Tam Sürümünü Görmek İçin : explorer %99CPU
explorer exe windows 2000 üzerinde %99 CPU kullanimla calisiyo ;( ne yapmali
makineyi yeniden baslat dicem, ancak denemissindir buyuk ihtimalle. :(
Baska da bir cozum onerim yok simdilik...
ayipsin windows =yeniden baslatmak farz bilirsin
sanirim yukledigim takas programmlarinin yükledigin salak programmlardan biri yapti
imesh morphus overnet birde kazzayi denedim hangisi iyi diye
Scorpion
06/11/2003, 10:44
e gusel
Bi genel virus taramasi da yaptir bence. Gecen hafta bilgisayarimda birden yavaslama sozkonusu oldu. Baglantiyi kesip, bi anti virus programi kurup bakinca, trojan yemis oldugum ortaya cikti. :)
Aninda kazaa silinip yerine kazaa-lite yuklendi (bi faydasi oldumu bilmem). Birde abla'ya; web sitelerini gezerken cikan her onay kutusunda, NO butonuna tiklamasi şiddetle tavsiye edildi... :)
aga sertifikalardan(=hani pc de flash yoksa herhangi bir flash bulunun sireye firdiginde pc nizde flash yok macro media yüklesinmi yes no soran seyler ) haberim var abartmiyalim PLZ
trojan olamaz %99 potansiyelle calisan EXE kesinlikle explorer öldürdügüm zamam
explorer cöküyor neyse ben en iyisi üsenmeyim regedit bir hatim edeyim vardir biryede gene melet bir anahtaryine
he bu arada süpelendigim bir DLL dosyasi var . winwods 2000 calisan bir DLL dururup silmek istiyorum tasklistesinde olmadigi icin (orda sadece exeler var) durduramiyorum dos ekraninada gecis yok malum win2000
nasil silcem simdi bu DLL datasini
hadi boran durum okadar basit deyilmis dimi göreim seni
wurm mu$ adida sey w32/pate.b
silemeyi basardim ancak sadece herhangi bir virus scannerle
silincek bisey deyil keli feli bisey
virus scanner calistirdim ve explorer öldürdüm cünki explorer kullanarak sürekli ürüyor
bazi datalari clear etmeyi basaramadi mc afee bende onlari silmesini söyledim ve nitekim bazilari system datasiydi ve servespack 4 icindeydiler SP4 yeniden indirdim.
grafik kartini devre disi birakip yeniden calsitirdim PC yi grafik kartinin exesinide sildim sonra ve onun driverinda sonradan yükledim ve olduda bitti yani
Valla bende 2 tane HD var. :) Ve 2 adet OS (win98 - winXP). Birinde bu tip bir sorun ciktiginda, otekisini aciyorum. Sorunlu olan ne varsa siliyorum, yeniden yukluyorum (mumkunse).
2. bir HD al diyemem eger elinde yoksa. Ancak bilgisayari olan bir arkadasinin makinesine baglayabilirsin kendi HD'ni. (Tabi bu isin amelelik yoluyla halledilme bicimi)... :)
Yada Win98 baslangic disketi ile dos moduna gecilebilir...
Sen olmasi gerektigi sekilde halletmissin, tebrikler... ;)
Sertifikalar konusu seninle ilgili degildi zaten. Ben ve ablam arasinda olan birsey. Buyuk ihtimalle de virus yememize neden olan sey. Bilgisayarimi benden baska biri kullandiktan sonra bu tip sorunlarla karsilasmam dolayisiyla, aklima baska bir neden gelemiyor... :)
senin ablanin aynisinda bendede var
ama benimki kardes formatinda 4 boy kisa eril
ve onlara ragmen hayat coj güzel (ya ne sacmaliyorum )
selamlar kara_lahana
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.