Ömer
27/08/2002, 10:18
Gerçekten süper bir yazı helal olsun diyorum tek kelimeyle ve alkışlıyorum. :bravo:
Dünyaları “Ağız-Mide-Anüs”le sınırlı olunca!
Çıldırma noktasına gelmiş, öfkeden tir tir titriyor olsam da, “Git başımdan kör şeytan!” deyip, sabrettim bugüne kadar!..
Biliyordum ki;
Kalemimden çıkan ifadeler “eleştiri” sınırlarını aşacak, “hakaret”e varacaktı!.. Evet, “yedi sülâle”lerine bile basacaktım sinkafı!..
Sabrettim!..
Öyle ya;
“Haddinden fazla şiddet, gayedeki hikmeti yok eder”di!..
“Şiddetli bir sövgü” yazısı yazmaktansa, susup, sabrettim!..
Ne var ki;
Bu defa da “ucuzcu politikacılar” girdi devreye ve onlar aldı sazı ele!..
Böyle olunca, ben de daha fazla sabredemedim!..
TAYYİP’İN ÇOCUKLARI
Neymiş?..
Tayyip Erdoğan, çocuklarını niye Amerika ve Avrupa’ya göndermiş de, Arabistan’a yollamamış!?!
Bir başkası, ayrı havalarda dımbırdatıyor sazı;
“Nerden geliyor bu değirmenin suyu?”
Daha, duyduğum ilk gün atmıştı tepemin tası!..
“Be ahmaklar, be geri zekâlılar, be dunkoflar!” diye bağırmışım!..
Kendime nasıl geldiğimi bilemiyorum, ama “gazete” kisveli “paçavra” paramparça duruyordu elimde!..
Böylesine bir “öfke”ydi işte!..
Gelin de, öfkelenmeyin...
Adam “geri zekâlı” ya; ensesi kalın, göbeği şişkin bir “beyin özürlü” ya, düşünemiyor işte!..
Sayfalarında, boy boy “fahişe” fotoğrafları yayınlayarak “karı ticareti” yapan bu pezevenk, “Çocuklarını niye Amerika ve Avrupa’ya yolladın?” diye soruyor da,
“Niye Türkiye’de okuyamıyorlar?” diye sormak gelmiyor aklına!..
Gelmesi için, “akıl” gerek, “beyin” gerek!.. Ama, tüm hayatı, “Ağız-Mide-Anüs” üçgeninden ibaret olan “karı tüccarı”nda akıl ne arasın?..
Olsaydı;
Sadece Tayyip Erdoğan’ın değil, birçok çocuğun “öğrenim özgürlüğü”nün yasaları takmayan despotlar tarafından ellerinden alındığını, onlardan bir kısmının ya “okulu bırakmak”, ya da “dışarı gitmek” zorunda kaldığını düşünür ve ona göre başlık atardı!..
Tabiî;
Bazı “ucuzcu politikacılar” da; “tuzluk”ları kapıp, “hıyarım var” diyen bu “Bab-ı Telli hıyarları”nın peşinden koşmazdı!..
SİZ DEĞİL MİSİNİZ?
Ulan salaklar;
Bu ülkeyi böylesine “yaşanmaz” ve “okunmaz” hale getiren sizin gibi “leş kargaları” ve sizi “kılavuz” edinip de “burunları boktan kurtulmayan” millet düşmanları değil mi?..
Ulan ahmaklar;
“Sizler” ve sizlerin gaz verdiği “tuzu kuru” bürokratlar değil mi, o çocukların incecik bileklerine “kelepçe” taktırtan?..
Siz değil misiniz;
O çocukları, “okumak” için geldikleri okulların önlerinden alıp da, onlarca kilometre ilerdeki ilçe ve beldelere yapayalnız bıraktıran?..
Kalkmış;
“Niye Avrupa ve Amerika’ya gönderdin?” diye soruyor!..
Analarının “günah eseri” olarak dünyaya gelmiş bu “tezek yığınları”na ve onların gazına gelen “uyanık görünümlü salak politikacı”lara söyleyeceğim çok söz var, ama bunlara ne söylesen boş!..
Çünkü söz;
“Adam”a söylenir!..
