Tam Sürümünü Görmek İçin : Sadece yazmak
blackbird
31/10/2003, 16:13
Bu Gün durdum sadece birşeyler yazmak istedim ama neden bilmiyorum yorumlarım anlamsız düşünceler zamansız. sanki birşeyler olmasını bekler gibi herkes nerde bilmek istiyorum benim dışımda oluyor herşey bana sormadan birini arıyorum yada birşeyi nasıl nerde bilinmeden sorun yok tabi hayat başlı başına bir sorun olazssa sabah erken kalkmak vardı artık buranın tadı kaçtı gitmek lazım zaten tadı yoktu gidiyorum nereyi kimi sevdiğimi bilmeden nereye gittiğimi bilmeden gittim. işte
http://forum.ceviz.net/showthread.php?s=&threadid=4909
black buraları oku bence:(
bitmediki yinelensin:(
ignore etmiyoruz yada en azından ben etmiyorum çünkü hayatın bir yerde anlamlı olması için olanlara katlanıyorum.
Ama herşeye rağmen hayat yaşamaya değer.
;)
blackbird
05/11/2003, 14:49
Bir zamansız yolcu gibi bir an uyandığımda sorunları anlamak değl sorunları çözmek durumda kaldığımı bilmek zor ama bu iki kat sınır tanımazlık sağlıyor. sus ve dinle sessizliğimi çünkü yeterince konuştum artık duymak yürümek hissetmek istemiyorum.. sorun yok sadece hayat bir sorun bende üzerinde yaşıyorum. bedenim sınırların içinde sıkışmış ise de ruhum artık hiç bir yere ait değil.. Kursur Affet.. sadece dinle şiir değil bir estantene bir düşünce eleştirilmesi imkansız bir fikir.
Çizmiş Ruhu Hisset..
blackbird
20/11/2003, 15:04
Dediğm Gibi Sadece Yazmak
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.