PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : C de belli bir düzeyden sonra??

aircanada
03/06/2008, 01:18
C de 1-1.5 sene içinde belli bir düzeye geldiğimi düşünüyorum .Ve bilgimi daha da derinleştirmek istiyorum bundan sonraki yönelme alanım ne olmalı forumdaki deneyimli arkdaşların cevapları yararlı olur diye düşündüm (api programlama,driver programları vb...,konsol programları ileri düzey vb...)

sekizbit
15/06/2008, 01:19
C++` gecmenizi, OOP nin derinliklerine inmenizi tavsiye ederim.

CLMan
19/06/2008, 10:04
Öncelikle nesneye yönelik (Object Oriented) programlama için C++ ve eş zamanlı olarak Assembler (Programların çalışma sistemlerini tam olarak anlamak ve ileri seviye programlamaya temel oluşturmak için) programlama dili öğrenmenizde fayda olduğuna inanıyorum.

Ancak C++ ve Assembler için C için harcadığınız zamandan daha fazlasını harcamayın.

Bundan sonrası görsel nesneye yönelik (Visual Object Oriented) programlama olabilir. Bunun için CodeGear (Borland) C++ Builder veya Microsoft Visual C++ geliştirme ortamlarından birini kullanabilirsiniz. Her iki şirketinde ücretsiz olarak kullanıma sunduğu geliştirme ortamları (Inegrated Development Environment - IDE) var.

Bu sıra ile çalıştığınızda bahsettiğiniz programları yapabileceğinize inanıyorum.