Tam Sürümünü Görmek İçin : Hangisi Kurallarmı Doktirinlermi
Anguso Redial,
Kurallarmı doktirinlermi?
Hangisi? Kurallar mi? Doktirinler mi?
Kurala aykırı doktrin olabilir, doktrine aykırı düşünce olabilir ama kural uygulanır.
Her genel kâide kural olmaz ama kimi genel kâideler öyle bir kemikleşir ki, kimi zaman genel kâide kuralı perdeler.
Herşeye rağmen kurallar uygulanır diyorsak ama ardından kaideler kuralları perdeliyorsa çelişki olmazmı ansu?
eh biraz oluyor tabi...
Gerçi bu perdeden perdeye değişir.
@xXx : O zaman genel kâidelere bakarak yeni bir kural yapar ve eski kuralı geri dönüşmeyen kutusuna atarız :) Böylece genel kâide kural olduğundan, genel ile kural çelişmemiş olur ve "genel" mutlu olur. Azınlık ise anında muhalefete geçebilir.
Ayy, bilmemkiiii,
acaba hangisini secseeeemmmm
Birak kiz gelsin...
Soyle degajeme gelsin.....
;)
Ok. bu kadar basit diyorsan SS haimer teşkilatı kuralım forumda ya da tofita gençlik kolları;)
SS'lere başvurmak için öncelikle tüm kanunları yıkıp, "Tüm kanunlar benim, 10.000 yıllık Reich başlıyor" diye meclis-i doçlandı kendimize bağlamamız lazım.
Bu arada Hitler diye bir film izledim geçen. İki bölüm hâlinde. Film çok güzel, tek kötü yanı "Yahudi" kısmının çok abartılmış olması.
Filmin ikinci bölümünde bir baktım "benim avatar". Meğer Hitler gamalı bayrağını benden çalmış. Bundan sonra avatarımın bir köşesine "İş bu avatar ile ilgili herhangibir anlaşmazlık vuku bulduğunda Türkiye Adliyeleri anlaşmazlığı çözmekle yetkilidir" "Telif Hakkı 1923 Ansugo" gibi bir yazı düşeceğim.
Eh yazılı kuralları şık diye çöp kutusuna atıp doktrinleri kural yapmakta bir nevi Her Ansu imparatorluğu gibi bir şey oluyor:)
Yahudilere yapılanların pek abartı yanı yok bence hiçbir mazeret planlı programlı soykırımı mazur gosteremez değilmi:)
Gamalı hacın patenti ASYA da yaşayan kavimlerdir güneş ve ışık sembolüdür aslında.Bu sembolü milattan 4000 yıl önce Çin, Tibet, Hint ve İran’da ateşe ve güneşe tapan kavimler kullanmış.
Patent by ASIA :)
Örneğin hesaplamalara göre 500 bin Çingene de ziyân olmuş. Eğer çingeneler şu an Yahudilerden daha güçlü bir servet ve imtiyaz sahibi olsa idiler, ya da göçebe yaşamı bırakıp tüm dünyayı parsellere ayırıp yönetmeye kalkışsa idiler, eminim çingenelerde böyle bir film çeker ve sürekli "çingeneler" den bahsederlerdi.
Hitler sadece Yahudi karşıtı değil, arî olmayan herşeye (ne arîliği canım, arilik mi kaldı?), kominizme, marksizme, dine, imana, hatta kendine bile karşı bir tip.
Ama herkes "Şindlerin listesi" ya da diğer bir film sebebi ile Hitler'in sadece "Yahudi Kıymacısı" olarak biliyorlar.
Kimse demiyor ki "6.5 milyon yahudi ölmüşse ölmüş, toplam da 40 milyon insan ölmüş!". Yâni kimse üç milyon polonyalının, kaç milyon rusun ölüsünden bahsetmiyor. Ya da Stalin'in (Hitler'den evvel 1 numaralı dünya piskopatı) 1,5 Alman asker esirini sibirya'ya sürdüğünden, bunların yüzde 90'ının Moskova'dan Sbiriya'ya (yolu bir düşünün) yürürken öldüğünden falan bahsetmiyor.
Neden? Peki Neden? Neden, neden, neden ?
Neden'lerin cevabı açık, ama söylemek günah.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.