PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Yardim :(((((((

Filiz
16/11/2003, 03:06
laptopumu ilk actigimda, Windows XP main login ekranina gecinde, benim iki gun evvel degistirdigim user account'imin ismi ile aciliyor (ki, gayet normal) ama altindaki bos yerine parolami (password) yazdigimda....bir turlu kabul etmiyor - tum her combinations'i denedim, yani parolamin combinationslarini fakat hala bir turlu cozemedim - nasil cozerim? Ne yapmam gerek - 2 gundur ugrasiyorum - login'i gecmeden siseme giremiyorum - resmen kapida kilitli kaldim....bana onereceginiz birsey varsa, COOOOK sevinirim - HELP!!!! :aglama:

MEHMET
16/11/2003, 08:13
daha önce başıma böyle bir sorun gelmişti.
bi arkadaş http://www.windows-help.net/WindowsXP/start-00.html sayfası gönderdi. ingilizce olunca bişey yapamadım baştan 98SE kurdum.
Google'da "windows xp forget password" diye aratmanı tavsiye ediyorum.

Gurhan
16/11/2003, 12:10
login ekraninda ctrl +alt + del yap bikez
administrator e şifre atanmamişsa administrator olarak girip şifreni değiştirebilirsin...

IcenGuard
16/11/2003, 12:29
sessiztetik in verdigi sayfa "Password Recovery Disk " in varsa ise yarar, yani cok gec kalmıssın. Administrator sifresini biliyormusun? Windows kurulurken olusturuyorsun o account u. buyuk ihtimalle eski sifrenle aynı yapmıssındır Gurhan ın dedigi gibi "ctrl +alt + del " ve user "administrator" olarak login ol, sonra eski account unun sifresini resetlersin

xXx
18/11/2003, 20:33
Güvenli kipten acıp admin kullanıcısını yok edebılırsın