PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : hayt ne zor yaa bugünlerde

deepbluesky
24/10/2003, 16:42
hayat ne zor yaa bugünlerde selam sevgili cevizler..
yaşam bir nebze olsun gülmeyecekmiş gibi geliyor hele bazı anlar kendinizi itilip kaklımay muhtaç hissdediyorsunuz.buna birr adda koyamıyorsun.....of offf

Ömer
24/10/2003, 16:57
"hayt ne zor yaa bugünlerde" demişsin hayuat saten hep öyleydi

fixman
24/10/2003, 16:59
Sen bize "ceviz" diyen ikinci kişisin... :)

Hoşgeldin...

Hayat ne zaman kolay oldu ki?

Sevdiğim bir söz vardır :

Yaşam bir oyun olsaydı, provası da olurdu...
Öyle değil mi?

Sevgi!

xXx
24/10/2003, 19:15
Oooff Offf

:(

mustafa
24/10/2003, 20:29
Âfet-i gamdan aceb, dünyâda kim âzâdedir?
Herkesin bir derdi var, mâdem ki, âdem-zâdedir.
Bir hûmâ-yı zevki bin sayyâd-ı gam ta’kîb eder,
Böyle bir mevhûma bilmem, halk neden üftâdedir?

PsyX
24/10/2003, 21:06
:aglama:

Sahin
24/10/2003, 22:32
Ceviz için bir yerlerde bunalım forumu falan mı dendi soluğu burda alan gamdan tasadan bahsediyor. Anlamadım gitti :rolleyes:

Hayatta ki güzellikleri göremeyenler elbette ki hayatı hep dertten ibaret sanacaklar, birde sahip oldukları şeyleri hesap etseler ya da kendinden kötü durumda olanları görüp ibret alsalar yine böyle düşünüyorlarsa o zaman ciddi problemleri var demektir.

Zerzevat Adam
24/10/2003, 22:53
Şahin +1

Buraya gelip yazabilmekte birşey...

Fiziksel engelli arkadaşların bazı şeyleri başarmaları demek ki bizim herşeyi(insanın doğasının elverdiği) yapabileceğimizi kanıtlıyor...

Yani zihinsel engelli bile olsan nefes aldığın için şükretmelisin zaten yaradılış amacın şükredebilmek ve seni görenlerinde şükretmelerini sağlamak değil de nedir?

Hayat kolay olsaydı niye ölüm ola ki?
Haram helal olmayacak ise neden yaşam var ki?

Yani buraya geldi sınanıyoruz kurallar belli cevaplar belli cevapları işaretlemek kolay değil fakat kolay kazanılan şeylerin değeride o kadar basittir...

DeLi_CaN
24/10/2003, 22:54
@Sahin :super:

mustafa
25/10/2003, 02:20
gamdan ben bahsettim herhalde. başlatan ben değilim... gerçekten. yeri geldi, aklıma da geldi. oldu öyle...

ama gamdan da bahsedilecekse illâ, böyle bahsedilir. değil mi?

Sahin
25/10/2003, 04:18
Niye üstüne alınırsın Mustafa kardeşim gamdan bahsettin diye sana demedim ama dikkat edersen yeni üyelerin ilk mesajı Hayata Daire oluyor ve hep dert tasa gam keder bunu anlatmak istemiştim, ima yoktur.