Tam Sürümünü Görmek İçin : Turkcell
Geçen ay biraz yüklü bir fatura geldi.
Ardından telefonu kapatıp bir kenara attım. Bu ay 19.000.000 TL (11 milyon kullanım ücreti + 8 milyon ekler) fatura gelince soluğu Turkcell bölge ofisinde aldım ve hattı kapattım.
Bu Turkcell'in hep yaptığı bir şey mi? Yoksa ben mi yeni farkına varıyorum bunu anlayamadım... :(
/* Aycell'e geçtim :super: */
Volkan Uzun
03/10/2003, 01:02
santrallerden bilgiler gec geliyormus
bu sebeple mesela faturanda 2 ay oinceki konusmalari gorebilirsin
hatta hatti kapatsan bile boyle borc cikabilire
ben bu yuzden turkcell i arayip ayrintiliyi gorusme detayini elektronik ortamda istemistyim belki parse edip database e atip cift odeme istiyormu diye
musteri hizmetleri boyle bir servisimiz yok demisti
abi sana yinr az gelmiş ben 160 milyonluk konusmusum vergi ıvır zıvır gelen fatura 280 000 000 yuh yani
Kontura gecın en ıyısı, hıc yoktan yediğiniz kazıgın mıktarı sızın elınızde olur.
--> Uzun süredir turkcell kullanıcısı olduğunuzu öğrendik. Neden bırakıyorsunuz... (duygu sömürü kısmı)
- Kapatalım.
--> Şimdi eğer bizimle kalırsanız 1 yıl boyunca her ay 15 dakika bedava puanınızı da 5000'e çıkarıyoruz!
- İstemiyorum kapatalım.
--> Bakın hiç ücret ödemeden hazır kart kullanıcısı olabilirsiniz.
- Kapatalım...
Kemal Sunal filmlerinden fırlamış diyalog aynen böyleydi.
way be bende mi bıraksam acaba..
benimde 4 ay önce yaklaşık 380 milyon gibi bir fatura geldi. ve gitti aldığım maaşım. Ve hemen geçici olarak telsim kontörlü hat aldım. ve kullanmaya başladım. Alıştığım için ayda neredeyse 500 kontör falan alıyordum. Ama kız arkadaşımla ayrıldıktan artık kimseyi aramıyorum. ve tekrar faturalı hattımna döndüm.
yani faturalı hattımı bırakamıyorum çünkü 2 yıldır tüm konuşmaları bu numaradan yaptığım için tüm işlerim, arkadaşlarım irtibatım bu numarayla oluyordu. Yani mecburen geri dönmek zorunda kalıyor insan faturalıya.
Şimdi gelecek faturayı merak etmiyor değilim. Çünkü Neredeyse hiç konuşmadım ve mesajda atmadım acaba bana ne kadar gelecek?
Meraklanmaya başladım.
ve sesiztetik usulca yaklasan sinsi faturanin ayak seslerini duyar gibi olur (arkadan korku sesi verelim lütfen)
kalp atislarini göz bebeklerinde hisetmekdedir
eheheh he !!!:p :hiohahoha :hiohahoha
Cem Ozan ın felen ama ben MYcep kullanıyorum. Yediğim kazıkta işime geliyor. Onu kullanının :)
muharrem_tac
05/10/2003, 21:31
Telefon konusunun açılması iyi olmuş.Bu bahaneyle Emniyet içi görüşmeleri 5 milyon liraya sabitleyen Aycell 'e ve Emniyet Genel Müdürlüğü 'ne bir kere daha teşekkür edelim .Bir de GPRS bedava olsa...
@muharrem_tac; Abi Aycell aldın mı?
Turkcell numarana yeni telefon numaramı gönderiyorum. Bende iç işleri bakanlığının yanından geçtiğim için ;) sanırım bundan sonra bedava görüşeceğiz.
Saygılar,
muharrem_tac
05/10/2003, 22:08
Yok yok Turkcell 'im borcunu ödemediğimden dolayı kapalı.Başka bir yolla ben sana telefonu bildiricem.
evt.eskiden benim de turkcell hattım vardı. 4 sene önce falan 90 milyon ödiyince insan sapıtıyor birden hemen kapattırmak geliyor içinden. ve bende öle yaptım
ean sen gene 16 milyon ile yırtmışın ben 4 sene önce kapalı hatta 90 ın üzerine bide 25 ödemiştim...ahh ahhh valla elim titredi o parayı bankaya yatırınca içim cız etti :(
Maalesef EAN,
bu tukcell in hep yaptığı birşey.Sen benim olayımı biliyorsun.Onda da aynısı olmuştu, en iyisini yapmışsın.
/*-- Ben de Aria'a geçtim :) --*/
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.