PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Bak bundan haberim yoktu :)

Sahin
30/08/2002, 23:47
Antakya'dan Papa'ya kutsal su
Hıristiyanlık dininin ilk yayıldığı yer olan Antakya'nın Saint Piyer Kilisesi'nden alınan bir parça kutsal toprak ve su, Papa ll. Jean Paul'e hediye olarak götürülecek.

Papa ll. Jean Paul'ün davetlisi olarak 4 Eylül tarihinde Vakitan'a gidecek olan Antakya Belediye Başkanı İris Şentürk'e Antakya Ortadoks Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Josef Naseh, Antakya Katolik Kilisesi Ruhani Lideri Dominico Bertocli, İskenderun Anadolu Metropoliti Valentino Frencesko'da eşlik edecek.

Sainp Piyer Kilisesi'nde düzenlenen bir tören ile Papa ll. Jean Paul'e gönderilecek olan kutsal toprak ve su şişeler içerisinde hazırlandı. Papa ll. Jean Paul'e ayrıca Kilise'nin anahtarı ve bir hac işareti de hediye edilecek.

Hıristiyanlara ilk olarak bu ismin verildiği yer olan Saint Piyer Kilisesi'nin kutsal suyu ve toprağı hediye edilecek ve Papa Antakya davet edilecek.
M.HÜSEYİN ZORKUN / Kardelen Gazetesi.

Hepsine ok, hepsine tamam bütün dinlere ve tabiki Hristiyanlığada saygımız var ama bunca senedir Antakya'nın toprakları kutsalmış suyu kutsalmış onu bilmiyordum ona yanarım :)

Go
04/09/2002, 15:01
eee boşuna mı herkesin gözü üstümüzde... bizler mirasyedileriz
çok şeyin fakında bile değiliz.. onlar bizi uzaylı filmleriyle oyalarken....

Ömer
04/09/2002, 15:24
nihan haklı

Sahin
04/09/2002, 18:27
Orjinal mesajı gönderen nihan
onlar bizi uzaylı filmleriyle oyalarken....

alla alla başıma taşmı geldi ne :rolleyes:

sokrates
04/09/2002, 19:02
bizler mirasyedileriz
çok şeyin fakında bile değiliz.. onlar bizi uzaylı filmleriyle oyalarken....
aziz nesin geldi aklıma %80 konusunda pek haksiz degilmiş elindeki kaynakları kullanamayan bir toplumuz malesef

mkarabulut
04/09/2002, 19:20
Orjinal mesajı gönderen nietzsche

aziz nesin geldi aklıma %80 konusunda pek haksiz degilmiş elindeki kaynakları kullanamayan bir toplumuz malesef
Hiç kimsenin ama hiç kimsenin bir toplumun % bilmem kaçı aptaldır ve şöyle kötüdür demeye hakkı yoktur !

sokrates
04/09/2002, 20:19
Orjinal mesajı gönderen mkarabulut

Hiç kimsenin ama hiç kimsenin bir toplumun % bilmem kaçı aptaldır ve şöyle kötüdür demeye hakkı yoktur !

Mustafa birileri gerçekleri en azından düşüncelerini söylemezse nasıl uyanıcaz baksana bırakılan mirasları bile bilmiyoruz ki bildiklerimizide kullanamıyoruz

hem niye alınıyorsun ki benim gibi kendini %20 nin içine koy olsun bitsin :D

mkarabulut
04/09/2002, 20:41
Ben alınmadım ama bu tarzı sevmem. Çünkü bunlar görecelidir, kişiye göre doğru veya yanlışlığı değişir.
Kimisi zekidir, ona göre çoğunluk daha az zeki olduğundan onları hataları ona aptalca gelir, kimisi ondan daha zekidir , ilk kişinin hatalarıda ona aptalca gelir. Ama hiç birinin diğerine sen aptalca şeyler yapıyorsun demeye hakkı yoktur.

1- Kalp kırma yetkisi kimsede değil
2- Kendi hareketlerininde başkasına göre aptalca olabileceğini bilmesi gerekir. Çünkü her bilenin üstünde bir bilen vardır, herkesten üstün birisi vardır.

