Zerzevat Adam
13/06/2004, 17:29
Sertifikaya bakarak alabilirde.
Ama daha önemlisi daha iyi firmalara başvuru yapabilir ve öncelik kazanabilirsin.

2 kişi var ikiside başa baş işler yapıyor her ikisininde kendi stili var ve kendini tekrar etmeyen özgün işler yapıyor. Ama birinin ekstradan sertifikası var diye daha şanslıda olabilir.

penarena
14/06/2004, 03:15
Bir yere girmek istediğin zaman adam senin ne yaptığına değilde sertifikana mı bakacak ?
Yapmayın Allah aşkına.

+1, çok haklısın kaleduvarı.

karavanabatu
21/06/2004, 15:39
Web tasarımı ve geliştirici:Medyasoft
www.medyasoft.com.tr

YaGaMi
21/06/2004, 20:06
referansı iyi olan ve kendini kanıtlayan adamdan sertifika istemezler. bitek askeriyede sormuşlardı başka da bana sertifika soran olmadı girdiğim hiçbir işte.
ayrıca iyi grafik ve tasarım yapanlar kendilerine photoshoptan birer tane sertifiki yapıp dijital baskıdan çıkartırlar. (bkz. kendimden biliyorum)

Ateşbalığı
21/06/2004, 20:16
ayrıca iyi grafik ve tasarım yapanlar kendilerine photoshoptan birer tane sertifiki yapıp dijital baskıdan çıkartırlar. (bkz. kendimden biliyorum)

Ne diyim , günün lafı demekten başka :)

Buna ilşkin bir anımı anlatmak geldi içimden ,bir çalışmayı arkadaşa göstermiştim msn üzerinden ve onun üzerine yorumlar yapıyorduk ,arkadaşa dedim ben böyle çalışmalar yapabilecek yeterlilikte değilim ,konuda actionscript, o da dedi benim sertifikam var, bende sertifika değil sen yapıcaksın demiştim.

Olay budur, kişi kendi sertifikasını bile yapıyorsa başka ne denir :)

Tabiki olayın birde şu boyutu var iyi bir üniversitede görsel sanatlar üzerine okumuş olmayı çok isterdim.Bu sertifikannı çok üstünde birşey.

Sevgiler,

Zerzevat Adam
21/06/2004, 20:48
YaGaMi; Askerde sorduklarında onu yapsaydın veya bir devlet kurumunua "evrakta sahtecilik"ten içeri girerdin :D

YaGaMi
24/06/2004, 03:14
yok canım olay o kadar büyük değil. sahtecilik felan
askeri yoklamada komutan sormustu daktilo kullanmayi biliyomusun diye
bende bilgisayar kullanabiliyorum demistim.adam da sertifika sormustu.
o kadar yani.

grafik tasarım sertifikasına gelince de üniversiteden baska yerden almanızı tavsiye etmem. ben bu sene umarım güzel sanatları deniycem.

sağda solda kurs açan insanlar zaten bu işi bizden öğrenmediler mi....

karavanabatu
28/06/2004, 23:46
Doğrusunuz walla.

penarena
03/07/2004, 14:37
www.ismim.net adresii alıyorsun. Diploma yerine, sertifika yerine bu sitenin adresini veriyorsun.. Tabiki www.xxz.com un tasarımı züpper olacak.. En güzel iş bulma yolu.. :super: