Tam Sürümünü Görmek İçin : Cumhuriyet Resepsiyonu davetiyesine iade..
Çok takdir ettim adamı:
http://www.ntvmsnbc.com/news/240979.asp
Yılmazcan, “Cumhurbaşkanlığı Makamı”na gönderdiği yazıda, şunları kaydetti: “Kahramanmaraş AK Parti milletvekiliyim. Resepsiyon davetinde sadece şahsımın tek çağrılı olduğunu gördüm. Eşim, 7 yıl kurum avukatlığı, 20 yıldır hakimlik yapan ve halen Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten bir hanımefendidir. Zat-ı aliniz de geçmişte aynı meslekten olduğunuz malumlarıdır. Aynı çatı altında bulunmaktan rahatsızlık duymayacağınızı tahmin ettiğim eşimin davet edilmediği yere gelmeyi kendime yakıştıramadığımdan davetiyeniz ekte iade edilmiştir.”
Mingitau
27/10/2003, 13:03
@ Yılmazcan ++
Hergün başka bir komedi filmi.
Ben CHP mılletvekıllerınden de benzer bır tavır beklerdım dogrusu..
of of keşke cumhurbaşkanım kimseyi davet etmeseydi.
Cumhurbaşkanın açısından bakıyorda adam davet etmezse suç davet ederse suç... ben cumhurbaşkanı olmak vazgeçtim. Genelkurmay başkanı olacağım.
:D
Bir bayram daveti bu sekilde sorunlarla anilmamali idi. Ya butun davetliler esleri ile birlikte davet edilmeli, yada hepsi tek baslarina gelmeli idiler. Boylece hem istenilen ne ise (!?) elde edilmis, hemde tartismalara yol acilmamis olunurdu.
Bence burada cok buyuk bir gaf yapilmistir. Savunulacak tarafi da yok yapilan bu hareketin. Cumhurbaskanligi makamina ozur dilemeyi yakistirabilsem, Çankaya'nin bir an once ozur dilemesini isterdim. Umarim onumuzdeki davetlerde bu tip ilkelliklerle karsilasmayiz. :(
gördüğünüz gibi ayrımcılık ülkemizde her safhada var onun için cumhur başkanını bezlimde kınıyorum ve akparti millet vekili YILMAZCAN ıda tavrından dolayı kutluyorum
ya ömer hocam senin bu avatarındaki kuş fazla zayıf değilmi? insan biraz yem verir. Senin adaletin yokmu ya?
:D
Adrenalin
28/10/2003, 17:39
CHP kendini nezaman AKP ile beraber gösterdiki ? Kendilerince bişe yapıyorlar...
Ömer Bir fıkradaki horoza benziyor incecik zayıf ama akbabaların yere inmesini bekleyen :)
hehehe yok ya benim tam zıttım sayılır aslında :) neyse gırgır biyana necdet sezercxim ayıp etti özrü gerek dimi hadi bakalaım benim sevgili düşmanlarım bu lafa muhalefet etmicekmi kırılırım bak :) .
sevgili düşmanlarım
Ben daha cok bu lafa muhalıf olmak ısterım aslında.. Yanı burdan cıkarmam gereken sonuc benı dusmanın olarak gordugunmu?
Ben ortaya bi laf attım eğer üzerine alınmak istiyosan alın....
Tahmın edıyordum.. Ve evet alınıyorum.. Cunku son zamanlarda etrafta benım dısımda "uzlasamadıgın" bırı yok bıldıgım kadarıyla?
Neyse.. Yınede sorun degıl.. Sadece gercekten bu sekılde dusunup dusunmedıgını merak ettım.. Kı eger bu dogruysa durumu tersıne cevırmek ıcın ne yapabılırım bılmıyorum?
Barıs elımı uzatmam yeterlı olurmu ornegın?
o eller kırıldı
o şanslar çok geçti ben o eli uzattığımda geri dönmüştü hatırlatırım...
Mingitau
28/10/2003, 21:19
Keşke bu konu php bölümünde olsaydı. :o
Her neyse...
cumhuriyet resepsiyonunun PHP de ne işi var ya? :D
Dünyamı PHP den, php mi dünyadan :)
Medyada cumhurbaşkanı üzerinde çok şey yazılıp söyleniyor ve nedense Cummhurbaşkanını destekleyenlerin sayısını birkaç kişiden fazla görmüyoruz.
Cumhurbaşkanı cumhuriyet bayramı mesajında Topu varolan anayasaya yüklemek istiyor. Peki bu geçen iki yıl içerisinde anayasa yokmuyudu? Cumhurbaşkanı bu konuda pek samimi gözükmüyor. Daha önce yazdığım gibi kriz çıkarmakta üzerine olmayan bir cumhurbaşkanımız var.
Evet ben cumhurbaşkanının özür dilemesini istemem. Malum oturduğu koltuk Türkiye Cumhuriyetinin En şerefli yeridir. Ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının özür dilemesi o koltuğa bir nevi saygısızlık olur.
