PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : cem ozan

kibarfeyzo
02/10/2003, 18:09
medianin gücü

ozanin biri vakitli vakitsiz tv ekrenlarimiza misafir olup cazgirlik yapiyor. kaliplasmis sözleri ve kabadayi tavriyla dogru seyler yaptigi tartisilir sayin recep tayip erdogana elestiri uslubundan uzak ve hatta terbiyesiz bir uslubu hakaret eden. ve mac zevkimizi kaciran.

sayin Ozan abimizin halk üzerindeki etkisini cok merak ediyorum.

Sahin
02/10/2003, 18:15
tamam halk üzerindeki etkisini merak ediyorsan halka sorman gerekir biz burda kendi halinde kendini bilişim teknolejilerine vermiş üç beş kişiyiz bu tür bir foruma gelir gelmez sorulacak sorumu bu selamsız sabahsız?

kibarfeyzo
02/10/2003, 18:17
sahin sende bir halk evladisin icinden geleni yaz ama benim hakimda deyil ozon hakkinda olsun

Sahin
02/10/2003, 18:24
Bari şu admın adını düzgün yazaydın ilk mesajına bakarak yazacak olursam ozanları severi ikinci mesajına bakarak yazacak olursam ozonun hali vahim güney kürede hala kocaman bir delik var. :)

Biz pek halktan sayılmayız feyzo nemize bizim ozanı kızanı oyunbozanı.

kibarfeyzo
02/10/2003, 18:28
ozan o isin espirisi yani bos calan kisi manasinda cem uzanin geyigidir o hani

MEHMET
02/10/2003, 18:31
Cem Ozon'ı bırakın CEm yılmaza bakın yakın da filmi gösterime çıkacaktı.
ne oldu acaba ?

Zerzevat Adam
02/10/2003, 19:14
Sende büyük etkisi olmuş onu biz çıkarttık ayrıca devrimci halk kurtuluş ordusu mu burası onlar halktan sen en iyisi en yakın tkp veya dhkpc sitesine uğra orada halkın tepkisine bak...

Bazı arkadaşlarım varda diğer kişileri yani sol taraftan gitmeyenleri halk'tan saymıyorlar bence bu da ayrı bir despotluk çünkü tek bir yönü kabul etmeyenlere halk demiyorlar + sadece tek bir yolun doğruluğuna inanıyorlar bence yanılıyorlar ..

Ben ortadan giderim...

MEHMET
02/10/2003, 19:21
fazla ortadan gitme malum belediyenin açtığı çukurlara rastlayabilirsin.
:D
Bence bu tür konulşarı aşmak gerek. Halkımız ve bu forumdaki gibi herkes bazı şeylerin farkında. Cem Uzanın bahsinin bile geçmesi yanlış aslında. Boşverin bunları. Cem Uzan'ın bir yanlışı varsa zaten çekiyor.
Unutmamalıyız ki Allahın Adaleti vardır.

kibarfeyzo
02/10/2003, 19:31
Orjinal mesajı gönderen omerbalyali

Ben ortadan giderim...

ortada kuyu var yandan gec..la lalalal
fazla takilma meydanda..

nasi yani sen cem uzan i tasvip ediomusun ??

Sahin
02/10/2003, 20:11
Etse ne olur etmese ne olur? Sen etsen ne olur etmesen ne olur? Web, grafik, programlama, yazılım, donanım sorunun var mı?

kibarfeyzo
02/10/2003, 21:10
burasi forumun hayata dair kismi deil mi???
programlar icin ayri
web icin grafik icin yazilim donanim icin ayri bir baslik yokmu??
sahin hastamisin ???
recep tayyip erdogan karsima cikmazmisin ???

DeLi_CaN
02/10/2003, 21:17
@kibarfeyzo Hasta olan Şahin diil benim.. Gribal Enfeksiyona tutulmuşum,burnum akıo, gözlerim yaşlanıo falan :D

Yaw kardeşim bize ne Cem uzan'dan , Erdoğandan falan... Boşversene... Onun yerine Bilişim üzerine konuşmaya ne dersin? yada susmaya?

