Tam Sürümünü Görmek İçin : 312 Sezer'e işler mi ?
312 Sezer'e işler mi ?
Halkı din din ırk gibi ayrımcılığa tabi tutmaktan hüküm giyer mi ?
onun dokunulmazlığı var mı ?
Eslem bu tür konular neden bu kadar ilgini çekiyor? Siyasi bütün konularla ilgilisin ama hiçbirinde maalesef ılımlı ya da olumlu ya da yapıcı bir yaklaşımını göremiyorum.
Bizim ananevi bir hoşgörü kültürümüz vardı niye birbirimizi doldurup hoşgörüden kaçıyoruz? Neden direk olarak birilerini hedef olarak gösteriyoruz ve yönlendirmeli sorular soruyoruz.
Devletin en üst makamındaki kişiyi sorguluyorsun buna hakkın var mı sence? 65-70 milyonun Reisi Cumhurunu iki satır sözle din dil ırk ayrımı yapıyormuş gibi göstermek doğru mu sence?
Lütfen bir daha düşün.
Ahmet Necdet Sezer halkı din dil ırk ayrımcılığına tabi tutmaktan hüküm giymez çünki böyle bir şey yapmaz, dürüst, onurlu, kimseye minneti olmayan milletini ve ülkesini seven saygıdeğer bir insandır.
Onun dokunulmazlığı milletinin kalbindedir.
Bizim ananevi bir hoşgörü kültürümüz vardı niye birbirimizi doldurup hoşgörüden kaçıyoruz? Neden direk olarak birilerini hedef olarak gösteriyoruz ve yönlendirmeli sorular soruyoruz
abi davet göndermeyen Sezer
hedef filan göstermiyorum
Sezer'in yaptığı yanlış değil mi ?
bunu burada tartışmanın ne gibi bir sakıncası var?
ben mi yanlış yapıyorum nedir.
tartışılamaz mı ?
konuşulamaz mı ?
sanki trt gibi bir yapı görmeye başladım
insanlar bunu özgürce değerlendiremiyecekse
konuşup fikirlerini paylaşmıyacaksa
ne yapıyoruzki burada o zaman?
yönlendirmeli sorular soruyoruz
bir de bu nedir anlayamadım
ya bir çok kişi devenin altında buzağı arar hale mi gelmiş yoksa ben böyle bir hissi mi veriyorum
Devletin en üst makamındaki kişiyi sorguluyorsun buna hakkın var mı sence
benim yoksa kimin var abi?
65-70 milyonun Reisi Cumhurunu iki satır sözle din dil ırk ayrımı yapıyormuş gibi göstermek doğru mu sence?
göstermiyorum abi
aç tv'yi
kendi lisan-ı haliyle halkı ayırıyor
Ahmet Necdet Sezer halkı din dil ırk ayrımcılığına tabi tutmaktan hüküm giymez çünki böyle bir şey yapmaz, dürüst, onurlu, kimseye minneti olmayan milletini ve ülkesini seven saygıdeğer bir insandır.
Onun dokunulmazlığı milletinin kalbindedir.
nasıl böyle bir sonuca vardın abi ?
yani o insan filan değil mi ?
kısaca geçelim işin siyasi kısmını bunu akılla adaletle yorumlayalım derdim ama şevkim kırıldı
neyse abi kapatalım konuyu gitsin
Eslem'e bir kaç konuda olduğu gibi bu da son bir ders olsun
boşverelim.
ocal.net böyle değildi galiba
önceden böyle şeylerle karşılaştığımı hatırlamıyorum....
:sus:
312 Sezer'e işler mi ?
Halkı din din ırk gibi ayrımcılığa tabi tutmaktan hüküm giyer mi ?
onun dokunulmazlığı var mı ?
Bunun cevabını bız verıcek degılız.. Cunku yargı hakkı elımızde degıl.. Yok eger gercekten Sezer'ın yargılanması gerektıgını dusunuyorsan yargı hakkını elınde tutan mahkemelere basvurabılırsın..
Oyuzden bencede bu konuyu kapatalım.. Cunku bunun adı "tartısma" degıl "polemık"...
Ha Ceviz'i Ocal'la karsılastırmaktan da vazgec ıstersen cunku ıkısı aynı sey degıl..
evet
değilmiş
:confused:
:uff:
:(
:aglama:
Tamamen duygularınla hareket ediyorsun Eslem, bugün yazdığım bir kaç bu tür konuda elimden geldiğince uzlaştırıcı olmaya çalıştıkça insanlar dahada bu konuların üzerine gitmeye başladılar. Ramazan'ın etkisi olabilir, birkaç üstüste gelen olayın olabilir başka sebepler olabilir ama olmaması gerekir. Kesinlikle olmaması gerekir.