Erkek kılıklı “madam”lara ne söylesen kâr etmez!..
CAMDAKİ DUYURU
Şu işe bakın ki;
Tam da, “eblehler güruhu”nun topyekûn saldırıya geçtiği günlerde, Ankara’daki “Bremen Mızıkacıları” da başladı böğürmeye!..
Evet, evet, onlar da “tüy” dikti!..
Zaten;
Bunca “necaset yığını”nın ortasına, bir de “tüy” lâzımdı!..
O eksiği de, Balgat’taki Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi yönetimi tamamladı!..
Televizyonda görmüş olmalısınız; Anadolu Lisesi yönetimi, bir “duyuru” asmış okulun camına!..
Demişler ki;
“Okula kaydını yaptıracak öğrencilerin VELİLERİ DE, son altı ay içinde çekilmiş BAŞI AÇIK FOTOĞRAF getireceklerdir!”
Oha!.. Höst!..
Ve de, çüşşş!..
Be adamlar;
Bu “yasadışı zorbalığınızın” yasası nerde, anayasası nerde?..
Bilin ki;
Bu ülke, sizin “keyfî karar”larınıza boyun eğecek kadar sahipsiz değil!..
SORMAZ MIYIM?
Sormaz mıyım ben şimdi; “fahişe”lerle düşe kalka, “beyinleri orospulaşmış” embesillere;
Söyleyin ulan; çocuğu bu okulu kazanmış “başörtülü” ana ne yapacak şimdi?..
“Müdür” kılıklı “yarma”nın, hiçbir “yasa”ya dayanmayan bu “ceberrutluğuna” boyun mu eğsin o kadıncağız?..
Yoksa;
Alsın çocuğunu, “yurtdışı”na mı göndersin?..
Söyle ulan salak;
O zaman da atacak mısın “manda boku” büyüklüğündeki o manşetleri?..
Soracak mısın yine, “Niye Avrupa ve Amerika’ya gönderdin?” diye?..
Be “embesil” adam;
İşte senin “düşünme özürlü kafa”nın “Türkiye”yi getirdiği nokta!..
Sen ve senin gibi “homoseksüel beyinli” ve “fahişe kafalılar”dır ki, bu ülke insanını “elin kabukluları”na mecbur ve mahkûm etmiştir!..
Sen ve senin gibi “halk düşmanları”dır ki, kendileri de birer “sünnetli” olmalarına rağmen, elin “kabukluları”ndan çok daha fazla “düşman”dırlar bu ülkeye ve bu ülkenin insanlarına!..
NE VERDİNİZ ÜLKEYE?
Haa, böyle yaptınız/yapıyorsunuz da, bir bok yiyebildiğiniz mi var?..
Yani;
“Başörtülü”lere karşı, ağzından salyalar akıtan “kuduz köpekler” gibi saldırıyorsunuz da, bir “icat”, bir “icraat” mı yapabiliyorsunuz?..
Ne yaptınız bu ülke için?.. Çaktığınız “tek bir çivi” var mı?..
Söyleyin ulan;
“IMF’den borç para” alıp, bu paraları da “Ağız-Mide-Anüs” üçgeninde ve de “uçak”larla gittiğiniz “fahişeler”in yataklarında iç eden siz değil misiniz?..
Hani, ne yaptınız o “para”ları?.. Söyleyin, “kaçıncı sınıf fahişe”lere neler hediye(!) ettiniz “vizite ücreti” olarak?..
Siz var ya;
Hiçbir boktan çakmayan, “borç para”larla keyif çatan, bu milletin insanlarına “höt” demekle “güçlü” olduğunu sanan ve de gariban insanlardan başka hiç kimseye söz geçiremeyen “kene”lerden, 65 milyonun sırtından geçinen “asalak”lardan, milletin kanını emen “vampir yarasalar”dan başka hiçbir şey değilsiniz!..
Siz var ya;
Değil bu ülke için “hizmet” vermeyi, değil bu ülke için “mücadele” etmeyi, yan gelip yatmaktan büyüyen “popo”larınızı bile kaldıramazsınız yerden!..
Kıçınız kalksa, göbeğiniz kalkmaz!..
