PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : VB3 ve yeni Ceviz.Net vs...

Sahin
09/10/2003, 00:19
Arkadaşlar belki aranızda haberdar olanlar vardır yeni Ceviz.Net için Redial, iris ve Hunter yoğun olarak çalışıyorlar, amacımız daha işlevsel, daha etkileşimli, daha hızlı, daha düzenli, daha ayrıntılı, daha profosyonel bir Ceviz.Net yapabilmek.

Tabi Ceviz.Net ve Ceviz Forum arasındaki entegrasyonuda unutmadık ve ikisi arasında çok daha fazla paslaşmalar olacak bu nedenle bir an önce yeni sisteme geçmemiz zaruri oldu çünkü forum veritabanı ve site veritabanı bir yerde birleşecek.

Biraz sonra geçici aksamalar olabilir çevreye vereceğimiz geçici rahatsızlık için özür dileriz :)

Bu arada bir süre forumumuz ingilizce olacak Jelsoft final sürümü çıkardığında yine türkçe olarak devam edeceğiz.

Sahin
10/10/2003, 14:25
Çevreye verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, kaldığımız yerden devam çalışmalar başka bir serverda devam edecek arkadaşlar...

xXx
10/10/2003, 18:06
Elimizden gelebilecek şeyleride buraya yazarsanız seviniriz:)

Ömer
10/10/2003, 19:09
abi hepimiz cevizin varlığı için burdayız üzerimize düşenleri, yapmak vazifemiz.

Sahin
10/10/2003, 19:56
Saolun arkadaşlar şu anda herşey kontrol altında.

realmusti
10/10/2003, 22:52
şahin ben boş boş oturmaktayım yardımcı olunacak şeyler varsa elimden geldiğince yapmaya çalışırım.Bilmem uyarmı kardeş.Malum işsiz güçsüz oturuyoruz ölee :confused:

Sahin
11/10/2003, 02:29
Herhangi bir şey oldugunda kesin haber vereceğiz :)

realmusti
14/10/2003, 02:19
Valla ben bu Vbulletin 3 ü beta 7.0 ını kurdum makinama bayağı bir değiştirmişler XML ye geçiş var içine language maneger koymaları iyi olmuş tek tek kelimeler tercüme edilebiliyor.Hazır dil dosyası eklenebilir ama daha vbulletinin sitesinde dil dosyası yok sanırım, olunca forumu tercümeye gerek kalmaz tek yada birkaç dosya ile anında Türkçe olur.İnşallah vbulletin sitesine koyar bu dosyayı uğraşmayız tek tek ve bir de styles ler de XML olmuş.Ben 1 tane buldum ama ayarını tutduramadım.

Aslında eksiklik pek yok ama tam sürümünü de görürüz inşallah.Ceviz.net e de yakışır hani .. :super:

Not: Saat 02:16 foruma şöyle bir baktımda kimler online diye benden başka kimsecikler yok yaw