PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Bomba Haber hk. düsünceleriniz?

BoraN
06/11/2003, 01:36
Bu aksam Olym. - GS maci devre arasinda, yine bol bol reklamlarini izledik Cem Uzan'in.

- Star TV'yi yetkileri dahilinde kapatabilen rtuk, bu sefer ne yapacak cok merak ediyorum. Kisilik haklarina saldiri vs. baglaminda... :)

www.bombahaber.com

Not: Cem Uzan ve siyasi partisi ile hicbir ilgim & ilgili bilgim yoktur. :) Sadece sitede yayinlanan iddialar dikkatimi cekti biraz. Bahsedilen iddialarin birkacini daha onceden duymus olsam da...

MEHMET
06/11/2003, 09:32
İlginç iddialar.
Ama en ilginci Umur TALU ve Can DÜNDAR gibi sıkıbir dost olan 2 yazarın birbirine girmiş olmasını Aydın DOĞAN ile ilişiklendirmeleri.
Of ya mide bulandırıyorlar.
Güzel bir söz vardır bilirsiniz: "Duman olmayan yerden ateş çıkmaz"

Scorpion
06/11/2003, 09:49
Uzanlar çıkartır merak etme

Ömer
06/11/2003, 10:28
startır ne yapsa yeridir desek olmazmı çünkü canı yanmış it gibi ısırcak yer arıyo lavuklar.

BoraN
06/11/2003, 11:21
Ama bazi konularda hakli gibi de duruyorlar. Adalet herkes icin olmali. Uzan'lara farkli, Dogan'a farkli calismamali degil mi?

Bu sozumden, Uzan'lara da hortum yolu acilsin demek istemiyorum tabiki. :) Dogan'in hortumlarina dugum atilsin demek istiyorum. :)

HunTER
06/11/2003, 12:09
Aslında ılgınc olan Doğan grubuna baglı olan Radikal'ın dahı bı suredır ıktıdarı yanlısı bı tutum sergılemesı..

Yanı en muhalıf yazarlar dahı artık "yok aslında oyle degıl, boyle" dıyerek ıktıdarı aklamaya, hıc olmassa ses etmemeye calısıyorlar gıbı.. Tabı bu surecın Doğan grubunun POAŞ ıle ılgılı borc ertelemesının ardından basladıgını tahmın edersınız.

Kı trajı en fazla 500,1000 olan yerel bı gazetede dahı donen pıslıklerı gordukten sonra buyuklerın neler yapabılecegını tahmın etmek ıstemıyorum..

Mingitau
06/11/2003, 13:07
Zor olan işler zor...

Şu ana kadar rüşvetle ve yolsuzlukla mücadelede iki güzel dönem yaşandı. Bir oldukça eski sayılır diğeride Tantan zamanı... Tantan' ın düştüğü durumu da biliyorsunuz.

EAN
06/11/2003, 13:54
Doğan sütten çıkmış ak kaşık değil ama şu POAŞ işi sandığınız gibi değil. Adamlar 700 M$ peşin 600 M$ banka kredisi ile almışlar.

Kalan 200 M$ civarı ve ertelenen 60 M$.

Bir seferde 60 M$ denince çok gelebilir. Ama yukarıdaki rakamların yanında bu pek önemi olmayan bir rakam.

Tabii bu basına açıklanan, olayın arkasında başka birşey varsa bilemem.

Ömer
06/11/2003, 14:16
poaş olayından etkisi vardır muhakkak ama şuda varki onların iktidar hakkında olumsuz şeyler yazmasıda piyasayı etkiliyor yani medya gücü

telepati
07/11/2003, 10:45
bombahaber.com sitesine dünde bağlanamadım. bugün de bağlanamıyorum. sanırım site uçmuş şimdilik. bant genişliği vs. sorunu olabilir. title : CONNECTED ggeliyor. sayfa boş.

fatihhood
07/11/2003, 12:22
Orjinal mesajı gönderen telepati
bombahaber.com sitesine dünde bağlanamadım. bugün de bağlanamıyorum. sanırım site uçmuş şimdilik. bant genişliği vs. sorunu olabilir. title : CONNECTED ggeliyor. sayfa boş.

http://www.google.com.tr/search?q=cache:rePJub5_s7AJ:www.bombahaber.com/+%22www.bombahaber.com%22&hl=tr&ie=UTF-8

Bence....

1 - Haberlerin altinda imza goremedim. İmzasiz haberin anlamini solemeye gerek yok sanirim.

2 - Bence hacklediler veya devlet baskisi ile kapatildi.

3 - ...

Registrant:
Ulrich Boch
23 vienna strasse
zurich 67567
Swaziland

Registered through: GoDaddy.com
Domain Name: BOMBAHABER.COM
Created on: 05-Sep-02
Expires on: 05-Sep-04
Last Updated on: 31-Oct-03

HunTER
07/11/2003, 13:12
2 - Bence hacklediler veya devlet baskisi ile kapatildi.

Yada ınandırıcılıgı arttırmak ıcın boyle bı ızlenım verdıler..

BoraN
07/11/2003, 17:22
2. olasilik daha akla yatkin. O kadar kolay hacklenememesi lazim. Hack girisimi olma riski olan bir sitede ozellikle... :) Kim guvenlik onlemi olmadan boyle bir site acar ki?

IcenGuard
07/11/2003, 20:08
elektirik kesik tir :rolleyes:
ben giriyorum simdi

MEHMET
08/11/2003, 00:16
ama hala girmiyor ya?
bu sefer sayfa görüntülenemiyor diyor.

Ömer
08/11/2003, 15:04
giriyo abi

Ömer
08/11/2003, 15:09
abi bu adamlar ya gerçekten bişiler biliyor veya uzanlar adına sallıyotelefon konuşmaları sizce bu kadar yavaşmı olur adam masada otururda konusur gibi konuşuyo bence bu işte bi pislik var ha sanmayın doğanı tutuyom doğanıda öpücem yakında uzanıda :)
http://www.bombahaber.com/bomba/wma/d1.html

Ömer
08/11/2003, 15:11
yok yok bunda hakkaten bi iş var bizim gazetecilere bi dinletiyim bunları bakıyım ne dicekler

Ansugo
19/11/2003, 20:53
Bomba Haber Yine Yayında

Ancak anlaşılan, sitenin nereden yayımlandığı ve sahibi kim olduğu belli olmadığından, mahkeme kararı uygulanamadı.

Aydın Doğan ve Doğan Grubu aleyhine haberler yayımlayan, Bomba Haber.com da böylece, hiçbir şey olmamış gibi, yayına devam etti. Öyle ki; yayına yeniden başlayan site, okuyucularina bir de duyuru yaptı.

Duyuruda, "Eğer birgün bize bu adresten ulaşamazsanız, www.bombahaberler.com adresini kullanın" denildi.

http://www.haberciler.com/mays/article_view.php?aid=4662