Zerzevat Adam
02/10/2003, 21:33
ÇIKARSAAAAA TESKEEEEEREEEE
TAYYİİİP GİTSİİİNN ASKEREEEE

sendorumu mu?

//Kardeş Şahin abim diyor ki; web, donanım, grafik sorun varsa sor, yok ise ille cem ozonmuydu aerosolmuydu her neyse onunla ilgili sitelere gir, git AKEPEnin sitesine gir orada forumlara yaz git GENJ PARTY nin sitesine var ise...

Yada ille bu forum olacak dersen biz zamanında 1-2 şey karaladık oku oku mutlu ol...

Oku feyzo oku, çok çok oku, daha daha oku, ah feyzo ah

@Sizin gezegende beyin var mı beyin??
:s006:

Ansugo
02/10/2003, 23:22
Neyse. Uzatmayalım en iyisi. Cılkı çıkmasın. Değil mi?

kibarfeyzo
03/10/2003, 02:09
omerbalyali gel sana istedigin alanda ders veresim sec begen
php python C C++ java xml html linux/unix ,Kryptographie,Stochastik gel senin bir ara ufkunu acayim iki cod yazmakla programmci olunmuyo ve dünya programm üzerine kurulu deyil bu dünyada programmlama disindada seyler var yaprak, cicek ,böcek, politika

olurmu

Sahin
03/10/2003, 02:16
Nikine hiç yalıştıramadım uslubunu iki itiraz gelince kibarlık falan kalmıyor mu yoksa feyzo?

kibarfeyzo
03/10/2003, 02:55
efe sen surda kibarlikla alakali bisey görüyormusun

Orjinal mesajı gönderen omerbalyali

Oku feyzo oku, çok çok oku, daha daha oku, ah feyzo ah

@Sizin gezegende beyin var mı beyin??
:s006:

Sahin
03/10/2003, 08:50
ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir.

aga

fixman
03/10/2003, 16:51
Lütfen üzmeyelim birbirimizi...
Sevelim sevilelim...

Not : Bu arada Cem Uzan'ın sonuna kadar arkasındayım... Bu konuda tartışmak isteyenler için...
e-mail adresim : erwin_commett_york@yahoo.com

Eki... Kim uğraşsın şimdi benim e-mail adresimle falan, değil mi? değil... :sus:

kibarfeyzo
03/10/2003, 17:19
ne emali fix forumlar ne güne duruyo..
hangi fikrinin ardindasin mesela

kibarfeyzo
03/10/2003, 17:20
ne emali fix forumlar ne güne duruyo..
hangi fikrinin ardindasin mesela

Mingitau
03/10/2003, 17:26
Bismillahirrahmanirrahim,

İşbu mesaj Son Abbasi Halifesi adına bu konunun kapatılması hakkında fetvadır.

Caizdir.

MEHMET
03/10/2003, 17:28
öle deme feyzo. bazen öyle bilgiler varki forumlarda paylaşılmaz. Sen bir mail at bakayım fixman'a. Bir bildiği vardır herhalde.
hem sen hala Cem ozana takmışsın bakıyorum. Yoksa sendemi imarzedelerdesin.
Eğer öyle ise hemen soğuk su içmeye başla.
yok eğer değilim diyorsan o zaman boş ver olanları. Adalet var hem yukarıda hemde Türkiye'de.

MEHMET
03/10/2003, 17:31
Orjinal mesajı gönderen Axion

Caizdir.
verdim gitti fetvayı dermişim.
Töbe töbe çarpılacam valla.

Bence caiz değil farzdır. Hatta farzı ayndır.
:D

fixman
03/10/2003, 17:48
Fezyo... Ne alem adamsın yahu...

Kimse bu konuyu kapatmasın... İnsanları tanımak için bu tip topic'ler çok yararlı oluyor...

Bu arada ne çabuk samimi olduk... öyle "fix" falan, ha?

:p

Ansugo
03/10/2003, 17:56
Orjinal mesajı gönderen Axion

Caizdir.

Bir kere bu çok uzun bir cevap :)

Adam sormuş diyelim :

- 4 cariye var iken beşinci caiz midir?

