Tam Sürümünü Görmek İçin : Photoshop 7.01
http://www.adobe.com/products/photoshop/update.html bu adresten uptade edebilirsiniz. İlk ps yaması.
ben daha 5.5'i düzgün kullanamıyorum ne zaman 7.0 versiyonu çıktı.
aynen ya...
Resim konusunda aciiip yeteneksiz olduğumu birkez daha onadım (ispatladım ! ) !
Arkadaşlar acele etmeyin bakın ben bile hala 6.0 versiyonunu kullanıyorum ayrıca 7 versiyonu web grafikileri için yeni bir çığır filan açmiyor. Eklenen File Browser ve iyi bir kaç brush ile programın kullanılınabilirliği artrılmış. İyice bir esnetmisler programı yani. Açıkası insanın photoshopta kendini rahat ve özgür hissedebilmesi için her ayrıntı düşünülmüş.
:)
Bu aralar Macromedia Mx serisinde bir test sürüşü üzerindeyim Firework Mx çok harika olmuş. Zamanınız varsa bir bakmanızı tavsiye ederim.
Photoshop 7.01 updateini yapamadım. İllaki orijinal cd den kurun diyor programı. Bu şekilde update yapamayacak mıyım. Anlamadım walla.
Valla bende yapamadım anlamadım neden :uff:
arkadaşlar
photoshop şu an türkiyeye 7.0 central europa denilen yerelleştirilmiş sürümü ile geliyor
aynı paket içinde international edition sürümüde var
7.0.1 update i yapabilmeniz için international sürümü kullanmanız gerekmektedir
çünkü 7.0.1 update henüz yerelleştirilmediği iiçn şu an türkiyede satılan yerelleştirilmiş versiyon olan CE(central Europa) versiyon ile çalışmaz
Bende 7.0 sürümü var fakat Central Europe sürümünü bulamadım ne yazık ki. Bulursam çok iyi olacak. Herkese yedinci sürümü kullanmasını tavsiye ederim.
7.0 central europe surumunu orjinal olarak edinebilirsiniz
ayni paketten hem international hemde central europe surumu beraber gelmekte ve su anki son kullanici fiyati da 795 usd
benim bildiğim en iyi özelliği wbmp (wap ve pda ) için geniş destek veriyor yani wap ve pda için grafik arayanların tercih sebebi olabilir ek olarak
crazy_gs
29/11/2002, 16:42
benim photoshop 7.0 da bir sorunum var fakat bu sorun 6.0 sürümünde yok....
photoshop 7.0 ım bayağı yavaşladı mesela effects bölümünden birşey seçiyorum en az açılması için 2 dk bekliyorum .......
yeni döküman açarken de 15-20 sn nedeni ne olabilir???
ram artırırsan bu sorun çözülür crazy.
crazy_gs
29/11/2002, 20:49
128 mb ram im var
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.