Tam Sürümünü Görmek İçin : Freehand'de renk ayarları?
grraphic
08/03/2004, 12:37
Arkadaslar, windows xp'da freehand 10 kullanıyorum, daha once mac kullanırken bu derece bir sorun yasamadım ama, freehand'in renk yonetimini ne photoshop'a ne de CMYK renk skalasına eslestiremiyorum, internette ne kadar tutuorial'ları inceleyip uyguladıysam da sonuc beni tatmin etmedi, bu konuda bir oneriniz olursa gerçekten sevineceğim...
Önce şunu sormak istiyorum: Mac Freehand ile PC freehand renk ayarları arasında bir fark var mı?
Sonra şunu söylemek istiyorum: Freehand'de renkler hiçbir zaman tatminkar görünmez.
grraphic
09/03/2004, 12:38
Gorunurde cok buyuk fark yok gibi, yine peferences-color'dan cikiyor. kisa sure once sistemimiz PC'ye gecmeden once freehand'in ekran renklerinde kodak digital science opsiyonunu secerek hayli tatminkar renk esleşmesi alabilmiştim, ama aynı sıstemi windows xp'de denedigimde bir olcude basarılı olabilmeme ragmen mac'te aldıgım sonucu pek yakalayamadım. tek tek CMYK olarak renkleri kalibre etmek de bana pek sağlıklı görünmüyor...ama alternatif bir freehand kalibrasyonu onerebilirseniz gerçekten tüm kullanıcılara faydalı olur herhalde...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.