Ya da yarım sayfa yazmış yazmış yazmış...

Verilen cevap şu form da :

Allah-u Âlem;

Caiz Değildir

Mühür

kibarfeyzo
03/10/2003, 19:34
Orjinal mesajı gönderen sessiztetik

cem uzanla herhangi bir baglantim yok türk banlararinin hic biriyle dirsek bagim yok.

sadece her macin ortasinda cikip uyuz uyuz konusmasi bana yetiyor artiyorda.
Arkadaslar konunun bu kadar disinda kalmak istemenize hic anlam veremiyorum. Genc partiden razi veya razi olmayan yokmu bu forumda konu hakkindaki milletin düsüncelerini paylasmak istiyorum.

konunun kapatilmasina gelince buna demokrasi karar verir kimse yazmayinca her forumda oldugu gibi kapanir.

kibarfeyzo
03/10/2003, 19:44
Orjinal mesajı gönderen sessiztetik

cem uzanla herhangi bir baglantim yok türk banlararinin hic biriyle dirsek bagim yok.

sadece her macin ortasinda cikip uyuz uyuz konusmasi bana yetiyor artiyorda.
Arkadaslar konunun bu kadar disinda kalmak istemenize hic anlam veremiyorum. Genc partiden razi veya razi olmayan yokmu bu forumda konu hakkindaki milletin düsüncelerini paylasmak istiyorum.

konunun kapatilmasina gelince buna demokrasi karar verir kimse yazmayinca her forumda oldugu gibi kapanir.

MEHMET
03/10/2003, 19:52
her konuyu iki defa yazma gibi huyun var galiba her neyse..
Cem uzan konusunda pek çok şey yazıldı bu forumda. keşke arama yaptırsaydın.
Tekrar açılmasında bir sakınca yok diyeceksin ama aynı konunun dallanıp budaklanması hoş olmuyor. Oldu olacak bir cem ozan bölümü açsınlar. Bence bu konuyu gel açılan diğer bölümde devam ettirki bu konun burada tadı kaçtı gibi.

Zerzevat Adam
03/10/2003, 20:46
Fix demişya hemen ısındı adam :p

Ayrıca orada çok kaba olduğumun farkındayım...

Hatta ilkokula gidincede direk o kaba şeyleri öğretiyorlar...

Yahu orada beyin meyin dememin sebebi; hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, hangi dengesiz beni cem uzan BEYefendinin arkasına alacak???

Neyse efendim ne cem uzan ne akepe ne tayyeap ne kızılyıldız bize BT'de yardım ediyor....

Geçelim efendim geçelim bu muhabbetleri önce devleti hükümeti değil kafalarımızı gen'lerimizi değiştirelim...

Devrim kelimesi güzeldir önce kafadan başladıkça...
Kurt kelimeside güzeldir kötü fikirleri ısırdıkça....

Der bu terbiyesiz kaba ömer...

fixman
04/10/2003, 14:05
Cem Ozan'ın arkasındayım...
Cem Ozon'un da...
Dengesiz değilim... Belki de öyleyim...

İnanmıyorsanız :

erwin_commett_york_ma@yahoo.com

Zerzevat Adam
04/10/2003, 17:01
Ben coder değilim!

Programcı değilim diyeyim yada...

Daha PHP öğreniyorum, tasarımda ise yolun başındayım..

Ayrıcaaa dedin ki w3 dışındada şeyler var bu lafı çok kez duydum ve ben her zaman şunu söyledim kendime: önce bir bakayım o konudan hiç yazılmış mı?

Yazılmış ise oraya cevap vereyim yada o topiği devam ettireyim konu çerçevesinde yeni boyut getireyim vs...

Eğer gerçekten yeri ise yazarım, hem yeri hemde yeri değil ise giderim onunla ilgili forumlara yazarım...

Haber sitelerinin forumlarına yazarım, maillistelere katılırım..