Söyleyin;
“Vücut” diye taşıdığınız et parçalarının “dışkı çuvalı”ndan ne farkı var?..
BİR GÜN HESAP DÖNER
Tamam, “devir” sizin devriniz!..
IMF’den gelen paraları, “aksırıncaya, tıksırıncaya, patlayıncaya, çatlayıncaya” ve lavobalara koşup “kusuncaya” kadar yiyin!..
Çünkü;
Bu “han-u iştaha” sizin!..
Peki de;
Atalarımızın, “elden gelen öğün olmaz, o da her zaman bulunmaz” dediği gün gelip çatar da, IMF kaynağı kurursa ne yapacaksınız?..
Ya da;
“Ödeyin şu borçları!” derse IMF’ciler?..
Söyleyin hele; “höt” dediklerinde ne yapacaksınız?.. Hele deyin bana, o zaman “neyinizi” vereceksiniz?
Diyelim ki;
“Güneydoğu”yu verdiniz, “Kıbrıs”ı da verdiniz!..
Peki, ya sonra?..
Sıra “don”larınıza geldiğinde ne yapacaksınız, doğrusu pek merak ediyorum!..
Korkarım ki;
Bir gün gelecek, “Kıçına nişadır sürülmüş eşekler” gibi son sürat koşacaksınız Avrupa’ya, Amerika’ya doğru!..
Demedi, demeyin;
Az kaldı o günlere!..
Siz, yine de bugünlerinizi iyi değerlendirin!.. Yiyip yiyip “öğürme”ye, içip içip “böğürme”ye, gücünüze güvenip “buyurma”ya devam edin!..
Ama bilin ki;
Mazlumun ahı, indirir şahı!..
Bunu, sakın unutmayın!..
Hasan KARAKAYA Vakit Gazetesi 27-Ağustos-2002 (http://www.vakit.com.tr/)
Günlük Yazıları Bu Linkte (http://www.vakit.com.tr/authorsdetails.php?selectid=16)
Buraya da tıklayabilirsiniz (bu yazı sadece yazıldığı gün webde kalıyor arşivleri yok). (http://www.civi.net/hasankarakaya/)
Dünyaları “Ağız-Mide-Anüs”le sınırlı olunca!
Çıldırma noktasına gelmiş, öfkeden tir tir titriyor olsam da, “Git başımdan kör şeytan!” deyip, sabrettim bugüne kadar!..
Biliyordum ki;
Kalemimden çıkan ifadeler “eleştiri” sınırlarını aşacak, “hakaret”e varacaktı!.. Evet, “yedi sülâle”lerine bile basacaktım sinkafı!..
Sabrettim!..
Öyle ya;
“Haddinden fazla şiddet, gayedeki hikmeti yok eder”di!..
“Şiddetli bir sövgü” yazısı yazmaktansa, susup, sabrettim!..
Ne var ki;
Bu defa da “ucuzcu politikacılar” girdi devreye ve onlar aldı sazı ele!..
Böyle olunca, ben de daha fazla sabredemedim!..
TAYYİP’İN ÇOCUKLARI
Neymiş?..
Tayyip Erdoğan, çocuklarını niye Amerika ve Avrupa’ya göndermiş de, Arabistan’a yollamamış!?!
Bir başkası, ayrı havalarda dımbırdatıyor sazı;
“Nerden geliyor bu değirmenin suyu?”
Daha, duyduğum ilk gün atmıştı tepemin tası!..
“Be ahmaklar, be geri zekâlılar, be dunkoflar!” diye bağırmışım!..
Kendime nasıl geldiğimi bilemiyorum, ama “gazete” kisveli “paçavra” paramparça duruyordu elimde!..
Böylesine bir “öfke”ydi işte!..
Gelin de, öfkelenmeyin...
Adam “geri zekâlı” ya; ensesi kalın, göbeği şişkin bir “beyin özürlü” ya, düşünemiyor işte!..
Sayfalarında, boy boy “fahişe” fotoğrafları yayınlayarak “karı ticareti” yapan bu pezevenk, “Çocuklarını niye Amerika ve Avrupa’ya yolladın?” diye soruyor da,
“Niye Türkiye’de okuyamıyorlar?” diye sormak gelmiyor aklına!..
