Tam Sürümünü Görmek İçin : photoshop register etme
Önce herkese selam.arklar photoshop programıyla henüz yeni tanıştım.dün kazaadan 7.0 v unu indirdim.tabi bi serialla beraber.Kurulumdan sonra help menüsünde hala registiration yazıyo.online register olmaya çalıştım fakat denediim tüm serialler key-genler tüm nolar invalid diyor.Benim anlamadığım kurulumu yaparken zaten serial number girip yaptım.Şimdi trial versiyonmu kullanmaktayım(about kısmında böle bişi yazmıyor).yada bu registiration ne işe yarar.Sadece update yapmak içinmi lazım.Bilgi verirseniz sewincem.Bu arada crack yasak die atlayan olmasın.kuralları okudum.Sorduum şey farklı.kolay gelsin...
Bu tür uyanıklıklara karşı online kayıt seçeneğini koyuyorlar anlamadınmı? Netten serisini bulsanda bakalım firmada karsılığı varmı, ya da senden önce baska bir cin o serialle online kayıt olmusmu:D
-Bu arada her zaman söylüyorum yeni üyeler (buyuk kısmı) bir garip oluyorlar hele ki bir de kuralları okuyup bile bile lades diyenlerde cıktı.
-Ha birde sanırım bu vatandas mekana girişte önce bir selam vermesini daha öğrenememiş ki selamsız sabahsız ATLAMIŞ
:hmmm:
-
Iznınle konuyu kapatıyorum..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.