İsifa etme konusuna gelince onuda istemem. Zaten kısa bir süresi kalmış. Bence kalmalı çünkü istifasını daha sonra zorla aldırdı falan derler Sonra Kemalizm mücadelesi uğruna istifa ettim falan der. Dursun, ayrıca sadece CHP değil bir de Cumhurbaşkanımızın muhalif durumunu izleyelim.
//NOT:Aramızda hala birbirine dargın olanlar var gibi. Bu ramazan ayında bence yakışmaz arkadaşlar.
:( :aglama:
Volkan Uzun
29/10/2003, 08:23
darginlik demeyelim ama anlasamadigin kisiyle de konusmanin anlami yok bencede.
bende cogu kez hunter la ayni dusunceleri paylasiyorum bazi konularda ve ayni sekilde omer hakkinda bazi dusuncelerim var , ama dusman olarak kabul etmeyip sadece cevap yazmama taraftari oldum
herkes herkese barismak yada konusmak zorunda degil
Sen bılırsın Omer.. Yınede sen ınanmasanda senın dusmanın degılım.. Sadece senınle uzlasamıyoruz hepsı bu.. Hem sanal_programci' nında soyledıgı gıbı benımle konusmaman belkıde en ıyısı ama dusmanlık fazlasıyla agır..
Neyse konuyu boldugum ıcın ozur dılerım.. Ben artık cekılıyım..
Başka bir konuda kendime hakim olamayıp Eslem kardeşimin kalbini kırdım, aynı hatayı bir daha yapmak istemiyorum, arkadaşlar kendinize yakışan şekilde davranın başka bir şey beklemiyorum sizden...
arkadaşlar bu konuda şu yazı çok hoşuma gitti okumanızı tavsiye ederim..
http://www.zaman.com.tr/2003/10/29/yazarlar/eyupcan.htm
HunTER senin le konu içinde eğer ikimizinde birer yazısı varsa bilki orda bi muhalefet başlamış veya başlamak üzeredir sana barış bayrağını defalarca açtım senin cevap yazdığın konulara bazen +1 gibi şeyler yazdım seni destekleyen vevaplar verdim dediklerine forumda katıldım cevap verdim düzgün ve seni kırmayacak bi şekilde ama sen bunların hiç birini yapmadın aksine hemen her yazıma muhalif oldun bazen oldukca birbirimizi kızdırdık ateş pükürdüğüm oldu bunu forumda bir kaç kişi bilir özelliklede son olayda yani ben evleniyorum konusundaki son derece alakasız bir biçimde benim yazdıklarımı eleştirmeniz son noktayı koydu ben yarışmadan dolayı böyle bir yarışmayı kınıyorum Türk aile örf ve adetlerine vede gençlerin zihinlerini bulandırmasından dolayı kınıyorum dedim siz ise sırf muhaliflik adına sen görücü usulu ilemi evlenmeyi istiyorsun gibi şeyler söylendi başta ben saten her zaman bunu ailemdede söyledim görücü usulüne ben karşıyım ve saçma bişi ha zamanında bu şekilde evlenmiş yakınlarım var annem ve babam da olmak üzere hiç bir sorunları yok ama bern karşıyım bunları söylememe rağrem HunTER, timm_ ve biri daha vardı adını unuttum senin körüklediin konuyu anlamsız bir biçimde hızlandırdı ve ŞAHİN abi saolsun konuyu kapatarak ve mesajları silerek beni susturmayı başardı ama bu benim için artık şu anlama geliyordu sen artık bu forumda istenmiyorsun gibi bi anlama geldi o yüzden artık forumdan ayrılmayı düşünüyorum forumdan edindiğim gerçek dostlarım var onlara herkezin önünde bir kez daha teşekkür etmek istiyorum işte bu gerçektende pırlanta gibi insanlar hmustak, yemre, predator, taha (saten arkadaşımdı), raist,rapsodi, eslem1 sessiztetik (başta anlaşamadık ama sonradan ortak yönlerimiz çıktı) tüm bu dostlarıma teşekkür ederim sizleir çok seviyorum ama artık burda istenmiyorum hpinize saygılarla elveda ceviz.net evet artık burası sizin istediğiniz gibi at koşturabilirsiniz.
Merak etme, iyileşince geçecektir.
son aylarda yazilanlari gordukce hic yazasim gelmiyor buralara sadece okumakla yaetinmeye calisiyorum.Renkler farkli diye niye kavga ediliyor ki,secim meselesi diyip gecin.
Herkes ne yazdigini tekrar okusa iyi olur sanirim.
Yazarken klavyemize hakim olalim arkadaslar. icgudulerimizin bize soyledigini yazmak, biz yetiskin insanlara yakismaz herhalde...
Konudan da uzaklastik ya neyse... :)
artık siyasi veya bu tip tartışma açacak ve kimseyle bu tip muhatap olacak konu açmak yok veya artık eski ömer yok diyim
Dur hele önce istediğimiz gibi at koşturalım biraz.
Dıgı dıg, dıgı dıg, dıgı dıg,
İşte böyle :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.