PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Azerice ! girin bakın eheheh

RaiST
23/08/2002, 13:37
http://www.baku-vision.com/demo.htm

IDENTIFY

Sizin nick'inizin passwordla identifikasiya edilmesi üçün nezerde tutulmushdur. Bunun ehemiyyeti NickServ'in bu nick'in mehz size mensub oldugunu bilmesinden ibaretdir. Tesevvür edek ki, sizin nick'iniz "Azeri" kimi qeydiyyata alInIb. Qeydiyyatdan sonra siz bu nick'le DalNet'e daxil olduqda gözdeniti Nickserv telem-telesik duyuq düshecek ki, "Azeri" nick'li birisi servere daxil olmushdur. Ve bashlayacag sizi "shantaj" edib nickinizin hüquqi sahibi oldugunuzu sübuta yetirmeyi mecbur etmeye. Onda siz de mecbur olub IDENTIFY setirini yazmaq zerureti ile üzlesheceksiz. Bu da hemin setir: /NickServ identify PASSWORD
Burada:
PASSWORD - nick'inizi qeydiyyatdan keçirerken istifade etdiyiniz password (shifre).
Ístifade setrinin nümunesi: /Nickserv identify srf1970 Burada, artIq bildiyimiz kimi, srf1970 - sizin shexsi passwordunuzdur. Bu setiri yazandan sonra NickServden "Password accepted for nick..." messacInI alacaqsInIz.

Ömer
23/08/2002, 15:25
abi bende bugun www.zaman.com.tr den www.zaman.com.az sitesinden muzik sitelerine falan dalmıstım şiveleri oyle evet :)

hmustak
23/08/2002, 17:45
Azerbeycanın Rusyaya katılması 1.Dünya savaşına tekabül eder. Aslında Azerbeycan diye bir devlet te yokdu tarihde. Büyük Pers İmparatorluğunun (Persians) Kuzeyinde yaşayan ateşe tapan (azerice ateş = Azer ) lara verilen toplu bir adlandırmaydı. 1.Dünya savaşında Rusyaya kattırılan azerilerin devlet oluşu günümüze dayanıyor yani. Azerilerin %63'ü hala İran topraklarında yaşarlar. İran devlet başkanıda dahil olmak üzere sözü geçen bir çok kişi azeridir hala İran'da. İranda kalan 25 milyonluk grubu Devletleri ile buluşturmaya çalışan örgütlenmeler devam etmekdedir :)

Azeri olan arkadaşlarla tanışmak isterim şahsen, hatta sevinirim :)

Bozo
23/08/2002, 22:02
yıllarca rusya hegemonyası altında yaşamalarına rağmen türkçeleri bizimkinden daha orjinal.yani öztürkçeye daha yakın.kablolu tv. de azeri devlet tv. si yayın yapıyor.ben sürekli izliyorum.bazen anlamadığım zamanlarda oluyor.geçenlerde rambonun filmi vardı.gülmekten (komik geliyor) kırıldık.ama müzikleri çok güzel.tavsiye ederim.

turker
24/08/2002, 03:04
geçen gün kanal d 'de yayınlanan şaka gibi(sanırım buydu) programında da azeri reklamları vardı. aslında arkadan gülme efekti vermeseler benim için sorun olmazdı ancak dalga geçmek maksadı olunca insan sinir oluyor ister istemez.

RaiST
24/08/2002, 10:18
@hmustak abi topic baslıgını update ettim ama gorunmuyor...