PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Cumhuriyete saygı yürüyüşü(mü acaba?)

xXx
27/10/2003, 04:40
http://www.sabah.com.tr/26/www/m/p01.html

Yerim ben böyle Atatürk'çü düşünce anlayışını. Resimdeki bayrağı açan mendaburlar (bu laf hafif ya neyse) bir de Atatürk'çüyüz diye geçinmiyorlarmı deli oluyorum.

Sedat Atif
27/10/2003, 07:46
Sinir oldum ya! :mad:

http://www.sabah.com.tr/26/www/i/p0101.jpg

eslem1
27/10/2003, 09:55
üçgün sonra ordu onlar için görevde olduklarında da basacaklar yaygarayı

demokrasi insan hakları özgürlük.....

hade gözüm hade başka kapıya....

Bozo
27/10/2003, 10:38
onlar atatürkçü değil komünizm yalakaları.

fixman
27/10/2003, 10:43
Komünizm yalakalarının orduyu göreve çağırması da ilginç tabii...

HunTER
27/10/2003, 10:50
Bu memlekette hıc bısey dogru duzgun yapılamazmı? Demokratımız bıle darbe yanlısı :)

Mingitau
27/10/2003, 12:49
Sabah' ın iktidar yalakalığı!

Şimdi buna benzer bir yürüyüş Anasol - M hükümeti zamanında olsa(tabii bazı noktaların değişmesi gerekecek o zaman) "Cumhuriyet Coşkusu kutlandı ve Cumhuriyetin Laik olduğu haykırıldı" şeklinde başlıklar görürüdük.

Allah ADD' dekilere us ve fikir ihsan eylesin. Yine de ADD Merkezinin bu tip bir eyleme izin vereceğini sanmıyorum. Muhtemelen taşra teşkilatının gençlik grupları...
Kavak Yelleri arasında vatan kurtarıyoruz heyt bre...

// Cümleyi yarım bırakmışım

Sahin
27/10/2003, 13:35
Gücü elinde bulunduranların yanlışlarına karşı tepkilerini ortaya koyarken sukunetlerini kaybedenlerin ya da bu karşı koyanlar içindeki farklı amaçlı kişilerin yönlendirmeleri sonucu daha büyük yanlışlar yapanların durumu, sukunetini kaybetmeden olaya sadece Türkiye açısından bakanlar tarafından acı ile izleniyor, Türkiye düşmanları ise kesinlikle kına imalatında.

Şuradaki 3-5 arkadaşımın tepkisine bakarak her iki tarafı yanlışa sürükleyenlerin amacına gayet başarılı şekilde ulaştığını görüyorum ve bu cümle içinde bile bir Türkiye için iki taraf kelimesini kullanırken utanıyorum. Bir Türkiye ve bir taraf vardır.

Bölme parçalama taktiği, özellikle geçen yüzyılın başlarından itibaren hedef ülkedeki fikir ayrılıklarını büyüterek karışıklıklar yaratmak ve ülkeyi zayıf düşürmek isteyen dost görünümlü düşman ülkeler tarafından gayet başarılı şekilde uygulanmış ve maalesef ki her dönemde istediklerini elde etmişlerdir.

Taraf olmuşuz. Zaten biz taraftık, Türkiye tarafındaydık biz, sağında-solunda, altında-üstünde değil düpedüz herbirimizin hedefi, dürüstçe, insanca, onurluca Türkiye'yi hep ileriye götürmekti. Halen öyle, inanıyorum ama hedefi şaşıranlarımız çok. Birbirimizi hedef gösterenlere neden inanıyoruz, neden aldanıyoruz. Bu başbakan olmuş, rektör olmuş, parti lideri olmuş, tarikat lideri olmuş farktmez. Birilerinin yalanları uğruna ölmekle Türkiye'ye birşeyler kazandırılmaz. Geçmiş dönemde daha büyük olan grupların kavgasında, kininde, nefretinde binlerce insanımız öldü, ölümleriyle ne kazandık?

Eğer arkadaşlar içimizde Türkiye sevgisi varsa Cumhuriyetin kurulduğu bu güzel günlerde sadece Türkiye için ne yapabiliriz bunun hesabını yapalım bunun için önce kendimiz için bir şeyler yapmalıyız başkaları için değil.

Eğer arkadaşlar içimizde başka düşüncede diye bizden olana kin varsa mubarek Ramazanın başladığı şu günlerde Allaha içimizdeki kini sevgiye dönüştürmesi ve tekrar elele yarınlar için bir şeyler yapabilmek için dua edelim.

Olanları göremiyor anlatılanlarla hareket ediyorsanız biraz daha yükseğe çıkın ve oralardan bakın neler olduğuna, yine göremiyorsanız aklınızın sesini dinleyin, kalbinizin değil.

Ansugo
27/10/2003, 14:55
Gestapo Göreve!