Tam Sürümünü Görmek İçin : sağ tuşa menü ekleyelim mi
biraz modası geçti ama hala işe yaradığı durumlar var sağ tuşa tıkladığınızda menü işte böyle açılıyor
ekteki dosyayı kullanın
Tam Download kısmına göre ...
dosya inmiyor diye bi olay yok ya tıklayınca zaten kendiliğinden açılıyor ki
yaw bende dosya inecek diye bekliyom hehehe :) :D
güzel bişi daha önceden raslamıştım tamamını senmi yazıdn.
hayır ben yazmadım ama çok geniş bir javascript arşivim var zamanla daha ağır scriptlerde yollayacağım ama javascript bölümü açılınca oraya artık
artık açın da şu bölümü güzel scriptler görelim
Başıma bela açacanız yaw siz :p
Açacaz ama biri ilgilenecek karışmam yoksa :D
abi sen aç ben ilgilenirim en çok scriptide sanırım ben yollarım kontrol eder gerekirse çalışmayanı düzeltir veya sileriz
O zaman news türü bir sayfa yapmamız gerek sen açıklamasıyla birlikte scripti direk yazacan sayfaya. Birde 2D-3D galeri ve Photoshop çalışmaları için bölüm açacaz valla çok çalışmamız lazım çoookkkkkkk. :p
ehehh sanırım sahin abinin başına iş açtık yeni bölüm açalım derken. sana şimdiden kolay gelsin abi. ömrün uzun olur da bitirirsin inşallah:D :D
güzel bir script teşekkürler
KaravanaBatu
15/10/2005, 22:48
@4FOT7: Yedin bitirdin beni ya. TEEEEE 2002 deki bi konuya sırf "güzel bi script teşekkürler" demek için mi mesaj attın. Hem de ilk mesajın :) . Umarım devamı böyle olmaz :)
4GOT7 bunun latin alfabesindeki karşılığı ne oluyor ya ben hiç anlamayıyorum bu alfabeden. Slay3r de az buçuk kullanıyor nikinde kıl oluyorum ya.
karavanabatu mesaj atıldığı kötümü olmuş ya bak bende bu sayede bu kodu öğrenmiş oldum :D
KaravanaBatu
16/10/2005, 05:35
Abicim forumda bunun gibi güzel daha çok kod var yeterki araştıralım.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.