Bu durumda ben %20 lik dilimde değilim, ben 100% dilimdeyim. Çünkü ben de diğer insanlar gibi aciz ve çok hatalı birisiyim.

BEnim tarzım bu...
Anlatabildim mi ? Önemli olan tarzın ve bakış açın,buna göre Türkiye'nin bilmem kaçı aptaldır demek çok saçma bi laf (Hatta utanmasam aptalca diyeceğim )

Sevgiyle... :)

sokrates
05/09/2002, 12:45
Orjinal mesajı gönderen mkarabulut
Ben alınmadım ama bu tarzı sevmem. Çünkü bunlar görecelidir, kişiye göre doğru veya yanlışlığı değişir.
Kimisi zekidir, ona göre çoğunluk daha az zeki olduğundan onları hataları ona aptalca gelir, kimisi ondan daha zekidir , ilk kişinin hatalarıda ona aptalca gelir. Ama hiç birinin diğerine sen aptalca şeyler yapıyorsun demeye hakkı yoktur.

1- Kalp kırma yetkisi kimsede değil
2- Kendi hareketlerininde başkasına göre aptalca olabileceğini bilmesi gerekir. Çünkü her bilenin üstünde bir bilen vardır, herkesten üstün birisi vardır.

Bu durumda ben %20 lik dilimde değilim, ben 100% dilimdeyim. Çünkü ben de diğer insanlar gibi aciz ve çok hatalı birisiyim.

Sevgiyle... :)

bilimsel verilere dayanmıyor onun için zaten göreceli bir oran

bir kişi veya toplum devamlı aptalca hareketler yapıyorsa bunu en acı şekilde yüzüne vurmak gerekli bence ,özellikle toplumsal olaylarda çünkü bir kuşağın yaptığı aptallıkları diğer kuşaklar çekiyor

her zaman daha iyisi vardir tabiiki

sevgiyle mustafa

Bozo
05/09/2002, 12:53
boşverin ya aptalın biri o lafı söylemiş diye tartışmayın.

sokrates
05/09/2002, 13:12
Orjinal mesajı gönderen theBozo
boşverin ya aptalın biri o lafı söylemiş diye tartışmayın.

tartışmıyoruzki ,konuşuyoruz sadece hem php bölümüne faklı kullanıcı adı ile girmeye hiç niyetim yok:D

Go
05/09/2002, 14:37
nasıl oluyorsa hep çıkış noktası farklı gidiş farklı seyirlerde oluyor. arkadaşlar siz benim öğrencilerim olsaydınız kesin zayıf not almıştınız.
:D

hadi şahin abiye haksızlık yapmayalım onun geçme ihtimali var.

ama hakikaten 'bu yazıyı alkışlıyorum' dan tutunda acı biber muhabbetine kadar :)

bu yüzden aptallıkla ilgili söyleyeceğim bişeylerde uzayacak
tam da seçim öncesi siyaset gibi algılanacak neme lazım :sus:

mkarabulut
05/09/2002, 15:19

bu yüzden aptallıkla ilgili söyleyeceğim bişeylerde uzayacak

Eğer,söyleyecekleriniz sonuçta bizim düşünce dünyamıza bi şeyler kazandıracaksa, söyleyin lütfen...

Bozo
05/09/2002, 16:25
Orjinal mesajı gönderen nietzsche

tartışmıyoruzki ,konuşuyoruz sadece hem php bölümüne faklı kullanıcı adı ile girmeye hiç niyetim yok:D

helal sana şahin abi.forumda sesli chat varda bizim haberimiz yok.:D

bu olayı ifade etmek için başka bir kelime aklıma gelmemişti

sokrates
05/09/2002, 16:33
Orjinal mesajı gönderen theBozo

helal sana şahin abi.forumda sesli chat varda bizim haberimiz yok.:D

bu olayı ifade etmek için başka bir kelime aklıma gelmemişti

:D :D :D