Gelmesi için, “akıl” gerek, “beyin” gerek!.. Ama, tüm hayatı, “Ağız-Mide-Anüs” üçgeninden ibaret olan “karı tüccarı”nda akıl ne arasın?..
Olsaydı;
Sadece Tayyip Erdoğan’ın değil, birçok çocuğun “öğrenim özgürlüğü”nün yasaları takmayan despotlar tarafından ellerinden alındığını, onlardan bir kısmının ya “okulu bırakmak”, ya da “dışarı gitmek” zorunda kaldığını düşünür ve ona göre başlık atardı!..
Tabiî;
Bazı “ucuzcu politikacılar” da; “tuzluk”ları kapıp, “hıyarım var” diyen bu “Bab-ı Telli hıyarları”nın peşinden koşmazdı!..
SİZ DEĞİL MİSİNİZ?
Ulan salaklar;
Bu ülkeyi böylesine “yaşanmaz” ve “okunmaz” hale getiren sizin gibi “leş kargaları” ve sizi “kılavuz” edinip de “burunları boktan kurtulmayan” millet düşmanları değil mi?..
Ulan ahmaklar;
“Sizler” ve sizlerin gaz verdiği “tuzu kuru” bürokratlar değil mi, o çocukların incecik bileklerine “kelepçe” taktırtan?..
Siz değil misiniz;
O çocukları, “okumak” için geldikleri okulların önlerinden alıp da, onlarca kilometre ilerdeki ilçe ve beldelere yapayalnız bıraktıran?..
Kalkmış;
“Niye Avrupa ve Amerika’ya gönderdin?” diye soruyor!..
Analarının “günah eseri” olarak dünyaya gelmiş bu “tezek yığınları”na ve onların gazına gelen “uyanık görünümlü salak politikacı”lara söyleyeceğim çok söz var, ama bunlara ne söylesen boş!..
Çünkü söz;
“Adam”a söylenir!..
Erkek kılıklı “madam”lara ne söylesen kâr etmez!..
CAMDAKİ DUYURU
Şu işe bakın ki;
Tam da, “eblehler güruhu”nun topyekûn saldırıya geçtiği günlerde, Ankara’daki “Bremen Mızıkacıları” da başladı böğürmeye!..
Evet, evet, onlar da “tüy” dikti!..
Zaten;
Bunca “necaset yığını”nın ortasına, bir de “tüy” lâzımdı!..
O eksiği de, Balgat’taki Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi yönetimi tamamladı!..
Televizyonda görmüş olmalısınız; Anadolu Lisesi yönetimi, bir “duyuru” asmış okulun camına!..
Demişler ki;
“Okula kaydını yaptıracak öğrencilerin VELİLERİ DE, son altı ay içinde çekilmiş BAŞI AÇIK FOTOĞRAF getireceklerdir!”
Oha!.. Höst!..
Ve de, çüşşş!..
Be adamlar;
Bu “yasadışı zorbalığınızın” yasası nerde, anayasası nerde?..
Bilin ki;
Bu ülke, sizin “keyfî karar”larınıza boyun eğecek kadar sahipsiz değil!..
SORMAZ MIYIM?
Sormaz mıyım ben şimdi; “fahişe”lerle düşe kalka, “beyinleri orospulaşmış” embesillere;
Söyleyin ulan; çocuğu bu okulu kazanmış “başörtülü” ana ne yapacak şimdi?..
“Müdür” kılıklı “yarma”nın, hiçbir “yasa”ya dayanmayan bu “ceberrutluğuna” boyun mu eğsin o kadıncağız?..
Yoksa;
Alsın çocuğunu, “yurtdışı”na mı göndersin?..
Söyle ulan salak;
O zaman da atacak mısın “manda boku” büyüklüğündeki o manşetleri?..
Soracak mısın yine, “Niye Avrupa ve Amerika’ya gönderdin?” diye?..
Be “embesil” adam;
İşte senin “düşünme özürlü kafa”nın “Türkiye”yi getirdiği nokta!..
