Tam Sürümünü Görmek İçin : Happy Birthday Crazyyyy...
Sevgili CrazyCat nice nice mutlu senelere. Sevgilerimizle...
duruma birde kötü tarafından bakalım. Biraz daha yaşlandın :p :D
nice mutlu yıllara...
Doğum günün kutlu olsun Crazyyyy...
mkarabulut
28/08/2002, 10:39
Ya bizim forumun yazımını biraz değiştirmek gerek, daha terbiyeli halden anlayan bi şeyler yapmalıyız. Baksana doğrudan 29 demiş adamın yaşına,aa ne ayıp. :D
Şimdi bizim bi bayan üyemiz olsa ona doğrudan 45 mi yazacak bu meret .
Ya şahin abi şunun kodlarını verde şöyle bi if-else li bi şeyler yapalım, doğrudan milletin yaşını afişe etmesin. :D
Bu arada yeni yılının güzelliklere ve hayırlara vesile olması dileğiyle [ABİ :)]
(Mesaj Şaka içeriklidir :))
sokrates
28/08/2002, 11:58
mutlu yillar hayat sana hep istediginden daha fazlasini versin:)
crazycat doğum günün kutlu olsun
yeni yılın sana iyilikler getirmesi dileğiyle nice yıllara:)
Crazy tatilde herhalde :)
Bu arada yaş bölümünü doldurmak mecburi değilki :D
Yıl bölümü boş bırakılırsa ya da istenirse yanlışta yazma hakkına sahip herkes bu şekilde bir bayan hep 20 yaşında kalabilir. :p
mkarabulut
28/08/2002, 14:18
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Crazy tatilde herhalde :)
Bu arada yaş bölümünü doldurmak mecburi değilki :D
Yıl bölümü boş bırakılırsa ya da istenirse yanlışta yazma hakkına sahip herkes bu şekilde bir bayan hep 20 yaşında kalabilir. :p
Eheh ..
Bende diyorum şahin abi nasıl hep 30 görünüyor ?
:D :D :D
eheh ,nsanları sahtekarlığa yönlendirmeyin.. kendine güvenmeyen zaten yanlış yazar..düşünsenize şahin abi 30 yaşında diye geliyo karşımıza bi bakıyoruz daha 13 yaşında falan geliomuş karşımıza gün olurda tanışırsak tabee:D :cool: :D
crazy cat abimiz
doğum günün kutlu mutlu umutlu günlerin
tatlı bahtlı muratlı olsun....
bu arada yaşlanıyorsun ona göre
''Bir bölünmez ki, insan, onu zaman bölüyor;
İnsan her an dirilip her saniye ölüyor...''
Doğduğunda herkes gülerken sen ağlıyordun,
öyle bir hayatın olsun ki,öldüğünde herkes ağlarken sen mutlulukla gülümse...
Nice sağlıklı yıllara...;)
CrazyCat
08/09/2002, 16:38
Herkese teşekkür ederim. Bu sene doğum günüm oldukça kalabalık kutlanmış oldu :)
bir yaş daha büyüdüm :D ama daha henüz 17 dim den 12 yıl aldığım için oldukça küçük sayılırım :rolleyes:
Hem tatildeyken en az 5 yaş gençleştim. Bi hafta daha tatilde olacağım için bi kaç yaş daha gençleşirim. döner dönmezde ana okuluna yazdırıcam kendimi :D
Mesajı görünce çok duygulandım. linkini pm de gördüm (teşşekkürler Şahin) O kadar duygulandım ki PC nin yanında yakaladığım fareyi sağ bırakıp öğle şekerlemesi yapmaya gidecem :o
Herkese ii eğlenceler. :cool:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.