Ben önceden de söyledim eğer burası w3 vs. ile ilgili ise önce bir o tarafı halledelim, bak ne güzel sende bir sürü şey biliyorsun gel onları ceviz.net e makale olarak yaz ufkumuz açılsın, politik düşüncelerini direk: KAHROLSUN CEM OZON, YAŞASIN OKACHIKAWU KABİLESİ gibi cümlelerle belirtebilirsin ama bize birşey katamazsın ayrıca bizim de bir görüşümüz var fakat buraya o amaçla gelmedik....

Senden istediğim

php python C C++ java xml html linux/unix ,Kryptographie,Stochastik konularında detaylı notlar, dersler, makaleler yazıp buraya yollaman, bana özel ders vereceğine öyle yapıver biz senin gerçekten bilgili ve politik görüşlerinin son derece objektif ve ülkesi için olduğunu anlayalım sonrada öpelim başımıza koyalım...

Lütfen yaz bu makaleleri, cem uzan gibi yol yaptıracağım, baraj kurduracağım diyenlerden olma...

kibarfeyzo
04/10/2003, 17:04
sayin saygi deger fixman (bak bu sefer nickinin tamamini yazdim sanirim daha samimi oldu yani o derin masani kaybolmamis oldu yani ayip benimkide ne o samimiyet ) konuda buldugunuz mahremiyeti halen mana vere bilmis deyilim forumda tartismakdan cekinmene halen bir mana veremedim!

fixman
04/10/2003, 17:06
Ömer Balyalı'nın sonuna kadar arkasındayım...
Bu konuda tartışmak için e-posta adresimi kullanmamanızı rica ediyorum...

Zerzevat Adam
04/10/2003, 17:07
Valla görüşünüze karışmam ben kendi adıma konuştum...

Dediğim gibi imarzede tanıdıklarımda var ama ben ne cem uzana laf atarım ne başkasına herkes bildiği doğru olduğuna inandığı yolda gider...

Kimsenin görüşüne karışmak haddim değildir, yorum yaparım ayrı...

fixman
04/10/2003, 17:12
Sayın Pek Kibar Feyzo;
Daha önce arkadaşlarımın da yazdığı gibi, bu tür konular pek çok kez bu forumda tartışıldı...
Amaç sadece "tartışmak" olabilir... Ama tecrübe ile sabittir ki "Cem Ozan" şeklinde başlayan bir topic doğrudan "geyiğe" davetiye çıkarmaktadır...

Forumda yeni olduğunuz için baştan uyaralım dedik...
Ve de yazdıklarınızdan dolayı size en ufak bir antipati duymadığımı belirtmek isterim...

Eğer bu ve benzeri konularda derin bir tartışma istiyorsanız eş zamanlı sohber platformlarını denemenizi önerebilirim...

Saygılar...

Mingitau
04/10/2003, 17:14
Oturup taşınıp olay altı incelemeler yapmadan Cem Uzan hakkında ters görüş belirtmek yanlış olur.

GP nin Başkanı Cem Uzan ama Rumeli' nin sahibi hala Kemal Bey herhalde oturulup, Kemal Bey' in geçmişi araştırılsa daha iyi olacak. Zira bu ikinci batırılma girişimi. Laf lafı açıyor bir de Uzan Grubu, Tüsiad a üye olmayan nadir devlerden biri...

kibarfeyzo
04/10/2003, 17:16
anlasildi iyi eylenceler

HunTER
04/10/2003, 17:39
Anlasılmıs olan ne?

Zerzevat Adam
04/10/2003, 17:55
Hayırrr kaçıp gidemezsin...

Madem ki o kadar şeyi biliyorsun ve biliyorum gel ufkunu açayım naraları atıyorsun o zaman hadi aç ufkumuzu

Sonra gidebilirsin, biz buraya eğlenme amaçlı değil senin gibi ustalarımızdan ders alıp UFKUMUZU açmaya geldik..

Hadi sabırsızlıkla bekliyorum şu makalelerini...

Lafla peynir gemisi yürümez diye bir tabir var duydun mu?

DeLi_CaN
04/10/2003, 19:35
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Neyse. Uzatmayalım en iyisi. Cılkı çıkmasın. Değil mi?

Fazla söze ne hacet.. @Ansugo Söyleyeceğini söylemiş :)