Hiç bir şey bizi temsil eden en üst makamı sorgulamaya zorlamamalı. Bu kadar ucuz bu kadar kolay olmamalı bu. Biz hiç bir medyanın yardakçısı değiliz, kalemimizi klavyemizi hiç kimsenin silahı olarak kullanmayız. Birileri bunu radyosunda, televizyonunda, gaztesinde yapıyorsa bu tetiği çekmelerinin amacı, sebebi ve hedefi vardır. İnsanların en çok güvendikleri mevkilere karşı içine kurt düşüren bu medyadan tiksiniyorum. İnsanları bölmeye çalışan, insanların huzursuzluğuna çanak tutan ve bunu kat kat fazlalaştıran bu medyadan ve her kalemşöründen nefret ediyorum.
Biz Türküz bizim geleneklerimizde babaya saygı çok önemlidir, büyüklere saygı çok önemlidir peki devlet başkanına saygı önemli değilmidir ki sen tutup benim Cumhurbaşkanı'nı yargılamaya, sorgulamaya benim hakkım yoksa kimin hakkı var diyebiliyorsun? Peki hangi hak ve sıfatla sorgulamak istiyorsun? Hangi medyanın keskin kılıç gibi yazılarının etkisi ile bu kadar gözlerin karardı ki hiç düşünmeden bir ulusun en başındaki kişiyi tartışmaya açıyorsun.
Burda devlet başkanından bahsediyoruz bizi temzil eden en üstteki kişiden, doğru yapar, yanlış yapar, şunu yapar, bunu yapar o şu anda onun bileceği iş. Kimi davet edeceğini kimseye sormaya ihtiyacı yoktur üstünde hiçbir mevki makam yok. Bu konuda kimseye hesap verme kimsenin gönlünü alma ihtiyacıda yoktur.
Geçmiş dönemlerde Başbakanlarımızdan birisinin köşke şeyhleri davet etmeside kriz olmuştu ama o zaman o da onun takdiri idi. Hepsi inandıkları şekilde getirildikleri makamın hakkını vermeye çalışıyorlar.
Bu konularda benim tepkim şudur;
-Başbakan şeyhleri davet etmiş köşke yemeğe.
-İyi afiyet olsun, noolmuş?
-Cumhurbaşkanı şunları davet etmemiş galiba başka sebepler var altında.
-Olabilir, noolmuş onlarda gitmesin yemeğe.
Niye kıyametleri koparıp olmayan düzeni istikrarı dahada bozacaksın ki. Al işte iki satılık kalemin olayı ayyuka çıkarmasından aylardır 1 milyon 500 bin sınırını geçmeyen dolar tırmanışa geçti, oysa dünyanın her yerinde dolar sürekli bir iniş halinde.
Kaleminiz kırılsın yazamayasınız diyorum, ne diyeyim başka...
Ocal.Net, Ceviz.Net kıysalamandaki sözlerinde çok ama çok ayıp ettin Eslem, canın sağolsun...
Konu istersen kapanabilir, keşke hiç açılmasaydı...
abi bir daha oku kim ayıp etmiş
konuşacak çok söz var ama artık ceviz.net'in "hayata dair" i bunu haketmiyor.
Bir hızla girdiği "Hayata Dair"den aynı hızla geri çıkıyor.
doğurduğum rahatsızlıktan özür diliyorum.
Sevgili Fixman abi seninle konuştuğumuz zaman aslında bu diyarlardan göç etmeliydim. yine bir hata ettim kendim bulaştım senden de özür dilerim.
Gereksiz bir tartışma.
Neyse ben eslem'in tepkisini anlıyorum. Çünkü aynı tepki bendede var. Ama Allah'a havale etmekten başka ne kaldı ki?
+
Şahin hocam sizin oralarda Türkiye'in halkı nasıl gözüküyor bilmem ama galiba Türk halkı küçük meseleleri Türkiye Gündemine sokmaya çalışan Cumhuru reisimize artık pek ihtimam göstermiyor. Sanki en küçük olayda gündeme oturmaya çalışan bir cum.başaknımız var gibi. Bu beni hem üzüyor hem dönüştürüyor. Fikrimce bu cumhurbaşkanı herşeye şüpheli bakarak bir çok gelişimin önünde engel oluyor. Sanki muhalefet lideri gibi. Benim gördüğüm kadarı ile halktada Sezer'e karşı bir soğuma var. En azından benim çevremdeki insanların bakış açısı böyle
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.