PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Windows Kapanıyor Ama...

yemre
17/10/2003, 11:17
arkadaşlar atx kasa üzerinde xp prof.. kurulu yalnız ben makinayı kapatınca direk kapanmıyor şimdi güvenle kapatabilirsiniz diyor nasıl direk kapatabilirim....

IcenGuard
17/10/2003, 11:56
local securty policy lere bir bak sanki orda oyle bir ayar olacaktı.

sorunun hardwareden kaynaklanıp kaynaklanmadıgını ogrenmek icinde shutdown komutunu kullana bilirsin simdi unuttugum bir parametreyle hallede biliyordun. help ine bak bir istersen.

yemre
17/10/2003, 13:07
arkadaşım inan kafamı daha çok karıştırdın....

kesin bir şey söyleyebilecek olan yokmu.... yani bu soru windows tarafına yazıldığına göre windows taki ayarı soruyorum....

xXx
17/10/2003, 13:16
Denetim masasından güç yönetim kısmına bak oralarda bırseyler olabilir.

DeLi_CaN
17/10/2003, 14:43
@xXx Güç yönetimi Değil sanırım...

Hatırladığım kadarı ile XP ' de Denetim Masası- Yönetimsel Araçlar - Bilgisayar Yönetimi yada Hizmetler Dizininden yapıyordum ben o işi.. Ama tam olarak hatırlamayamadım nerede olduğunu...

IcenGuard
17/10/2003, 15:48
Tamam da ben *nix icin birsey mi soyledim. Yanlıs anladın heralde. 2003 server da shutdown komutunun bir parametresiyle o yazının gosterilip gosteril meycegini ayarlıyordun. Simdi xp makinede baktım bulamadım. Ben yine diyeyim local policy lere bak bi
my computer> sag tıkla> manage>policy ... oralarda biryerde olabilir.
yanlısta hatırlıyor olabilirim. suanda kullandııgım bilgisayda oraya giris hakkım yok oyuzden kesin bisey yazamadım.

yemre
17/10/2003, 16:13
dostum bişiy demedim merak etme sadece acil çözüm olduğundan öle yazdım hata bende özür dilerim