Tam Sürümünü Görmek İçin : Format
Windows'a format atmaktan bıktınız mı? Artık iireniyor musunuz? Windows sıradanlaştı mı? Bilgisayarla ilişkinizde yeni fantaziler arıyor musunuz? Mutfağı denediniz mi?
Görüşlerinizi bekliyorum...
Saygılarımla.
Volkan Uzun
06/11/2003, 00:02
tercume edebilecek olan varmi bana gene kafam durdu oructan belkide
Ben format atmaktan bikmadim. :)
isterseniz birkac veciz soz ile dusuncelerimi dile getireyim...
- Her format, yeni bir baslangic demektir.
- Format atilmis HD, yeni dogmus bebege benzer.
- Format /Q'ya seytan karisir...
Daha fazla uzatip caninizi skmayayim. Bu kadari yeter sanirim... ? :)
Orjinal mesajı gönderen sanal_programci
tercume edebilecek olan varmi bana gene kafam durdu oructan belkide
Tercümemi hemen:
Buradaki en kilit anahtar mutfak. Demek yazar burada bilinç altındaki açlığını istemeden cümlelerine yansıtıyor.(ki büyük bir ihtimalde oruçludur.)
Açlığın yanısıra en son çıkan virüslerden başı dönen bilgisayar isyan bayrağını çekip 1000021563213245210 kez format atılıp kurulması gerektiği verdiği hata uyarıları ile sahibine bildiriyor. Bilgisayar sahibi ise bilgisayarı ile yemek arasında kamıştır. Yani ya bilgisayarına zaman ayırıp format atacak windowsu kuracak varsa driver sonra programlar derken aç kalacak. yada bir günün vermiş olduğu açlığı kırmayıp yemeği bilgisayara tercih edecek. yani neo'nun zion şehri ile trinty arasında kaldığı seçim gibi bir seçim yapmak zorunda.
eee tabi bilgisayarı seven sineK yemeği tercih etmez, can dostu olan bilgisayarı kurmaya karar verir. ve sineK bilgisayarı 1000021563213245211. kez formatlayıp ve linuxa inat ısrarla 1000021563213245542.kez windowsu kurar. bu kurulumları o kadar ezberlerki gözünü kapatarak ve hatta bazen abartıp monitörsüz windows kurduğu olmuştur. sineK yani yazar artık bu standart kurulumdan sıkıldığını 1000021563213245542. kez kurduğu windowstan hemen sonra anlar. hemen linux'la olan fanteziler kurmaya başlar hatta bu fantezilere mutfağı dahil eder. ve linux'u kurmaya karar verir. yeni bir işletim sistemi tanıma heyecanı ile açlığını unutur ve linux'u biraz acemilikle kurar. Fakat windows işletim sisteminde sorun olan modem yine artistliliğini gösterip linuxtede sorun çıkarmıştır. yani sineK zavallı windows 98 SE'in boşuna ahını almıştır. Sorun kendini bişey sanan modem deymiş. nihayetinde modem belasını aşan sineK yeni işletim sistemi ile hemen internete bağlanır. bu arada altında yeni bir at ile yani OPERA tarayıcısı ile. İlk giridiği sayfa http://ceviz.forum.net olup bu forumda açtığı ilk konuda "hayata dair" bölümünde format konusudur. Ve heyecanla ilk aşkı ile pardon işletim sistemi ile olan birlikteliğini paylaşıyor. Ama aklında son aşkı pardon işletim sistemi olan windows geliyor. önce isyan ediyor sonra saygı göstererek eleştiriyor. ve yazar yani sineK mutlu bir sona ulaştığını sanıyor. ve bizim burada sanal_programcının kafasını karıştırmayı başarıyor.
Evet bayağı kısa bir tercüme oldu galiba.neyse
bu arada bence sineK yanılıyor çünkü linux, windowstan daha çok başağrıtır ve aç bırakır.
onun için resetlemeye alışmalı.
ne demişler : "sabrın sonu resettir"
:D
:D
:super:
Adrenalin
06/11/2003, 17:45
:-))))))))))))) LoL
IcenGuard
07/11/2003, 20:02
Offf off format demisken;
eski bilgisayar parcalarımdan olusturdugum sistemi dun yeni kurmayı bitirmistimki...
400mhz
128ram
6gb hdd
powersupply
anakart
network kartı
(sadece bukadar) :)
4 saatlik emegin sonunda MSblast yemeyim mi!! Ardında network ayarlarını duzeltim derken yanlıs ip girdim simdi bilgisayar network te kayıp :hmmm: (terminal servisle baglanıyordumdum baska bilgisayardan, malum ekran kartı yok) tabi o yorgunlukla port scanerla aratmak aklıma gelmedi . direk formatı yedi yazık oldu ahhh ahhh...
o da bir şey mi?
ben bundan 3 ay önce PC ne zaman windows hatası verse formatı basardım. hiç uğraşmazdım.Ve onlarca programı hiç üşenmeden kurardım.
Ama şimdi zaman değere binince değil format virüs taramasından bile geçirmiyorum.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.