Sen ve senin gibi “homoseksüel beyinli” ve “fahişe kafalılar”dır ki, bu ülke insanını “elin kabukluları”na mecbur ve mahkûm etmiştir!..
Sen ve senin gibi “halk düşmanları”dır ki, kendileri de birer “sünnetli” olmalarına rağmen, elin “kabukluları”ndan çok daha fazla “düşman”dırlar bu ülkeye ve bu ülkenin insanlarına!..
NE VERDİNİZ ÜLKEYE?
Haa, böyle yaptınız/yapıyorsunuz da, bir bok yiyebildiğiniz mi var?..
Yani;
“Başörtülü”lere karşı, ağzından salyalar akıtan “kuduz köpekler” gibi saldırıyorsunuz da, bir “icat”, bir “icraat” mı yapabiliyorsunuz?..
Ne yaptınız bu ülke için?.. Çaktığınız “tek bir çivi” var mı?..
Söyleyin ulan;
“IMF’den borç para” alıp, bu paraları da “Ağız-Mide-Anüs” üçgeninde ve de “uçak”larla gittiğiniz “fahişeler”in yataklarında iç eden siz değil misiniz?..
Hani, ne yaptınız o “para”ları?.. Söyleyin, “kaçıncı sınıf fahişe”lere neler hediye(!) ettiniz “vizite ücreti” olarak?..
Siz var ya;
Hiçbir boktan çakmayan, “borç para”larla keyif çatan, bu milletin insanlarına “höt” demekle “güçlü” olduğunu sanan ve de gariban insanlardan başka hiç kimseye söz geçiremeyen “kene”lerden, 65 milyonun sırtından geçinen “asalak”lardan, milletin kanını emen “vampir yarasalar”dan başka hiçbir şey değilsiniz!..
Siz var ya;
Değil bu ülke için “hizmet” vermeyi, değil bu ülke için “mücadele” etmeyi, yan gelip yatmaktan büyüyen “popo”larınızı bile kaldıramazsınız yerden!..
Kıçınız kalksa, göbeğiniz kalkmaz!..
Söyleyin;
“Vücut” diye taşıdığınız et parçalarının “dışkı çuvalı”ndan ne farkı var?..
BİR GÜN HESAP DÖNER
Tamam, “devir” sizin devriniz!..
IMF’den gelen paraları, “aksırıncaya, tıksırıncaya, patlayıncaya, çatlayıncaya” ve lavobalara koşup “kusuncaya” kadar yiyin!..
Çünkü;
Bu “han-u iştaha” sizin!..
Peki de;
Atalarımızın, “elden gelen öğün olmaz, o da her zaman bulunmaz” dediği gün gelip çatar da, IMF kaynağı kurursa ne yapacaksınız?..
Ya da;
“Ödeyin şu borçları!” derse IMF’ciler?..
Söyleyin hele; “höt” dediklerinde ne yapacaksınız?.. Hele deyin bana, o zaman “neyinizi” vereceksiniz?
Diyelim ki;
“Güneydoğu”yu verdiniz, “Kıbrıs”ı da verdiniz!..
Peki, ya sonra?..
Sıra “don”larınıza geldiğinde ne yapacaksınız, doğrusu pek merak ediyorum!..
Korkarım ki;
Bir gün gelecek, “Kıçına nişadır sürülmüş eşekler” gibi son sürat koşacaksınız Avrupa’ya, Amerika’ya doğru!..
Demedi, demeyin;
Az kaldı o günlere!..
Siz, yine de bugünlerinizi iyi değerlendirin!.. Yiyip yiyip “öğürme”ye, içip içip “böğürme”ye, gücünüze güvenip “buyurma”ya devam edin!..
Ama bilin ki;
Mazlumun ahı, indirir şahı!..
Bunu, sakın unutmayın!..
Hasan KARAKAYA Vakit Gazetesi 27-Ağustos-2002 (http://www.vakit.com.tr/)
Günlük Yazıları Bu Linkte (http://www.vakit.com.tr/authorsdetails.php?selectid=16)
Buraya da tıklayabilirsiniz (bu yazı sadece yazıldığı gün webde kalıyor arşivleri yok). (http://www.civi.net/hasankarakaya/)