PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : ICQ'da history....

TeDDy
01/03/2004, 12:26
Merhaba arkadaşlar;

Icq'da history'i sadece kullanılan bilgisayar kaydediyormuş gibi gösteriyor. amaBen aynı zamanda başka bi yerlerde de tutulduğu kanısındayım.

Kendi History'imi bulabileceğim bi adresi biliyor musunuz?

Çok teşekkürler..

Dipnot : Neden mi böyle düşünüyorum. Bir örnek verem. Ülkemizin bi üniversitesinde hem hem master yapan ve aynı zamanda aynı bölümde asistan olan bi öğrencimize hocası tarafınadn bi araştırma görevi verilir. Öğrenci de bu araştırma ödevini 1 hafta boyunca en az 6 saatini ayırarak yapar ve hocasına teslim eder. 2 hafta sona einde otururken kapısı çalınır ve kendilerinin Israil Tarım ... Bakanlığından geldiklerini belirterek 2 hafta yaptığı araştırmayı bildiklerini bu öğrenciye bakanlıklarında çok yüksek mevkiide iş teklifinde bulunurlar.

Mutlaka bi yerlerde wardır bu history ...

HiperAktif®
01/03/2004, 12:42
icqda ev adresidemi tutuluyor

TeDDy
01/03/2004, 14:46
yazanların tutuluyor.

ama bu hikayede hem ip'den hemde isim gibi bilgilerden bulunmuş..

History hakkında bi bilgi.. Allah Rızası için ......:(

yemre
01/03/2004, 15:00
hayır bu hikaye histrory tutulma olayı değil tam olarak.... icq nun dinlendiği yazılmıştı uzun süredir hatta casus icq diye gazetelerede yansıdı... yani okunuyor olma ihtimali yüksek icq nun

HiperAktif®
01/03/2004, 15:09
mesajlar sonuçta icq serverlarından geçiyor..
mesajlar arasında israil, terör falan varsa alıyolardır :)
yoksa bütün mesajları dikkate alıp okuyacak değiller :Ppp

bu mesajlara erişmen herhalde uzaya erişmenden daha zordur.

miranda ve galiba trillian
mesajları şifreleyip yolluyorlar..bilgilerini saklamak istersen kullan

x-Acto
01/03/2004, 16:05
icq yazarlari israilli, israil vatandasi olan herkes de potansiyel ajan olarak goruluyo.. adamlar terorden vs.. biktiklari icin super bi dayanisma mevcut aralarinda.. ne ucan ne kacan..

olabilir bence...

HunTER
01/03/2004, 16:45
ICQ yonetıcılerınden kendı hesabını kullarak ıngılızce bı ıstekte bulunmayı denesene? Ornegın

"Selam ben TeDDy. Gecmıs notlarımı kaybettım.. Acaba sızde bır ornegı varmı?"

TeDDy
01/03/2004, 18:21
aslında aklıma gelmedi haaaa

işte eşşek saatindeyim herhalde

bi denicem

IcenGuard
01/03/2004, 18:55
bende bir deniyeyim iyi fikir...

HiperAktif®
01/03/2004, 22:42
icqda biri bize mesaj atsada cevaplasak diye bekliyo zaten :)

laucian
06/03/2004, 02:20
benim bildiğim kadarı ile history icqnun veritabanlarınlarında bir yerlerde kayıtlı duruyor..
geçen sene yeni bilgisayar almıştım ve yeni icq kurmuştum..orada eski historyi download et gibisinden bi şeçenek görmüştüm..şu anda nerede olduğunu tam hatırlamıorum ama icq ayarlarını detaylı olarak kurcalayın, kesinlikle bulursunuz..6 sene önce listemde olan insanları, ve onlarla yaptığım konuşmaları elde etmiştim..bu arada download ettiğim dosya 1.5 mb civarında idi..

ASA
06/03/2004, 03:43
O eski history degil kullanici listendir muhtemelen.
ICQ'nun dinlendigi dogrudur. Echelon sistemi haricinde m0$$4d'in da eli altindadir. Hatta benim uzun zamandir kullandigim ICQ numaram elimden alinmi$tir, ICQ o numaraya ait gercek mail adresine parolayi yollamayi reddetmektedir, ICQ'yu alan ki$inin israil'e ait bir IP adresi oldugu ve kendilerine "please send me your password" dedigi listemdekilerin soyledikleriyle sabittir.

ICQ kullaniyorsaniz, ICQ ile birlikte kullanabileceginiz PGP araclari mevcuttur. Unutmayin sadece ICQ'da degil, Internet uzerinden yaptiginiz her hareket biryerlerde kayit ediliyor. Bu da demek ki o history biryerlerde hala duruyor ama eri$mek pek olasi degil.

:cool:

IcenGuard
06/03/2004, 11:00
hımm 2003b built#3916;
pgp yi entegre edememistim, basarıyla yapmıs olan var mı? hangi surumler?

TeDDy
06/03/2004, 15:06
benim bildiğim kadarı ile history icqnun veritabanlarınlarında bir yerlerde kayıtlı duruyor..
geçen sene yeni bilgisayar almıştım ve yeni icq kurmuştum..orada eski historyi download et gibisinden bi şeçenek görmüştüm..şu anda nerede olduğunu tam hatırlamıorum ama icq ayarlarını detaylı olarak kurcalayın, kesinlikle bulursunuz..6 sene önce listemde olan insanları, ve onlarla yaptığım konuşmaları elde etmiştim..bu arada download ettiğim dosya 1.5 mb civarında idi..

kullanıcı listen doğrudur. tutuluyo. history'de tutuluyodur. Ama ona nasıl ulaşacağım. Senin kullandığın hangi versiyonuydu hatırlıyor musun? icq lite'da böyle bişi olduğunu hatırlamamaktayım.

ayrıca Hunter icq yetkililere mail attım ama tınlamadılar adiler..

laucian
08/03/2004, 03:53
kullanıcı listen doğrudur. tutuluyo. history'de tutuluyodur. Ama ona nasıl ulaşacağım. Senin kullandığın hangi versiyonuydu hatırlıyor musun? icq lite'da böyle bişi olduğunu hatırlamamaktayım.

ayrıca Hunter icq yetkililere mail attım ama tınlamadılar adiler..
bu cevabı yazdıktan sonra kendimde aradım ama malesef elimde olan sürümde bulamadım (icq 2003b.) sanırım kullandığım sürüm 2000 veya 2001 falandı..ama internetten çektiğim paket kesinlikle sadece contact listem değildi..o güne kadarki contact listemin tamamı ve o liste ile yaptığım konuşmalar..history kısmı yani..